lubo69 Opublikowano 19 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2023 I wtedy wchodzę ja, cały na off white. Od dołu: Tod’s, RoToTo, Jacob Cohen, wyżej też off white: Lady White Our T-shirt. 7 Cytuj
JDC Opublikowano 21 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2023 W dniu 19.06.2023 o 13:53, lubo69 napisał: I wtedy wchodzę ja, cały na off white. Od dołu: Tod’s, RoToTo, Jacob Cohen, wyżej też off white: Lady White Our T-shirt. U mnie też off-White wjechał Hugo Szef Vintage - świetna szeroka nogawka, wysoki stan i zakładki loafersy Partigiani 5 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kormox Opublikowano 27 Czerwca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2023 Krokiety. 11 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Opublikowano 29 Czerwca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2023 Jedne z najbardziej eksploatowanych butów, czasem kilka tygodni pod rząd, aktualnie 7 lat w użyciu, kupione bez przekonania u Daniela @saphir.pl , teraz nie wyobrażam sobie żebym ich nie miał ? 12 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Opublikowano 30 Czerwca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2023 (Carlos Santos) 9 1 Cytuj
JDC Opublikowano 30 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2023 1 godzinę temu, Wodzu napisał: (Carlos Santos) Spodnie z hopsacku? Jak znoszą próbę czasu? Zachowują formę i nie przecierają/pillingują się? Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 30 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2023 10 lat na nogach, meermin hiro 6 1 Cytuj
Wodzu Opublikowano 30 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2023 9 minut temu, JDC napisał: Spodnie z hopsacku? Jak znoszą próbę czasu? Zachowują formę i nie przecierają/pillingują się? To birdseye, wełna merino typu traveler. Wspomniane przez Ciebie problemy się jej nie tyczą. Mam bawełniane spodnie z hopsacku (15 OZ) i również nie zauważyłem takich przypadłości. Przez gramaturę świetnie się układają i o dziwo nieźle trzymają kant po całym dniu noszenia. Cytuj
JDC Opublikowano 30 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2023 37 minut temu, Wodzu napisał: To birdseye, wełna merino typu traveler. Wspomniane przez Ciebie problemy się jej nie tyczą. Mam bawełniane spodnie z hopsacku (15 OZ) i również nie zauważyłem takich przypadłości. Przez gramaturę świetnie się układają i o dziwo nieźle trzymają kant po całym dniu noszenia. Miałem dylemat czy to nie ten wzór właśnie pytam bo mam marynarkę Corneliani z wełnianego hopsacku właśnie i pod pachami wygląda to już dość słabo. Dlatego zastanawiam się jak zniosłyby to spodnie. Cytuj
JDC Opublikowano 1 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2023 (edytowane) 20 godzin temu, Krzysiek_W napisał: 10 lat na nogach, meermin hiro Dołączam również z moimi 10cio latkami, również monki ale klasa lub dwie niżej, Berwicki EDIT: Nawet płytkami się zgraliśmy @Krzysiek_W Edytowane 1 Lipca 2023 przez JDC 9 Cytuj
Velahrn Opublikowano 1 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2023 22 godziny temu, JDC napisał: Miałem dylemat czy to nie ten wzór właśnie pytam bo mam marynarkę Corneliani z wełnianego hopsacku właśnie i pod pachami wygląda to już dość słabo. Dlatego zastanawiam się jak zniosłyby to spodnie. Jesteś pewien, że to czysta wełna? Mieszanki wełna/len/jedwab są bardzo nietrwałe i zachowują się tak jak to opisałeś. Cytuj
JDC Opublikowano 3 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2023 W dniu 1.07.2023 o 12:43, Velahrn napisał: Jesteś pewien, że to czysta wełna? Mieszanki wełna/len/jedwab są bardzo nietrwałe i zachowują się tak jak to opisałeś. Potwierdzam, jeśli wierzyć metce, to 100% wełna. Blend o którym mówisz faktycznie jest mocno narażony na tego typu zużycia. A mam marynarkę z mieszanki wełny, lnu i bawełny, bez udziału jedwabiu i tu dużo to wygląda. Cytuj
mosze Opublikowano 7 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2023 Ale to wątek o butach na sobie, a nie na pudełku, chyba że autorem posta jest pudełko. Cytuj
eye_lip Opublikowano 7 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2023 Wątek ma tytuł "jakie buty mam dziś na sobie" i takie buty ma na sobie autor/ka posta. 1 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. baw Opublikowano 17 Lipca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2023 Niejaki Michael Alba - kupione w sklepie marki w Wiedniu. 10 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. JDC Opublikowano 25 Lipca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2023 Sezon letni to u mnie głównie rotacja 3 par loafersów. Dziś nr 2, po pensówkach Partigiani, Crownhill 6 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Opublikowano 26 Lipca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2023 Stefano Bemer na kopycie JS 17 Cytuj
JDC Opublikowano 26 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2023 Wow! Kiedyś i u mnie przyszwa się tak zejdzie. Cytuj
eye_lip Opublikowano 26 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2023 Godzinę temu, JDC napisał: Wow! Kiedyś i u mnie przyszwa się tak zejdzie. Ale to nie jest przyszwa;) Cytuj
JDC Opublikowano 26 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2023 47 minut temu, eye_lip napisał: Ale to nie jest przyszwa;) Damn, chodziło o kwatery. Teraz będzie dobrze? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Berwick: 16 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi