Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 8 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2017 Alfred Sargent 4 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 9 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2017 Śniadanie w towarzystwie Henryka Dinkelackera 2 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrwawa Napisano 9 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2017 4 minuty temu, Midlife-Crisis napisał: Śniadanie w towarzystwie Henryka Dinkelackera Łezka w oku....w tęsknocie za kolorem skarpet we wczesnych latach 90 . Ech... komu to przeszkadzało 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 9 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2017 @Piotrwawa to ponadczasowe 😇 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 9 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2017 Niesamowite, na nogach trzewiki a chodzi się jak w trampkach Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 4 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiolab8000s Napisano 9 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2017 Godzinę temu, eye_lip napisał: Niesamowite, na nogach trzewiki a chodzi się jak w trampkach Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Jaki to dokładnie model jeśli mogę spytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 9 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2017 Crockett IslayWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 9 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2017 CS 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 9 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2017 Herring by Carlos Santos 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. damiance Napisano 9 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2017 Z wczoraj 2 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 9 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2017 9 godzin temu, eye_lip napisał: Niesamowite, na nogach trzewiki a chodzi się jak w trampkach Krokietowa magia. Kiedy kupiłem Tetbury, założyłem je w sklepie, prosto z kartonu i tego samego dnia zrobiłem w nich kilkanaście kilometrów - nie tylko bez otarć, ale wręcz odpoczywając. Zastanawiajace jak oni to robią. Jeśli to kwestia skóry, to dlaczego inni producenci jej nie kupują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 9 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2017 To kwestia konstrukcji buta, know how.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 10 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2017 11 godzin temu, damiance napisał: Z wczoraj @damiance to kroko od Kielmana? Jak wrażenia? Ostatnio zastanawiałem się nad jakimiś trzewikami... Ja od trzech dni non stop katuję cordovan na Vassach. Jestem zachwycony. Oto, jak wygląda zajechany vassowy cordovan po 3 dniach chodzenia i dodatkowo po 3 godzinach pod sceną na koncercie hejwi metalowym Dio Returns! Fotka z łazienki w Progresji, więc wybaczcie jakość. 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 10 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2017 @Wuj to lotniki od TJ. Jeżeli planujesz krokodyla / aligatora to polecam rozważyć chukka. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 10 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2017 Alden w cordovanie (rocznik 2014), Jak do tej pory dwukrotnie poddane pielęgnacji za pomocą kosmetyków. Poza tym wystarcza zwykła "szczota" z włosia tej samej proweniencji co skóra . . 2 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 10 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2017 Nie są wygodne jak trampki ale mam nadzieję że z czasem się polubimy Meermin 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 10 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2017 Pogoda na trzewiki Yanko 3 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 11 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2017 Yanko 3 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 11 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2017 Carlos Santos bardzo polubiłem te trzewiki. Wygodne od pierwszego założenia, bardzo ładna skóra na podeszwie Dainite. Jeszcze ich nawet nie traktowałem chemią od wyjęcia z pudełka. Czym najlepiej potraktować skórę groszkową? Myślałem o bezbarwnym kremie Saphir.u 4 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 11 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2017 bezbarwny Saphir to IMO najlepsza opcja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 12 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2017 @Beny23. Ja skórę "groszkową" traktuję tak samo jak gładką licową- krem w odpowiednim kolorze i tak samo wosk- nawet da się zrobić lustro na noskach... jak ktoś lubi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 12 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2017 Najukochańsze trzewiki . Vass Oslo: 6 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 12 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2017 4 minuty temu, Tanatos70 napisał: @Beny23. Ja skórę "groszkową" traktuję tak samo jak gładką licową- krem w odpowiednim kolorze i tak samo wosk- nawet da się zrobić lustro na noskach... jak ktoś lubi Też tak robię. Efekty są całkiem OK: 3 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 12 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2017 @Zajac Poziomka te Twoje lamy i mokasyny @Tanatos70 za strusia to moje dwie ulubione pary na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 12 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2017 12 minut temu, Wuj napisał: @Zajac Poziomka te Twoje lamy i mokasyny @Tanatos70 za strusia to moje dwie ulubione pary na forum. "Strusie" może być ciężko dostać, natomiast lamy są od kilku lat dostępne od ręki na stronie Meermina więc łatwo możesz się stać posiadaczem takich samych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi