Krzysiek_W Napisano 11 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2023 25 minut temu, kormox napisał: Carmina. @Krzysiek_Władny kolor? piękny, a co więcej, dzisiaj zdjąłem ze strychu takie same, tylko z mniejszym frędzelkami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 11 Czerwiec 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2023 Shoepassion, w tym miesiącu licznik wskazał 7 lat: 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 12 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2023 14 godzin temu, Wodzu napisał: Shoepassion, w tym miesiącu licznik wskazał 7 lat: Mam dokładnie ten sam model i bardzo go lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyt Napisano 12 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2023 W dniu 26.02.2023 o 09:55, chylonczyk napisał: Na trudniejsze warunki Alle SZTOS! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 14 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2023 Sperry Top-Siders Bardzo fajne buty żeglarskie, podeszwa wytrzymała i przyszyta, i z prawdziwym systemem sznurowania 360 stopni. Za 60 dolarów, bo tyle kosztują w Stanach, to bardzo dobre buty. Problem w tym, że nasz rodzimy dystrybutor zwariował i sprzedaje je po 600 zł (a właściwie chyba sprzedawał, bo strona od 4 lat nie ma aktualizacji). Mam pięć par i bardzo lubię je na lato. Do tego dżinsy bespoke od pana Błońskiego z japońskiego raw denimu od Kuroki Mill. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 16 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2023 Na Zalando akurat są po trzy i pół stówki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fermiol Napisano 18 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2023 W dniu 11.06.2023 o 21:26, kormox napisał: Carmina. @Krzysiek_Władny kolor? Jakie to kopyto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 18 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2023 @FermiolKopyto Uetam EE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fermiol Napisano 18 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2023 @kormox Jak je oceniasz pod względem obszerności i miejsca w palcach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 18 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2023 Są pół numeru mniejsze niż Loake Capital i Yanko 915. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 19 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2023 I wtedy wchodzę ja, cały na off white. Od dołu: Tod’s, RoToTo, Jacob Cohen, wyżej też off white: Lady White Our T-shirt. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baw Napisano 20 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2023 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 21 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2023 W dniu 19.06.2023 o 13:53, lubo69 napisał: I wtedy wchodzę ja, cały na off white. Od dołu: Tod’s, RoToTo, Jacob Cohen, wyżej też off white: Lady White Our T-shirt. U mnie też off-White wjechał Hugo Szef Vintage - świetna szeroka nogawka, wysoki stan i zakładki loafersy Partigiani 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kormox Napisano 27 Czerwiec 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2023 Krokiety. 11 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 29 Czerwiec 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2023 Jedne z najbardziej eksploatowanych butów, czasem kilka tygodni pod rząd, aktualnie 7 lat w użyciu, kupione bez przekonania u Daniela @saphir.pl , teraz nie wyobrażam sobie żebym ich nie miał 🙂 12 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 30 Czerwiec 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2023 (Carlos Santos) 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 30 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2023 1 godzinę temu, Wodzu napisał: (Carlos Santos) Spodnie z hopsacku? Jak znoszą próbę czasu? Zachowują formę i nie przecierają/pillingują się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 30 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2023 10 lat na nogach, meermin hiro 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 30 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2023 9 minut temu, JDC napisał: Spodnie z hopsacku? Jak znoszą próbę czasu? Zachowują formę i nie przecierają/pillingują się? To birdseye, wełna merino typu traveler. Wspomniane przez Ciebie problemy się jej nie tyczą. Mam bawełniane spodnie z hopsacku (15 OZ) i również nie zauważyłem takich przypadłości. Przez gramaturę świetnie się układają i o dziwo nieźle trzymają kant po całym dniu noszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 30 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2023 37 minut temu, Wodzu napisał: To birdseye, wełna merino typu traveler. Wspomniane przez Ciebie problemy się jej nie tyczą. Mam bawełniane spodnie z hopsacku (15 OZ) i również nie zauważyłem takich przypadłości. Przez gramaturę świetnie się układają i o dziwo nieźle trzymają kant po całym dniu noszenia. Miałem dylemat czy to nie ten wzór właśnie pytam bo mam marynarkę Corneliani z wełnianego hopsacku właśnie i pod pachami wygląda to już dość słabo. Dlatego zastanawiam się jak zniosłyby to spodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 1 Lipiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2023 (edytowane) 20 godzin temu, Krzysiek_W napisał: 10 lat na nogach, meermin hiro Dołączam również z moimi 10cio latkami, również monki ale klasa lub dwie niżej, Berwicki EDIT: Nawet płytkami się zgraliśmy @Krzysiek_W Edytowane 1 Lipiec 2023 przez JDC 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 1 Lipiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2023 22 godziny temu, JDC napisał: Miałem dylemat czy to nie ten wzór właśnie pytam bo mam marynarkę Corneliani z wełnianego hopsacku właśnie i pod pachami wygląda to już dość słabo. Dlatego zastanawiam się jak zniosłyby to spodnie. Jesteś pewien, że to czysta wełna? Mieszanki wełna/len/jedwab są bardzo nietrwałe i zachowują się tak jak to opisałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 3 Lipiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2023 W dniu 1.07.2023 o 12:43, Velahrn napisał: Jesteś pewien, że to czysta wełna? Mieszanki wełna/len/jedwab są bardzo nietrwałe i zachowują się tak jak to opisałeś. Potwierdzam, jeśli wierzyć metce, to 100% wełna. Blend o którym mówisz faktycznie jest mocno narażony na tego typu zużycia. A mam marynarkę z mieszanki wełny, lnu i bawełny, bez udziału jedwabiu i tu dużo to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kidler Napisano 7 Lipiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2023 MTO z Carminy. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 7 Lipiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2023 Ale to wątek o butach na sobie, a nie na pudełku, chyba że autorem posta jest pudełko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi