rogas2000 Napisano 13 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2015 Dzisiaj na nogach chukka boots. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 13 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2015 Chyba przydałoby im się szczotkowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rogas2000 Napisano 13 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2015 Hmm, to nówki pierwszy raz zakładane. Taki urok zamszu (swoją drogą mają dość długie "włosie") i dziwnego oświetlenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 13 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2015 Ty nas tu nie czaruj, że to taki urok zamszu, po prostu się szczotkować nie chce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 14 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2015 A tam, szczotkowanie zaraz, wystarczy je pogłaskać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 14 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2015 Bexley-ki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 14 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2015 Jak te Bexley'e bo na forum swego czasu jak pytałem to użytkownicy krytycznie wypowiadali się ad jakości zamszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 14 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2015 Jak te Bexley'e bo na forum swego czasu jak pytałem to użytkownicy krytycznie wypowiadali się ad jakości zamszu. Ja mam z czarnego i szarego zamszu i jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 14 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2015 Dziś w Herringach Pzepraszam za kiepskie zdjęcie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 14 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2015 Jak te Bexley'e bo na forum swego czasu jak pytałem to użytkownicy krytycznie wypowiadali się ad jakości zamszu. Jeśli chodzi o zamsz to niestety nie jest to najwyższa półka Z czym człowiek liczy się, sięgając po buty w cenie niecałych 140 euro. Co prawda miałem w rękach tylko jedne buty zamszowe innej firmy, ale to był Connaught od C&J. Różnica jest znaczna na korzyść tej ostatniej firmy. Ale nie narzekam - kupiłem je ze względu na szerokie kopyto w październiku ubiegłego roku w Paryżu. Do tamtej pory wszystkie kopyta Bexley-ów wydawały mi się za małe na moje stopy, a nogę pod względem szerokości mam standardową - 10,2 cm. Stąd gdybym widział ten model tylko na stronie internetowej, to bym zapewne nie zatrzymał wzroku na nim dłużej. Tymczasem, na żywo, od razu zwróciły moją uwagę - szybkie mierzenie i od razu zakup. Pisałem już na stronie Mr Vintage, że jestem pozytywnie zaskoczony jakością wykonania i co najważniejsze faktem, że praktycznie od początku mogłem w nich chodzić co najmniej 3-4 godziny. Dziś, na przykład, spędziłem w nich 13 godzin - od 7 rano do 8 wieczorem. Ale to chyba "przypadłość" obuwia z zamszu - mam taką nadzieję bo przymierzam się do kolejnego zakupu. Aha i buty są na gumowej podeszwie Dainite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 14 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2015 Ale to chyba "przypadłość" obuwia z zamszu. Do tej myśli bym się nie przyzwyczajał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arsen Napisano 15 Styczeń 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 Yanko. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 15 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 i moje, w trochę odmiennych warunkach 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 15 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 Pirat - widzę, że również masz jaśniejszą skórę na zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 15 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 Do tej myśli bym się nie przyzwyczajał... To tym bardziej będę wdzięcznie spoglądał na Bexley-e 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 15 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 Arsen, jaki to kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lathlaer Napisano 15 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 Ravic, patrząc na ostatnią aktywność, to własnoręcznie malowane na wiśniowo lotniki Yanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 16 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2015 Dokładnie jak napisał Lathlaer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 16 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2015 Pirat - widzę, że również masz jaśniejszą skórę na zdjęciach Masz na myśli na zgięciach? Prawdę mówiąc zupełnie mi to nie przeszkadza. Co więcej dziwi mnie podejście niektórych kolegów do buta jako do rzeczy która ma być nieskazitelna. Buty się przebarwiają, patynują i, o zgrozo, starzeją się. Dziś mam właśnie takie stare, przechodzone na sobie, później wstawię zdjęcie choć w tym wątku już były parę razy. Może jestem abnegatem? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 16 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2015 Pirat, nie chcę Cię obrazić , ale moim zdaniem jesteś po prostu NORMALNY. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 16 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2015 dziwi mnie podejście niektórych kolegów do buta jako do rzeczy która ma być nieskazitelna. Tu raczej chodzi o przyzwyczajenie do oglądania butów w idealnym stanie, bo większość prezentowanych jest nowa. Co więcej, może temat powinien zmienić nazwę na "jakie nowe buty masz dziś na sobie" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 16 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2015 Zdjęcie prosto z aparatu. Buty kupione niegdyś okazyjnie, przy okazji którejś włoszczyzny. Podeszwa wymieniona 2, słownie dwa, razy. Pierwszy raz u JKa drugi u TJ. Materiały użyte przez JKa są słabe, delikatnie mówiąc w porównaniu z materiałami od TJa. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 17 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2015 Podeszwa wymieniona 2, słownie dwa, razy. Pierwszy raz u JKa drugi u TJ. Materiały użyte przez JKa są słabe, delikatnie mówiąc w porównaniu z materiałami od TJa. Czyżby JK traktował tego typu zadania, jako zło konieczne i się nie przykładał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 17 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2015 Gram w zielone, czyli Carmina. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 17 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2015 Strzał roku te Carminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi