Kamil.M Napisano 11 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2019 Berwick 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 11 Grudzień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2019 18 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żorż Ponimirski Napisano 11 Grudzień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2019 12 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TheMakowski Napisano 13 Grudzień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2019 Yanko 13 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 13 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2019 W dniu 8.12.2019 o 15:36, m_wujek napisał: Taron Sent from my SM-A750FN using Tapatalk Jak je oceniasz pod kątem wygody noszenia i kopyta? Czy jest ono mocno szerokie czy raczej dopasowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. bratdominik Napisano 14 Grudzień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2019 Holmes II. Alfred Sargent. To już chyba 5. rok użytkowania będzie. 7 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_wujek Napisano 14 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2019 @Żorż Ponimirski , kopyto jest dość obszerne, zdecydowanie bliżej mu do Rui Meermina niż Y915. Nie jest jednak przesadnie szerokie, stopę trzyma dobrze, choć spokojnie w zimny dzień zmieszczę grube skarpety. Sent from my SM-A750FN using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 14 Grudzień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2019 C&J 10 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 15 Grudzień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2019 Church's Alex na potrójnej skórzanej podeszwie (nie do zdarcia ). Kupione w 2015 roku jako NOS z firmowymi/dedykowanymi prawidłami. Ponoć wznowili produkcję tego modelu: 10 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 15 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2019 @Tanatos70 już wszystko wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 16 Grudzień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2019 przypomniałem sobie o ich istnieniu 12 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 17 Grudzień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2019 Chciałem, jak przyszły to planowałem oddać. W końcu zostawiłem, ale się do nich nie przekonałem. @arsen je przemalował i było cudo, dwa razy na nogach i znowu wątpliwości czy zostawić. Chciałem sprzedać, nie znalazł się klient, więc jednak nadal u mnie - para z największymi przejściami u mnie Herring Philip II 14 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 17 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2019 Berwick 4170 Brown Derby (maja już 3 lata )Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 17 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2019 @Krzysiek_W, to @arsen Ci je tak ubru...spatynował ?? Wygląda prawie jak stare pekari 🙈🙉🙊 A serio to bardzo fajne buty, nosiłbym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysztof G Napisano 17 Grudzień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2019 CS 10 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil.M Napisano 17 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2019 Yanko 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 18 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2019 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 18 Grudzień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2019 9 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruut Napisano 18 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2019 Mimo niezbyt sprzyjającej pogody pierwsze wyjście w nowych Prime Shoes. Wystarczył 20-to minutowy spacer do pracy i buty pawie leżą jak ulał. 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 18 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2019 Barker Black(beard) Euston 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruut Napisano 19 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2019 @mayor gdzie dostanę takie skarpety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żorż Ponimirski Napisano 19 Grudzień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2019 Szron 4 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_wujek Napisano 19 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2019 Sent from my SM-A750FN using Tapatalk 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 19 Grudzień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2019 (Vass) 17 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 19 Grudzień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2019 6 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi