Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W moich Wranglerach na metce tylko 1 członowa nazwa, secondhand_man dzięki za info.

Też chodzę w Ace'ach. Z podobnych polecam Lee Blake - regular krój, nogawka na dole ok. 21 cm. Wygodne w kroku i udach.

Opublikowano

Z podobnych polecam Lee Blake - regular krój, nogawka na dole ok. 21 cm. Wygodne w kroku i udach.

Lee Blake też nosze jesienno-zimową porą, fajne, z rozporkiem na guziki, grubszy, przyjemny  dzins.

Z typowo letnich, cienkich niebieskich to polecić mogę Wrangler Rockville.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie miałem jeszcze zwykłych 501 :)

Mogę zmierzyć ten model który posiadam , ale to najwcześniej jutro wieczorem .

Wydaje mi się , że są dość obszerne w udach ,tylko że noszę raczej dopasowane jeansy więc mogę nie być obiektywny .

Opublikowano

Ja ze swojej strony polecam przeglądać spodnie w tikeju (tak przy okazji poszukiwań Lobbów i E.Greenów ;) ).  Zdarza mi się wymacać naprawdę świetny denim marek, o których nie miałem wcześniej pojęcia, że istnieją Tak np. trafiłem na parę wykonaną z surowego denimu (tak mi się przynajmniej wydaje) marki GSUSS Industries. Bawełna 14 uncji, podszyta w strategicznych miejscach płótnem (dżins nie brudzi dzięki temu np. koszul). Kupiłem je za stówę i to obecnie, obok jasnych Edwinów (też z tikeja) moja ulubiona para dżinsów. Tak je polubiłem, że nawet wyprałem ręcznie w zimnej wodzie (nie, nie wytrzymałem 6 miesięcy, jak radzą na forach dla denimowych frików :) ), aby się w praniu nie zbiegły, bo są idealne rozmiarowo. Udało się. Jakość naprawdę o wiele lepsza niż standardowych levisów, lee, czy wranglerów (cenionych w tikeju drożej).

post-6001-0-18975400-1458410873_thumb.jppost-6001-0-96538800-1458410879_thumb.jp

• Oceniam pozytywnie 1