Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Przy tych acha i ocha nad "mistrzem" również jak w przypadku YANKO nasuwa się pytanie w czym konkretnie poza zdecydowanie niższą ceną jest lepszy od pracowni Kielmana? Z zdjęcia na forum jednoznacznie przemawiają za korzyść Kielmana - ale zapewne "każda pliszka/sroczka swój ogonek chwali ..."

Mógłby ktoś obiektywnie wypowiedzieć się w tym temacie?

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wie ktoś jak tam z obłożeniem robotą u Januszkiewicza?

Przyjmuje zamówienia czy też jest zapchany?

zależy od skomplikowania pewnie, ja dostałem w tym tygodniu termin na koniec maja

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dobry wieczór. Ktoś podpowie jaki to kolor? Dostałem właśnie próbnik z Saphir i nie mogę za nic wybrać co to jest. Buty odebrane w sobotę. Na razie założone 1 raz. Jeszcze nie czyszczone/polerowane/woskowane bo nie mam czym.

Btw. Gdzieś w jakimś wątku ktoś napisał TJ rocznik 1927. Czy to prawda?

image.jpgimage.jpg

Opublikowano

Tak, rocznik się zgadza. Kolor 37 powinien pasować. Ładne wiedenki, przydałyby im się jakieś porządne zdjęcia.

Za dnia nie ma kiedy a wieczorem brak światła. Jutro spróbuję pstryknąć, choć przydałoby się najpierw czyszczenie. Dzięki za nr.

Opublikowano

Nadmiar bezbarwnych wosków i kremów potrafi zbierać się w miejscach zginania buta, zostawiając nieestetyczne, białe smugi. Mocno to widać szczególnie na ciemnych butach.

Można śmiało używać bezbarwnych środków, ale trzeba to robić umiejętnie.

• 2 tygodnie później...