WhiskeyPapa Napisano 11 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 12 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2013 mój kamerdyner nie ma w zwyczaju nosić przy sobie takich drobniaków, Moj kamerdyner mial w zwyczaju upijanie sie szampanem przeznaczonym do masowania butow, a sciereczka z herbem rezydencji podcieral sobie .... nos. Zwolnilem chwasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montparnasse Napisano 12 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2013 Już kiedyś pisałem, że podeszwy były średniej jakości. Nie - złej, nie - dobrej, tylko średniej.Czy to byl Rendenbach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 12 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2013 Już kiedyś pisałem, że podeszwy były średniej jakości. Nie - złej, nie - dobrej, tylko średniej.Czy to byl Rendenbach? Nie pytałem o pochodzenie podeszwy, ale jestem pewien, że nie. Szybciej się ściera i mniej równomiernie niż Rendenbachy, które użytkuję w (niektórych) innych swoich butach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek Napisano 14 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2013 Przyszła pora żeby poddać się waszej krytyce Cole Haan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 14 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2013 ta skóra jest nabłyszczana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek Napisano 14 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2013 Tak, skora nabłyszczana. Mam pewne obawy , lecz była dobra cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 14 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2013 Tak, skora nabłyszczana. Mam pewne obawy , lecz była dobra cena Moim zdaniem fakt, ze jest nabłyszczana czyni ją trochę tandetną, przypomina mi wyroby Samuel Windsor... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCsel Napisano 14 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2013 Pierwszy post na forum, mam nadzieje ze wszystko się wyświetli Buty Daniel Hechter kupione w TK Maxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 14 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2013 Szkoda ze sie wyswietlilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wostok Napisano 14 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2013 Te dziwne niteczki bym odpruł i byłyby lux buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 14 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2013 Te dziwne niteczki bym odpruł i byłyby lux buty Blaszkę z logiem/nazwą producenta też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCsel Napisano 14 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2013 Dzięki Panowie, cały czas się uczę. myślałem nad odpruciem tych niteczek, ale nigdy nie mogłem się do tego zabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 14 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2013 Wybaczcie jakość zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 14 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2013 Bartaz z - fajne buciki. Czy mozesz podac co to jest? - jaki producent i model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 14 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2013 AS Cambridge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 14 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2013 To faktycznie jakosc zdjecia umiesciles kiepska. Buty sa bardzo ladne! Gratuluje zakupu. Dla zainteresowanych lepsze zdjecia pod linkiem: http://www.afinepairofshoes.co.uk/colle ... -cambridge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 15 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2013 Te dziwne niteczki bym odpruł i byłyby lux buty Blaszkę z logiem/nazwą producenta też. Kamil a co z logiem Foot-Joy na moich butach,czy jest zgodne z dekalogiem golfisty Jeden przyjaciel izraelita radzil mi zebym usunal soft spikes i bede mial normalne buty. Zydzi to maja lby do interesu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 15 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2013 Nie gram w golfa i nie znam obowiązujących w nim zwyczajów. Umieszczona w widocznym miejscu ubrania (lub buta) metka lub blaszka z oznaczeniem producenta jest w złym guście, a w każdym razie taki pogląd wyznaję, podobnie jak większość znanych mi kolegów z tego forum. Nie wątpię, że jesteśmy w znacznej mniejszości w społeczeństwie, ale nie zamierzam z tego powodu zmieniać zdania. Te dziwne niteczki bym odpruł i byłyby lux buty Blaszkę z logiem/nazwą producenta też. Kamil a co z logiem Foot-Joy na moich butach,czy jest zgodne z dekalogiem golfisty Jeden przyjaciel izraelita radzil mi zebym usunal soft spikes i bede mial normalne buty. Zydzi to maja lby do interesu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 15 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2013 Nie gram w golfa i nie znam obowiązujących w nim zwyczajów. Umieszczona w widocznym miejscu ubrania (lub buta) metka lub blaszka z oznaczeniem producenta jest w złym guście, a w każdym razie taki pogląd wyznaję, podobnie jak większość znanych mi kolegów z tego forum. Nie wątpię, że jesteśmy w znacznej mniejszości w społeczeństwie, ale nie zamierzam z tego powodu zmieniać zdania. Kamil bezapelacyjnie i do samego konca zgadzam sie z toba.Do tej listy dopisalbym jeszcze widoczne monogramy,rozpiete guziki na rekawach marynarek i szmatki do polerowania butow z herbem rezydencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 15 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2013 Te dziwne niteczki bym odpruł i byłyby lux buty Blaszkę z logiem/nazwą producenta też. Kamil a co z logiem Foot-Joy na moich butach,czy jest zgodne z dekalogiem golfisty Jeden przyjaciel izraelita radzil mi zebym usunal soft spikes i bede mial normalne buty. Zydzi to maja lby do interesu Teraz to takie loga firmowe ładują na butach, i w tak jaskrawych kolorach je robią- w dekalogu golfisty nie ma na ten temat mowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 17 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 18 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2013 Jones "Maginot". Już 7 lat razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 20 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2013 Biurowe "kapcie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 20 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2013 Jan, co to za buty? Chodzą mi po głowie buty leśniczego (z szyszkami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi