Żorż Ponimirski Napisano 13 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2018 Godzinę temu, Łukasz85 napisał: Nie mam jakoś szczególnie tęgiej nogi, ale w śródstopiu mam wystającą kość, która powoduje taki efekt (szczególnie w lewej stopie). To samo miałem pisać. Mimo, ze oblożyny się nie zeszły to widać wyraźnie, że w kostkach nie jesteś potężny. Nie wiem kto to był, ale były tu pokazywane buty z takim V, które po roku zeszły się do zera. Jestem ciekawy Twoich zdjęć co kolejne 5-10 założeń. Zeby nie było całkiem offtopowo to powiem, ze zarówno lotniki jak i derby wybrałeś bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz85 Napisano 13 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2018 Dziękuję. Większość moich wyborów była podyktowana tym, co przeczytałem na forum BwB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egonax Napisano 13 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2018 @Aszer co to za marka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aszer Napisano 13 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2018 Godzinę temu, Egonax napisał: @Aszer co to za marka? Berwick (sklep Gdańsk) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo86 Napisano 14 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2018 Się rozpadało... Loake Seaham na gumie. 2 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz85 Napisano 14 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2018 Wczoraj wieczorem - Loake Na tej parze chyba najlepiej widać różnicę między moim lewym i prawym śródstopiem. Dobór butów do niesymetrycznych stóp to naprawdę męka gdy robi się to na odległość. 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz85 Napisano 14 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2018 Dzisiaj - Yanko 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz85 Napisano 14 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2018 Przepraszam za wpis oderwany od tematyki tego działu (obiecuję, że to ostatni), ale chciałbym serdecznie podziękować wszystkim za uwagi nt. rozchodzącej się obłożyny. Teraz gdy porównuję zdjęcia lotników (przed i po wyjęciu wkładki), też zaczyna mnie skręcać, gdy patrzę na to pierwsze. Zaczynam poważnie zastanawiać się nad wyjęciem wkładek z pozostałych par, żeby to poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baw Napisano 14 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2018 Jest pewne rozwiązanie na niesymetryczne stopy 😜 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 14 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2018 58 minut temu, Łukasz85 napisał: Zaczynam poważnie zastanawiać się nad wyjęciem wkładek z pozostałych par, żeby to poprawić. Osobiście mam wkładki tylko w jednych butach, właśnie w takich, które są zbyt obszerne, aby zjeść trochę objętości. Ja bym na Twoim miejscu wyjął ze wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 14 Sierpień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2018 TLB 7 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 15 Sierpień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2018 Czarne wiedenki zakładam bardzo rzadko, ale jak już się znajdzie okazja to korzystam z możliwości ich poużywania... (Carlos Santos) 5 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 16 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2018 Yanko 3 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz85 Napisano 16 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2018 Dzisiaj mniej formalnie - Yanko. Noski przyciemniłem jakiś miesiąc temu. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo86 Napisano 16 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2018 Meccariello 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 16 Sierpień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2018 10 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 16 Sierpień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2018 C&J 5 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 16 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2018 C&JCat or it didn’t happen;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 16 Sierpień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2018 4 godziny temu, lubo69 napisał: Cat or it didn’t happen;-) Vox populi... 🙂 13 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Karol G. Napisano 16 Sierpień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2018 Polubiliśmy się. 3 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. el-biczel Napisano 16 Sierpień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2018 Dobre światło to podstawa 7 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 17 Sierpień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2018 Pierwsze wyjście. AS Moore 4 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 17 Sierpień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2018 siedemdziesiąte wyjście 11 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 17 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2018 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kormox Napisano 17 Sierpień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2018 7 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi