Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pablocito Napisano 5 Grudzień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2020 Meermin 23 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. roter6 Napisano 5 Grudzień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2020 Yanko 20 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 6 Grudzień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2020 VASS-y: 14 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 6 Grudzień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2020 (Vass) 15 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichanadeta Napisano 6 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2020 Officine Creative 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 7 Grudzień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2020 Nieskromnie powiem, że ładne lustro mi tu wyszło Yanko 20 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Napisano 7 Grudzień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2020 Chukka na szerokie stopy 8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. me.spoke Napisano 8 Grudzień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2020 Patine 16 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Arturlep Napisano 8 Grudzień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2020 Moje Alfred-y 7 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 9 Grudzień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2020 TLB 14 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 9 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2020 No zdecydowanie nie wyglądają na nieudany sampel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 9 Grudzień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2020 Zamsz i flanela.Vass 13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek. Napisano 10 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2020 Szaro brązowo szaro 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 11 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2020 Janki 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 11 Grudzień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2020 Vass Budapest: 21 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 12 Grudzień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2020 Po C&J Tetbury mój drugi najlepszy zakup jeżeli chodzi o buty. Loafersy z shell cordovanu zrobione przez C&J dla New&Lingwood. Klasyka! 22 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław Napisano 12 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2020 W dniu 9.12.2020 o 10:06, pablocito napisał: No zdecydowanie nie wyglądają na nieudany sampel. To porównaj taliowanie cholewkiod strony wewnętrznej. Nie jest to przytyk wobec nikogo, ale cecha wielu butów od Patine. @eye_lip z tego co czytałem na wąską stopę, a jakoś te wyglądają, i to nie żadna złośliwość, jakby właściciel miał stopy do wewnątrz skierowane względem piszczeli. Nie tylko zresztą Krojczy, ale kilka innych osób też tak wygląda w tych butach, ja także wyglądam w Patine jakbym miał platfusa. Oczywiście u innych producentów stopa nie ma wymuszonego przez but kierunku jakby do wewnątrz. Więcej, @eye_lip ma dość wąską stopę, a te buty wyglądają na maksymalnie szerokie. I zamsz, tak jak w moich, pewnie słabej jakości. Tylko nie rozmieniajcie się na rozróżnianie patine, tlb, yanko, artista, bo wiadomo co co kaman. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 12 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2020 @Bogusław Kto to jest Krojczy? "wiadomo o co kaman" - nie wiadomo. Co miałeś na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
john220 Napisano 12 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2020 @Bogusław Nie wiem czy patrzymy na te same buty, ale jeden z nas zdecydowanie szuka dziury w całym. Rozumiem też, że można pisać w pośpiechu, w nerwach lub nie być przyzwyczajonym do wypowiedzi na piśmie, ale ta Twoja gubi sens najdalej w połowie. Jak (z lekką trudnością) zrozumiałem chodzi o kopyto w/w pary butów. Z całym szacunkiem, ale jak na trzewiki wydaje się być ono całkiem dynamiczne. Niestety nie wypowiem się na temat jakości zamszu użytego przez TLB, bo nie mam doświadczenia. Podsumowując, bardzo ładne buty i do tego w ciekawym kolorze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Well Endowed Napisano 12 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2020 @Bogusław może wrzucisz swoje zdjęcie butów od Patine żeby lepiej zobrazować problem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław Napisano 12 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2020 @bratdominik @john220 @Sir Well Endowed Buty patine dostałem na prezent od osoby, która myślała, że mi zrobi wielką radość. Nie chcę robić jej przykrości i mówić, że prezent mi nie pasuje. Więc sprzedać, wymienić, oddać, wyrzucić nie mogę. Myślałem, że powiem, że mi w klubie sportowym ukradziono w szatni, ale to też nie, bo jeszcze osoba mi bliska chciałaby mi je kupić ponownie. Więc co? Muszą zawalać mi szafę i nic nie mogę z nimi póki co zrobić. Jeżeli zdjęcia @eye_lip u nikogo nie wywołują takich odczuć jak u mnie, więc ok, nie ma z tym problemu, jak to mówią ... kupujcie i niech się dobrze noszą Jeżeli zdjęcie do którego się odniosłem nie przekonuje innych o moich racjach, to i moje foto raczej nie będzie wyglądało jakbym był w butach ortopedycznych z lekarsko zdiagnozowanych platfusem, a wyciągać je z samej góry najwyższej półki szafy - sorry, ale już wystarczająco muszę znosić zajęcia szafy przez coś, czego nie chcę, bo osoba, która nie znała się na butach uległa telefonicznej obsłudze sklepu. @bratdominik Przyjacielska i szczera sugestia dla Cibie. Widzę, że dużo butów kupujesz, ale wiele odstaje Ci w okolicach kostek i niefajnie to wygląda. Zamiast 2-3 par, które nie leżą dobrze nie lepiej zrobić 1 parę na miarę u Kielmana, Januszkiewicza lub Kamińskiego? Co miałem na myśli? Że zaraz zacznie się dywagowania, że tlb to nie, że kopyto inne, a w yankach to tamto, a w Artista jeszcze coś innego. Chodziło o to, że niezaleznie od tych oznaczeń cholewka w trzewikach od patine.pl jest kiepska (o czym wyżej więcej pisałem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeanM Napisano 12 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2020 @Bogusław dobra, pokaż jakąkolwiek parę butów, którą masz i spełnia Twoje wymagania, bo jak na razie to tylko trolujesz. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrwawa Napisano 12 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2020 53 minuty temu, Bogusław napisał: ......Nie chcę robić jej przykrości i mówić, że prezent mi nie pasuje. Więc sprzedać, wymienić, oddać, wyrzucić nie mogę...... A pokazać nam możesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 12 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2020 W oczekiwaniu aż Kolega Bogusław rozbije bank, pokażę siedmioletnie Yanko, świeżo wypolerowane kremem MdOr, którego termin przydatności upłynął cztery lata temu... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 12 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2020 Godzinę temu, Bogusław napisał: @bratdominik Przyjacielska i szczera sugestia dla Cibie. Widzę, że dużo butów kupujesz, ale wiele odstaje Ci w okolicach kostek i niefajnie to wygląda. Zamiast 2-3 par, które nie leżą dobrze nie lepiej zrobić 1 parę na miarę u Kielmana, Januszkiewicza lub Kamińskiego? Zmawiając buty u szewca nie zawsze dostajemy to, co byśmy chcieli. Z szewcem trzeba się "dotrzeć". Nawet u chyba najlepszego Kielmana (choć nie miałem styczności z Kamińskim) trzeba mieć trochę "butowego doświadczenia", aby wiedzieć czego wymagać i jak czytelnie to przekazać. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi