Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lubo69 Napisano 21 Luty 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2018 Laszlo na polskiej kostce. 4 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 21 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2018 9 godzin temu, Tanatos70 napisał: Bardzo prawdopodobne, że tak było choć na zdjęciach wyglądają nieźle. No, ale w dużej mierze ze względu na świetne (jak dla mnie) proporcje i zgrabne kopyto (takie pół- casualowe ). Jeżeli skóra byłaby marna to lepiej w takim wypadku mieć parę z fajnej "groszkowanej", która w wypadku c&j jest delikatnie tłoczona i trochę przypomina tego "rosyjskiego renifera" jednocześnie niczego nie udając. Reasumując- dobrze zrobiłem, że kupiłem model Durham . O wiele bardziej niż skóra groszkowa russian calf przypomina skóra typu hatch grain, np. Utah od EG: (zdjęcie sklepowe https://gentlemensfootwear.com/products/pre-order-edward-green-dover-in-burgundy-utah) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 21 Luty 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2018 Czekoladowe Santosy 5 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 21 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2018 @Kyle bardzo ładne te karlosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 21 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2018 2 godziny temu, Zajac Poziomka napisał: O wiele bardziej niż skóra groszkowa russian calf przypomina skóra typu hatch grain, np. Utah od EG: No fakt, ale moje mi się bardziej podobają. Nie kupię już więcej butów, nie kupię już.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 21 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2018 13 godzin temu, Tanatos70 napisał: Jak uznają, że dawne warunki należą nam się "jak psu miska", to się piszę. Może tym razem na kordowan. 40 minut temu, Tanatos70 napisał: Nie kupię już więcej butów, nie kupię już.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 21 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2018 5 minut temu, lubo69 napisał: Coś ostatnio rozklekotany emocjonalnie jestem . Może to początki schizofrenii. Nie przypominam sobie jednej z tych wypowiedzi. Jeszcze nie zdecydowałem, której 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 21 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2018 @Tanatos70 & @lubo69 z nami i butami jest jak z chipsami i tą obleśną kobietą z Dnia Świra 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 21 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2018 Alfred Sargent 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 22 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2018 9 godzin temu, Beny23 napisał: Alfred Sargent Wyglądają jakby miały zaraz eksplodować. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 22 Luty 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2018 wiosno, przychodź 7 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 22 Luty 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2018 Cheaney 2 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 22 Luty 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2018 AS Moore 6 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 22 Luty 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2018 C & J 7 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheMakowski Napisano 22 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2018 Berwick 1 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 23 Luty 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2018 Postanowiłem nie wrzucać zdjeć tej samej pary butów częściej niz co kwartał...a że ostatnio jakoś rotuję ograniczoną ilość to dawno mnie nie było ...ale dzisiaj naszła mnie ochota na hiszpańskiego ogiera o japońskim rodowodzie a’la @Tanatos70 Dzięki temu forum buty kojarzą mi sie z ludźmi ciekawe, które to stadium tej choroby i czy ma jakaś nazwę... 7 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 23 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2018 Herring 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 23 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2018 @Whitesnake, dopóki nie pytasz butów "co tam u kota?" albo "jak było na wykopach?" to powinno być wszystko ok 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 23 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2018 2 godziny temu, Whitesnake napisał: ...ale dzisiaj naszła mnie ochota na hiszpańskiego ogiera o japońskim rodowodzie a’la @Tanatos70 Koleżanki też tak o mnie mówią . Niestety coraz rzadziej 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 23 Luty 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2018 Rozmyślając o kolejnym GMTO: VASS 4 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Solecalupo Napisano 23 Luty 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2018 Zupełnie nieplanowany zakup ... zalicytowałem za jakąś śmieszną cenę na ebay'u i zapomniałem ... przekonany że na pewno i tak ktoś przelicytuje ... jakby mi zależało na pewno by się tak zdarzyło a tak ... trafiły się bardzo fajne buty Loake Heston 2 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wally Napisano 23 Luty 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2018 Shoepassion 470 ze skóry jelenia w pełnym słońcu 4 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 24 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2018 On 2/22/2018 at 1:40 AM, flozbi said: Wyglądają jakby miały zaraz eksplodować. Nie brzmi to jak komplement ale dziękuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 24 Luty 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2018 Saint Crispin’s 4 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 25 Luty 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2018 Moje pierwsze split-toe (kupione wiosną 2015 r). Czołgi na potrójnej skórzanej podeszwie. Church's Alex: 4 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi