Do_Diabła Napisano 28 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2021 Cześć! Przyszły dzisiaj do mnie sneakersy i lewy but ma trochę pomarszczoną skórę. Jest to poważny defekt, czy nie ma czym się przejmować ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 28 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2021 ?? Normalne zagięcia od chodzenia, pewnie były przymierzane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 29 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2021 Sneakersy to nie buty z dobrej klasy skóry, żeby się zastanawiać nad takimi standardowymi dla ich cholewki zmarszczkami serio nie miałeś nigdy w życiu "adidasów"... każde tak wyglądają po przymierzeniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 29 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2021 Godzinę temu, eye_lip napisał: Sneakersy to nie buty z dobrej klasy skóry, żeby się zastanawiać nad takimi standardowymi dla ich cholewki zmarszczkami serio nie miałeś nigdy w życiu "adidasów"... każde tak wyglądają po przymierzeniu Są i takie z dobrej jakości skóry: https://crownnorthampton.com/collections/hand-stitch-dress-sneakers/products/harlestone-hand-stitch-derby-horween-no-8-shell-cordovan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Do_Diabła Napisano 29 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2021 1 godzinę temu, eye_lip napisał: Sneakersy to nie buty z dobrej klasy skóry, żeby się zastanawiać nad takimi standardowymi dla ich cholewki zmarszczkami serio nie miałeś nigdy w życiu "adidasów"... każde tak wyglądają po przymierzeniu W sumie to tego typu adidasów to od wieków nie miałem 😅 Widocznie faktycznie jeden musiał być mierzony a drugi nie tknięty, ponieważ rzuciło się w oczy, że odstawały od siebie wyglądem Tak czy siak dzięki za odpowiedzi i buty zostają u mnie BTW żeby coś wnieść sensownego do wniosku to Diadora ma zawyżoną rozmiarówkę tak o pół numeru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 30 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2021 Ciekawostka: może ktoś by się podjął samodzielnie wykonać sneakersy? https://www.sneakerkit.eu A tu przykładowe wykonanie: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 30 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2021 Ciekawy koncept, chociaż razi mnie bardzo to jak skóra odstaje od tej gumy, pewnie trzeba by to było podkleić jakoś. Chodzi za mną spróbowanie zrobienia takiej klasycznej pary butów, na razie usprawiedliwiam się brakiem kopyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 30 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2021 @Pepo, co to za krzywe wymówki - łap za scyzoryk i strugaj! ...albo tak - https://allegro.pl/listing?string=kopyto szewskie&bmatch=nbn-e2101-d3857-c3683-col-1-2-0429 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 30 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2021 @Koval ale to już bym wtedy chciał takie pod siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 30 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2021 To kup jakieś grube i dostrugasz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 3 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2021 Trochę mniej klasyczne;) https://meka-shoes.pl/skorzane-sneakersy-meskie-koszkadra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 3 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2021 Czy takie "udziwnione" sznurowanie wyklucza te Barkery z grona klasycznych sneakersów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 3 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2021 Godzinę temu, kormox napisał: Czy takie "udziwnione" sznurowanie wyklucza te Barkery z grona klasycznych sneakersów? Delikatnie to ująłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 3 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2021 Widzę tu inspirację ghillie brogues, a wiec klasyką. Nie zmienia to faktu, że mi się nie podobają. Albo albo. Dwa w jednym to dla mnie za dużo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 3 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2021 Czyli klasyka do kwadratu 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
john220 Napisano 3 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2021 Całkiem dobrze do wygląda. Mnie trochę razi podeszwa, nie sznurowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 3 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2021 Akurat podeszwa wpisuje się w mój gust. Buty są zdecydowanie nieszablonowe, dlatego zastanawiam się, czy je zatrzymać. Podoba mi się znakomita jakość skóry i wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gocławianin Napisano 3 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2021 34 minuty temu, kormox napisał: Buty są zdecydowanie nieszablonowe, dlatego zastanawiam się, czy je zatrzymać. IMO one nie wyglądają dobrze, z przyczyn o których była już mowa powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 4 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2021 Akurat podeszwa wpisuje się w mój gust. Buty są zdecydowanie nieszablonowe, dlatego zastanawiam się, czy je zatrzymać. Podoba mi się znakomita jakość skóry i wykonania.Ja bym zostawił. Jeśli Ci się podobają i są wygodne i dobrze wykonane, to nie widzę problemu. W końcu to tylko sneakersy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 4 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2021 Nie wiem jaka jest definicja sneakersów, ale ja tych butów bym tak nie nazwał... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek. Napisano 5 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2021 Nie wiem czy to są klasyczne sneakersy ale mi się spodobały.pewnie dlatego że coś mi się dzieje z głową kiedy widzę zielony zamsz🙄 Ps. Te kropki to deszcz 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paczuch Napisano 5 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2021 Kolor świetny. Co to, skąd to?🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 5 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2021 Naprawdę bardzo ładne - więcej takich butów i przekonam się może do sneakersów :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek. Napisano 5 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2021 To Togoshi. Do dostania na eobuwie. Rozmiarowka klasyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 5 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2021 4 minuty temu, Jacek. napisał: To Togoshi. Do dostania na eobuwie. Rozmiarowka klasyczna. Przejrzałem sobie ich ofertę. To w sumie pocieszające, że firma, której buty są tak okropne i tak paskudne, jest w stanie wyprodukować choć jeden ładny model. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi