Żorż Ponimirski Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2020 Nie znamy się osobiście, ale to nie ma znaczenia. Proszę Kamila mocno uściskać. Niech się trzyma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2020 ...Mam nadzieję, że Kamila nie będzie na forum tylko przez chwilę i jak najszybciej do nas wróci, w dobrym zdrowiu, aktywny jak zawsze.Trzymajcie się oboje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2020 Nie wiem co powiedzieć, napisać, zatkało mnie... ale trzymam kciuki i wierzę że wszystko w miarę się wyprostuje i Żorż jeszcze nie raz zawita do nas. Nie trać Kinga wiary, bo ona jest w stanie osiągnąć więcej niż by się to wydawało innym, ze zbyt słabo otwartym umysłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2020 Też mnie zatkało. Kamil czekamy na Ciebie, przesyłam mnóstwo życzliwych fluidów. Walcz stary i wracaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2020 Pani Kingo, mam nadzieję, że już niedługo cała ta sytuacja będzie tylko negatywnym wspomnieniem, o którym będzie mogła Pani co najwyżej czasem wspomnieć z Kamilem. Życzę mu szybkiego powrotu do zdrowia, a Pani odwagi i wiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laleczka Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2020 Jestem wstrząśnięty Oby wszystko było dobrze, Żorż walcz i wracaj do nas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcous Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2020 Oby wszytko było dobrze, Trzymam za Was kciuki, kieruje myśli i modlitwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B737 Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2020 Nie piszę tu często, ale Żorż to osoba, która poniekąd jest dla mnie wizytówką i DNA tego forum. Życzę jak najszybszego powrotu do zdrowia! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.N. Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2020 Dużo sił do walki w tych ciężkich chwilach, dla Was obojga. Wierzę, że szybko wróci do pełni zdrowia i aktywności, w tym też naszej, forumowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2020 Pani Kingo,trzymam kciuki i będę się modlił o zdrowie dla Kamila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gocławianin Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2020 Czytałem mnóstwo jego postów na tym Forum... Pozytywny, konstruktywny... Wierzę, że wyjdzie z tego. Dużo siły i jedynego szczęśliwszego zakończenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2020 Ekspresowego powrotu do zdrowia dla Kamila! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2020 Pani Kingo, nie znam pani męża realnie, ale jak wszyscy tutaj wiem o nim dużo i bardzo go lubię. Mieszkam w okolicach Monachium. Gdyby się nadarzyła jakaś okazja, że będę mógł w czymkolwiek pomóc, to proszę się koniecznie do mnie zwrócić. Na poczcie prywatnej podaję mój telefon. W moim otoczeniu miałem dwa takie przypadki, jest światło. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukmal Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2020 Trzymam mocno kciuki żeby wszystko skończyło się pozytywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frik Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2020 Też trzymam kciuki za możliwie szybki powrót Żorża do pełni zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2020 To bardzo przykra wiadomość. Trzymam kciuki za Kamila, mam nadzieje ze lekarze zrobią wszystko co w ich mocy, oraz życzę Wam wytrwałości w tych trudnych chwilach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolo Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2020 Dużo zdrowia dla pana Kamila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamizelka Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2020 To straszne, tym bardziej, że jeszcze kilka dni temu Kamil napisał do mnie na PW... Oczywiście życzę wszystkiego dobrego i jak najszybszego powrotu do zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek. Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2020 Dużo zdrowia dla Pani Męża! a dla Pani dużo siły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuchn63 Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2020 I ja przyłącze się do życzeń powrotu do zdrowia i kolejnych wpisów na forum. Powodzenia i wracaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawcio Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2020 Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichanadeta Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2020 Trudno cokolwiek napisac w tak przykrej sytuacji. Czekamy w nadziei na powrót Pani męża Kamila do zdrowia. Wszystkiego dobrego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2020 Żorż, szybkiego powrotu do zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roter6 Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2020 Brak słów:( Życzę Pani dużo siły i wytrwałości. Ufam, że Kamil szybko wróci do zdrowia. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi