TDab Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 G&B Milan 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 26 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 Aldeny w czarnym kordowanie. Nie za bardzo je lubię, bo... czarne są a poza tym czarny koń to jednak ładniej w naturze się prezentuje : : 2 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 TGIF 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 2 godziny temu, Tanatos70 napisał: Aldeny w czarnym kordowanie. Nie za bardzo je lubię, bo... czarne Przygranąłbym właśnie za czerń... ostatnio cierpię na brak czarnych butów do każualu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 37 minut temu, Whitesnake napisał: Przygranąłbym właśnie za czerń... ostatnio cierpię na brak czarnych butów do każualu. Czarny kordowan (nawet ten Aldena) jest jakiś taki "płaski" i bez charakteru. Stosunek ceny do efektu "łał" wypada słabo . Jakość skóry i jej zapach tradycyjnie fenomenalna i to trochę rekompensuje jej plastikowy look . Mając porównanie nie dziwię się, że o kol. no 8 (oxblood) mówi się- "kultowy". O czarnym... się milczy. Edit: Nasuwa się oczywiste pytanie: dlaczego u diabła je kupiłem ?. O ile pamiętam, to chyba z ciekawości . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumol76 Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 59 minut temu, Tanatos70 napisał: Czarny kordowan (nawet ten Aldena) jest jakiś taki "płaski" i bez charakteru. [...] Jakość skóry i jej zapach tradycyjnie fenomenalna i to trochę rekompensuje jej plastikowy look . Mając porównanie nie dziwię się, że o kol. no 8 (oxblood) mówi się- "kultowy". O czarnym... się milczy. Podobają mi się, ale widziałbym je w kontrastowych zestawach, połączone z ciemnymi szarościami, bielą i grafitami. Przy tych spodniach, ja widzę jakiś nieokreślony kolor pastelowy, brakuje im oprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 26 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 1 godzinę temu, gumol76 napisał: Podobają mi się, ale widziałbym je w kontrastowych zestawach, połączone z ciemnymi szarościami, bielą i grafitami. Przy tych spodniach, ja widzę jakiś nieokreślony kolor pastelowy, brakuje im oprawy. Mam jakieś stare zestawienie z szarościami i w wersji kolorowej. Tak mnie przy piątku natchnęło- fajne buty do kiltu by były. Kiltu chwilowo nie posiadam, więc znalazłem uroczy substytut : 7 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 7 minut temu, Tanatos70 napisał: Mam jakieś stare zestawienie z szarościami i w wersji kolorowej. Tak mnie przy piątku natchnęło- fajne buty do kiltu by były. Kiltu chwilowo nie posiadam, więc znalazłem uroczy substytut : Widzę że ktoś tu ma jazdę, żona wyjechała i zakładasz damskie ciuszki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 2 minuty temu, Krzysiek_W napisał: Widzę że ktoś tu ma jazdę, żona wyjechała i zakładasz damskie ciuszki? Próbuję zasłużyć na łatkę forumowego transwestyty- zoofila . Żona prosiła tylko nie rozciągnij, czytaj-nie pracuj przeponą (ma o połowę mniejsze gabaryty i choć w biodrach jesteśmy zbliżeni to jednak brzuch mam... hmmm okazalszy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 27 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2018 @Tanatos70 Mam takie pytanie i przepraszam z góry, jeżeli okaże się zbyt osobiste: czy podczas pielęgnacji butów raczysz się winem, czy jakimiś mocniejszymi trunkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 27 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2018 @Tanatos70 jak dobrze wyglancujesz lustro, to w tej spódniczce możesz się nawet hmm....... przjerzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 27 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2018 Mam ostatnio nastrój na klasyczne kopyta... (Shoepassion) 6 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 27 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2018 2 godziny temu, Midlife-Crisis napisał: @Tanatos70 Mam takie pytanie i przepraszam z góry, jeżeli okaże się zbyt osobiste: czy podczas pielęgnacji butów raczysz się winem, czy jakimiś mocniejszymi trunkami? Szczotkowanie kordowanu wymaga sporej dawki energii, pragnienie gaszę bursztynowym płynem o niskiej zawartości alkoholu. Do założenia spódnicy nie trzeba mnie specjalnie namawiać, ale już zatańczyć w niej np.na stole nie mam śmiałości i potrzebuję czegoś mocniejszego 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kormox Napisano 27 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2018 Niskie czołgi na niewielkie roztopy. 1 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 27 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2018 No dobra, nie ukrzyżowaliście mnie za wczorajsze ekscesy, wywołane jak sugerował kol. @Midlife-Crisis chwilową psychodegradacją spowodowaną destrukcyjnym wpływem alkoholu , to po tej linii (w sensie- kordowanowej ). Japońska wiśnia od Meermina: 4 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 27 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2018 @Tanatos70 Lepiej Ci w spodniach, ale jak widzę, kot chyba woli spódnicę... pardon ... kilt (?) 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 27 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2018 Unlined suede tassel loafers od Paul Stuart NY 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 28 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2018 Church's Chetwynd. 3 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 28 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2018 Yanko mto cordovan Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dan Napisano 28 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2018 Angielsko-włoska współpraca- CJ i flanelowe Boggi. 3 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 28 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2018 Yanko 5 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 28 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2018 Bexley po ciężkim dniu. 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 29 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2018 Yanko 4 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 29 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2018 Carlos Santos 2 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz T Napisano 30 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2018 19 godzin temu, Mateo86 napisał: Carlos Santos Pamiętasz może, które to kopyto? Mierzyłem dwie pary czarnych lotników CS i jedno kopyto było dobre, drugie nazbyt ściskało stopę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi