m_wujek Napisano 12 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2019 ze specjalnymi pozdrowieniami dla [mention=3633]Whitesnake[/mention] Miałem już nie kupować, ale [mention=6702]KIERMAN.pl[/mention] musiał wrzucić link do dobrej ceny na jedne buty, zacząłem przeglądać co jest innego w tym sklepie no i przyszły... Dobrze że kupiłeś bo też je oglądałem. Na szczęście zdjęcia kiepskie ma stronie sklepu były.Sent from my SM-A510F using Tapatalk 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 12 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2019 @matheos, moim zdaniem będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 12 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2019 16 minut temu, matheos napisał: Pierwsza przymiarka. Czy taka V-ka jest akceptowalna czy raczej powinienem wymienić na większe kopyto? Dla mnie nie jest - potrzebujesz szerszego lub innego kopyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 12 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2019 Dla mnie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 12 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2019 @matheos, dla mnie taka Vka przy przymiarce jest jak najbardziej do zaakceptowania. Buty się rozbiją i to powinno się nieco zejść (podkreślam- nieco). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 12 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2019 @matheos zleży na ile je dociągnąłeś (ile tam jest zapasu), trochę też się rozbiją i na ile akceptujesz V. Jak widać na przykładzie wyżej np. @Krzysiek_W zupełnie to nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matheos Napisano 12 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2019 Zapas minimalny jeszcze jest. Pod względem wizualnym i komfortu jestem gotów je zostawić. Zastanawia mnie jedynie na ile szersze byłoby to większe kopyto i czy nie pojawi sie luz w bucie skoro Vka jest dosc niewielka. Btw. buty to Oxford 77001 Patine Shoes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 12 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2019 Godzinę temu, FONos napisał: @matheosJak widać na przykładzie wyżej np. @Krzysiek_W zupełnie to nie przeszkadza I tyle w temacie poza tym lewy jest normalnie dociagniety, a prawy mniej, co widać na fotce 1 godzinę temu, m_wujek napisał: Dobrze że kupiłeś bo też je oglądałem. Na szczęście zdjęcia kiepskie ma stronie sklepu były. Sent from my SM-A510F using Tapatalk Dalej są w sklepie, ale już nie seconds 1 godzinę temu, matheos napisał: Pierwsza przymiarka. Czy taka V-ka jest akceptowalna czy raczej powinienem wymienić na większe kopyto? Wszystko kwestia preferencji, zejdzie się trochę, ale luz będzie. Poza tym nie ma co się spinać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 13 Marzec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2019 mam tydzień herringa 2 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 13 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2019 Dzisiaj prawdopodobnie Edward Green: 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. KIERMAN Napisano 13 Marzec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2019 7 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 13 Marzec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2019 Saint Crispin’s 7 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarecki70 Napisano 14 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2019 Berwick. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Castorp Napisano 14 Marzec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2019 Loake 11 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 14 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2019 W temacie Loake 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 14 Marzec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2019 Gaziano & Girling 6 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dar Napisano 14 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2019 W dniu 11.03.2019 o 13:10, Rafix napisał: Zima wróciła ... Co to za buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 14 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2019 @Dar London Brogues Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmakus Napisano 15 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2019 debiut w wątku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 15 Marzec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2019 Debiut. Vass 10 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 15 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2019 43 minuty temu, blekit napisał: Debiut. Pokaż ukrytą zawartość Vass Świetne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 15 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2019 1 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 15 Marzec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2019 Gaziano & Girling 6 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 16 Marzec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2019 J.Fitzpatrick Footwear w śliwkowym museum calf i szarym zamszu. Dzisiaj w NYC mieliśmy 22 stopnie Celsjusza stąd lniane spodnie. Nareszcie wiosna! 14 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 16 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2019 Dzisiaj zadebiutowała nowa struktura Vessel- Hudson Yards Staircase .,Do pokonania 2500 schodów o długości 1 mili i nachyleniu 60 stopni.,Na taki spacer najlepszy wybór to najwygodniejsze buty świata. Jeżeli ktoś chce się wspinać na czas to po sąsiedzku może kupić zegarek.,Tylko musi się szybko decydować bo nie dla wszystkich wystarczy.,Przy okazji widać jakim bestselerem jest PP World Time.,Zdjęcie zrobione około 3 godziny po otwarciu butiku PP (pierwszego dnia) 2 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi