Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Butomator Napisano 3 Styczeń 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2022 Loake Chatsworth 11 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Karol G. Napisano 3 Styczeń 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2022 Te buty mam już od prawie dekady, a wciąż są jednymi z moich ulubionych. Herring Holmes 10 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 5 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2022 Szpiczaste Carlos Santos. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrd Napisano 5 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2022 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 8 Styczeń 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2022 16 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 8 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2022 To chyba wersja cenzurowana, bo ja mam przed oczami w takiej wersji;) 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 10 Styczeń 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2022 TLB Mallorca 11 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 12 Styczeń 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2022 Wygoda zakładania chukka i chelsea boots sprawia, że pozostałe trzewiki leżą w kartonach TLB Mallorca 18 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Milten Napisano 12 Styczeń 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2022 TLB Artista 16 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 12 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2022 No ale chyba nie pomykasz w nich po lodzie na mrozie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milten Napisano 12 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2022 59 minut temu, pablocito napisał: No ale chyba nie pomykasz w nich po lodzie na mrozie? Jakoś trzeba rozchodzić:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 13 Styczeń 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2022 C&J 20 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 16 Styczeń 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2022 Dinkelackery i kocia łapa w tle 🙂 17 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 19 Styczeń 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2022 J23 znowu nadaje... 😉 W dniu 13.01.2022 o 13:21, Tanatos70 napisał: C&J Zapomniałem, że mam takie same buty - dziękuję za przypomnienie😂 9 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 19 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2022 Meermin 6 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. me.spoke Napisano 20 Styczeń 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2022 15 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichanadeta Napisano 21 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2022 6 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichanadeta Napisano 22 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2022 Dzisiejszy zakup AE. Czy cordovan sie odrobine rozejdzie? Buty lekko uwieraja w miejscu malego palca. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 22 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2022 Cordovan się nie rozchodzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 23 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2022 11 godzin temu, kichanadeta napisał: Dzisiejszy zakup AE. Czy cordovan sie odrobine rozejdzie? Buty lekko uwieraja w miejscu malego palca. Ja widzę że te buty są dodatkowo mocno za ciasne w podbiciu., Kopyto 97 AE jest dosyć obszerne i z reguły ten model pasuje dobrze na przeciętne stopy., Nie wiem tylko jaka jest tęgość w Twoich butach, ale podejrzewam, że może być mała (B albo C).,Jeżeli chodzi o rozchodzenie to nie ma szans lepiej nie próbować tylko oddać lub wymienić na szersze o 2 tęgości zanim porysujesz podeszwy i będzie za późno 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 23 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2022 12 godzin temu, eye_lip napisał: Cordovan się nie rozchodzi;) Ja bym powiedział - rozchodzi się, w końcu to naturalna skóra, a nie plastik - ale w bardzo niewielkim stopniu, jest dużo mniej rozciągliwy niż skóra cielęca. Tu u kolegi @kichanadeta mamy kopyto zbyt ewidentnie wąskie na jego stopę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 23 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2022 Barkery. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 23 Styczeń 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2022 Nie przestaje mnie zadziwiać stosunek ceny do jakości butów Meermin. Jakość użytej skóry, wykonanie, kształt kopyta - w cenach które oferują to prawdziwa okazja. 12 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichanadeta Napisano 23 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2022 8 godzin temu, mayor napisał: Ja widzę że te buty są dodatkowo mocno za ciasne w podbiciu., Kopyto 97 AE jest dosyć obszerne i z reguły ten model pasuje dobrze na przeciętne stopy., Nie wiem tylko jaka jest tęgość w Twoich butach, ale podejrzewam, że może być mała (B albo C).,Jeżeli chodzi o rozchodzenie to nie ma szans lepiej nie próbować tylko oddać lub wymienić na szersze o 2 tęgości zanim porysujesz podeszwy i będzie za późno Trudno zacisnę zęby i avanti! A na poważnie to moja kolejna para AE po McAllister te nosze w rozmiarze 10C te nowe MacNail to rozmiar 9E. Dlugosc i podbicie jest w porzadku nic nie uwiera- "spacerowałem" już w nich trochę po mieszkaniu, jedynie jak wspomniałem w miejscu małego palca czuje delikatny ucisk. Buty na zdjęciu nie są nawet porządnie związane, dodatkowo dość gruba skarpeta wełniana potęguje wrażenie zbyt ciasnego obuwia. Zrobię kolejne zdjecie butów przy kolejnej okazji i już odopowiednio dociśnięte. Jeśli natomiast okażą się za ciasne to pójdą w świat. Dziękuję Panowie za odzew. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remii Napisano 23 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2022 @me.spoke Co to za buty? Piękne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi