Wincenty Napisano 20 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 W tym momencie mogę podać dla rozmiaru 34/30- 19,5 cm. Nudie jeans rzeczywiście przyzwoite. Szczególni ten model - http://www.nudiejeans.com/shop/lean-dean-dry-japan-selvage/p/4358 Tylko jak zwykle podoba mi się prawie najdroższy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 20 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 A szerokość w udzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vuko Napisano 20 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 Dobry wieczór, Czy posiada ktoś dżinsy Lee w kroju Arvin i mógłby zmierzyć szerokość nogawki na dole? Zastanawiam się też czy skład 90% bawełna 9% poliester i 1% elastan jest dopuszczalny, chodzi konkretnie o ten model http://www.lee.pl/product/arvin/L732WXUL# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 20 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 A szerokość w udzie? ok. 32,5 cm x2 w udzie. 28cm stan z przodu, 40cm z tyłu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 23 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2016 Denimowa ciekawostka; może któryś z Kolegów się zdecyduje. Z opisu i zdjęć wyglądają świetnie: http://www.tenuedenimes.com/journal-denimes/746-available-now-tenue-de-nmes-pablo-jean-in-memphis-blue Świetne są, minimalistyczne pełną gębą - bez kontrastowych nici i ozdobników.. Szukam podobnych w bardziej "przystępnej" cenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McQueen Napisano 6 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2016 https://www.zalando.pl/levi-s-501-jeans-the-original-straight-jeansy-straight-leg-le222b007-q11.html czy ktoś orientuje się w szerokości nogawki na dole 501 ORIGINAL FIT - Jeansy Straight leg - black range ? Lub zaproponuje inny model, markę w kolorze grafit, z rozporkiem na guziki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 6 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2016 Sądząc z opisu to standardowe 501, więc około 20 cm na dole, zależy oczywiście od rozmiaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 6 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2016 Ostatnio kupiłem 501 CT , w porównaniu do zwykłych 501 na dole węższa nogawka , lepiej to wygląda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McQueen Napisano 6 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2016 20 mało. Mam Wranglery 6RRB/granat i 4RRB/szary 22 cm, niestety nie są już oferowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 6 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2016 4rrb jeśli dobrze kojarze = Ace , chyba jeszcze są na allegro . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McQueen Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2016 W moich Wranglerach na metce tylko 1 członowa nazwa, secondhand_man dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 8 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2016 W moich Wranglerach na metce tylko 1 członowa nazwa, secondhand_man dzięki za info. Też chodzę w Ace'ach. Z podobnych polecam Lee Blake - regular krój, nogawka na dole ok. 21 cm. Wygodne w kroku i udach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McQueen Napisano 8 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2016 Z podobnych polecam Lee Blake - regular krój, nogawka na dole ok. 21 cm. Wygodne w kroku i udach. Lee Blake też nosze jesienno-zimową porą, fajne, z rozporkiem na guziki, grubszy, przyjemny dzins. Z typowo letnich, cienkich niebieskich to polecić mogę Wrangler Rockville. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 8 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2016 Sprawdzę, dzięki. Próbowałem Greensboro Wranglera, ale zbyt opięte na nogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 Ostatnio kupiłem 501 CT , w porównaniu do zwykłych 501 na dole węższa nogawka , lepiej to wygląda . A w udzie? Bo 501 ja bym minimalnie zwęził na dole, a poszerzył w udach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 Nie miałem jeszcze zwykłych 501 Mogę zmierzyć ten model który posiadam , ale to najwcześniej jutro wieczorem . Wydaje mi się , że są dość obszerne w udach ,tylko że noszę raczej dopasowane jeansy więc mogę nie być obiektywny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 19 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2016 Polecam: http://m.tenuedenimes.com/journal-denimes/786-japan-blue-x-tenue-de-nmes-cte-divoire-cotton-indigo-x-black-jeans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 19 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2016 Ja ze swojej strony polecam przeglądać spodnie w tikeju (tak przy okazji poszukiwań Lobbów i E.Greenów ). Zdarza mi się wymacać naprawdę świetny denim marek, o których nie miałem wcześniej pojęcia, że istnieją Tak np. trafiłem na parę wykonaną z surowego denimu (tak mi się przynajmniej wydaje) marki GSUSS Industries. Bawełna 14 uncji, podszyta w strategicznych miejscach płótnem (dżins nie brudzi dzięki temu np. koszul). Kupiłem je za stówę i to obecnie, obok jasnych Edwinów (też z tikeja) moja ulubiona para dżinsów. Tak je polubiłem, że nawet wyprałem ręcznie w zimnej wodzie (nie, nie wytrzymałem 6 miesięcy, jak radzą na forach dla denimowych frików ), aby się w praniu nie zbiegły, bo są idealne rozmiarowo. Udało się. Jakość naprawdę o wiele lepsza niż standardowych levisów, lee, czy wranglerów (cenionych w tikeju drożej). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 19 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2016 Jest magiczna tasiemka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 19 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2016 Jest magiczna tasiemka ? Jeżeli dobrze rozumiem pytanie, to chyba nie, ale jakoś mi to nie przeszkadza : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 19 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2016 Dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 19 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2016 Przepraszam, o jakiej tasiemce Panowie rozmawiają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 19 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2016 Zrozumiałem, że chodzi o taką "lamówkę", wykończenie charakterystyczne dla selvedge denim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 19 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2016 Aha. Tasiemka kojarzy mi się z lamówką. Stąd moje pytanie. To nie jest tasiemka tylko krajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 19 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2016 Aha. Tasiemka kojarzy mi się z lamówką. Stąd moje pytanie. To nie jest tasiemka tylko krajka. O.K. Ja też nie jestem pewien, czy koledze o ten właśnie element chodziło, ale podążyłem za intuicją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi