eye_lip Napisano 17 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2015 Strzał roku to były Edward Green które kupiłem mojej lubej, w cenie popularnej szkockiej 12 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 17 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2015 @JD Mam wrażenie, że JKa (w przeciwieństwie do JKi) z tego żyje. Robota była zrobiona starannie ale użyty materiał był kiepski jak się okazało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 18 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2015 Church chetwynd w fazie rozczłapywania po domu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 18 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2015 Zawsze podobał i się ten model!!! Jutro zobaczę moje Herring Brunswick, którę sa troszkę podobne do Chetwynd. Gratuluję zakupu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 19 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2015 19.01.15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 19 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2015 Zdjęcie prosto z aparatu. Buty kupione niegdyś okazyjnie, przy okazji którejś włoszczyzny. Podeszwa wymieniona 2, słownie dwa, razy. Pierwszy raz u JKa drugi u TJ. Materiały użyte przez JKa są słabe, delikatnie mówiąc w porównaniu z materiałami od TJa. 1421417276431-303158313.jpg A można się dowiedzieć gdzie można kupić takie skarpetki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 19 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2015 Gram w zielone, czyli Carmina. No niezłe Filip, gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 20 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2015 Zawsze podobał i się ten model!!! Jutro zobaczę moje Herring Brunswick, którę sa troszkę podobne do Chetwynd. Gratuluję zakupu!!!! Dziękuję. Urzekła mnie ta fabryczna patyna. Niestety buty dostępne były tylko w tęgości "F", więc zanim się dogadają z moimi stopami (szczególnie lewa nie chce współpracować, ale ona zawsze jakaś taka bardziej indywidualistka, z odrębnymi poglądami na moje obuwnicze gusta była) czekają mnie: "krew, pot i łzy" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 20 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2015 A można się dowiedzieć gdzie można kupić takie skarpetki?Skarpetki to falke shadow http://www.falke.com/gb/falke-shadow-2.htmlSklep falke widzialem w Starym Browarze. Poza tym falke choc nie wiem czy takie widzialem w PC i VG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 20 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2015 Falki (podkolanowki) w PC, VG, to szarości, granaty i wszelka możliwa nuda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 20 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2015 Skarpetki to falke shadow http://www.falke.com/gb/falke-shadow-2.html Sklep falke widzialem w Starym Browarze. Poza tym falke choc nie wiem czy takie widzialem w PC i VG. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 21 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHOEPASSION.com Napisano 21 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2015 A można się dowiedzieć gdzie można kupić takie skarpetki? U nas też są http://www.shoepassion.pl/skarpety-meskie.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 21 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2015 Z domu dziś nie wychodziłem, ale przez kilka godzin testowałem cordovan od Yanko, także wszystko się zgadza 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 21 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 21 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2015 Marcin, co to za buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 21 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2015 G&B... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 21 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2015 Marcin, co to za buty? Loake Strand. Kopyto Capital, F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 21 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2015 Dzięki Wodzu, to model William? Jak kopyto? Masz porównanie z innymi butami od G&B? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 21 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2015 Tak, to William. Niestety porównania do innych Gordonów nie mam, to moje pierwsze. Pasują bardzo dobrze, w żadnym miejscu mnie nie uwierają, a stopę mam raczej szerszą od przeciętnej i wysokie podbicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 21 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2015 Bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kidler Napisano 22 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2015 Balmo-monki od Septieme Largeur. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 22 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2015 Gordon&Bros Blade na specjalne zamówienie Kovala Co prawda już nie na nogach, ale nie chciało mi się ich specjalnie do zdjęcia znowu zakładać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 22 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2015 I bardzo Ci dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasso Napisano 22 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2015 Witam wszystkich ! Śledzę od jakiegoś czasu z przerwami dłuższymi lub krótszymi wasze forum - i nie wytrzymałem - proszę o przyjęcie mnie do waszego szacownego Grona Moje debiutujące zdjęcie - wybaczcie jakość, robione na szybko z telefonu. Dalej - moja skromna (jak na razie) kolekcja 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi