wimon Napisano 6 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2018 34 minuty temu, kormox napisał: CS @kormox bardzo ładne buty, ale to skojarzenie było silniejsze ode mnie... 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 6 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2018 1 godzinę temu, Piotrwawa napisał: Cynizm, żart, czy opinia? Nieliczni posiadają zdolność łączenia, tych trzech elementów w zgrabną całość. Tylko dobra rada . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichanadeta Napisano 6 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2018 Oliver Grey 1 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. el-biczel Napisano 6 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2018 The sabbot by A. Meccariello Baletmistrza ze mnie nie będzie, ale piętę da się złapać 8 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 6 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2018 @el-biczel Wyszedłeś cało z tej sesji? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 6 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2018 28 minutes ago, Midlife-Crisis said: @el-biczel Wyszedłeś cało z tej sesji? Nie takie rzeczy się w życiu robiło 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. roter6 Napisano 7 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2018 Berwick. W słońcu. 1 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 7 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2018 Trickers Robert w bordowym kordowanie. Pierwsze wyjście i łamanie końskiej skóry. Nie jest źle, ale nie jestem do końca obiektywny, bo ten model nosi moje imię : 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo86 Napisano 7 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2018 @el-biczel a jak z rozmiarówką w tym kopycie? Podobnie jak w pozostalych, ze trzeba pol rozmoaru w gore do swojego standardowego czy true to size są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysztof G Napisano 7 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2018 Yanko 3 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 7 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2018 3 hours ago, Mateo86 said: @el-biczel a jak z rozmiarówką w tym kopycie? Podobnie jak w pozostalych, ze trzeba pol rozmoaru w gore do swojego standardowego czy true to size są? To zależy co to znaczy "true to size". Mam bardzo wąską stopę, więc tutaj wziąłem moje standardowe 8UK i trafiłem świetnie z rozmiarem. Dla porównania noszę 8D z G&G, 41.5 ze Stefano Bemera, czy 8 Yanko 915. Niestety wydaje mi się, że jeśli ktoś ma tęgie stopy, to w przypadku tych butów nawet +0.5 rozmiaru nie pomoże. Nawet jeśli przód buta będzie ok, to podbicie jest dosyć niskie i taliowanie szybko mogłoby stracić swój kształt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 7 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2018 Meindl. Co z tego, że są klejone skoro to najlepsze buty jakie mam? 2 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 7 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2018 3 godziny temu, Zajac Poziomka napisał: Meindl. Co z tego, że są klejone skoro to najlepsze buty jakie mam? O, proszę - Nie widziałem jeszcze zająca na Kondrackiej przed Czerwonymi Wierchami;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 7 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2018 22 minuty temu, Wuj napisał: O, proszę - Nie widziałem jeszcze zająca na Kondrackiej przed Czerwonymi Wierchami;) Czasem jakiś się zdarzy Ba, czasem zające wędrują nawet sporo wyżej. Podobno jakiś czas temu widziano nawet jednego jak z namiotem wędrował dookoła Dhaulagiri. O dziwo - w tych samych Meindlach... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo86 Napisano 7 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2018 4 godziny temu, el-biczel napisał: To zależy co to znaczy "true to size". Mam bardzo wąską stopę, więc tutaj wziąłem moje standardowe 8UK i trafiłem świetnie z rozmiarem. Dla porównania noszę 8D z G&G, 41.5 ze Stefano Bemera, czy 8 Yanko 915. Niestety wydaje mi się, że jeśli ktoś ma tęgie stopy, to w przypadku tych butów nawet +0.5 rozmiaru nie pomoże. Nawet jeśli przód buta będzie ok, to podbicie jest dosyć niskie i taliowanie szybko mogłoby stracić swój kształt. No wlasnie o taka wskazówkę w zakresie round last mi chodziło. Soft square czy oba chisel trzeba pół rozmiaru w górę do swojego optymalnego brać. Ale skoro mam Yanko 915 7,5 to round last też tak wyceluje, jak nic w nowej kolekcjo dla medallion nic ciekawego nie bedzie. Wszak dziekuje za podpowiedź - cenna wskazówka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 7 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2018 30 minut temu, Zajac Poziomka napisał: Czasem jakiś się zdarzy Ba, czasem zające wędrują nawet sporo wyżej. Podobno jakiś czas temu widziano nawet jednego jak z namiotem wędrował dookoła Dhaulagiri. O dziwo - w tych samych Meindlach... Uuuu, Panie kochany... Zając Szerpa:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 7 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2018 1 hour ago, Mateo86 said: No wlasnie o taka wskazówkę w zakresie round last mi chodziło. Soft square czy oba chisel trzeba pół rozmiaru w górę do swojego optymalnego brać. Ale skoro mam Yanko 915 7,5 to round last też tak wyceluje, jak nic w nowej kolekcjo dla medallion nic ciekawego nie bedzie. Wszak dziekuje za podpowiedź - cenna wskazówka. Jeśli wcześniej brałeś o 0.5 rozmariu większę w stosunku do 915 Yanko, to w tym wypadku też bym tak zrobił - na mnie 915 są luźne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 8 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2018 Dzisiaj na London Super Trunk Show. Justin Fitzpatrick Shoes model Stefano Redux 2 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 8 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2018 Prime Shoes 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamrot Napisano 8 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2018 10 godzin temu, Beny23 napisał: Myślę, że z tym strojem świetnie by się uzupełniały 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 8 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2018 Tak jak zawsze mi się buty kol. @Beny23 podobają, czy wręcz budzą zazdrość , tak te do mnie jakoś nie trafiają. Może to kwestia fotografii, na której ta czerwona skóra wygląda na plastikową, choć na pewno tak nie jest. No nie wiem, może za stary już jestem na takie ekstrawagancje . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 9 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2018 9 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 9 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2018 Miałem ambitny plan, żeby "wypastować" swoje buty (w sumie to nie znoszę pastować bytów, więc tylko przejechałem je "na sucho" szmatką i szczotką), ale szybko mi się znudziło. Na razie postanowiłem, że w sumie mogę ograniczyć się do siedmiu brązowych par (bo czarne oksfordy i tak często standardowo są w użyciu) - po sztuce na każdy dzień tygodnia Dlatego dzisiaj: 6 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 9 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2018 22 godziny temu, Tanatos70 napisał: Tak jak zawsze mi się buty kol. @Beny23 podobają, czy wręcz budzą zazdrość , tak te do mnie jakoś nie trafiają. Może to kwestia fotografii, na której ta czerwona skóra wygląda na plastikową, choć na pewno tak nie jest. No nie wiem, może za stary już jestem na takie ekstrawagancje . Mogę się pod tym podpisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. el-biczel Napisano 9 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2018 Raz myślałem, że uda mi się zdjęcie w świetle dziennym, ale nic z tego. TJ 1 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi