zw1920 Napisano 13 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2012 Moje "wojskowe" Bensony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 17 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2012 Zdjęcie z wczoraj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 17 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2012 Bardzo fajne ujęcie. Lubięęęę takie fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 17 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2012 Ktoś biedny leżał w kałuży? robiąc fotkę, skądinąd świetną.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 17 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2012 Będzie temat o kaloszach Fota ciekawa. Buty były czymś zabezpieczone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdk Napisano 17 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2012 Będzie temat o kaloszach Prawda jest taka, że niezależnie od tego jak piękne i trwałe buty się założy, przy takiej pogodzie jaką mamy teraz, nogawki są zachlapane po kolana. Dlatego ja od 3 lat sezonów nie ruszam się z domu bez kaloszy (do tego wkładka ocieplająca i "góralskie" skarpety). Jeśli jest taka potrzeba, zabieram ze sobą buty na zmianę (przemieszczam się głównie autem). W kaloszach można brodzić w rozpuszczającym się śniegu po kostki i czuć się jak panisko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 17 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2012 Ale w sensie takie gumofilce czy coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 17 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2012 Ktoś biedny leżał w kałuży? robiąc fotkę, skądinąd świetną.. Nie, wystarczyło przyklęknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 17 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2012 Będzie temat o kaloszach Fota ciekawa. Buty były czymś zabezpieczone? Bezbarwny impregnat Tarrago. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdk Napisano 17 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2012 Ale w sensie takie gumofilce czy coś innego?Gumofilce w sensie, oczywiście nie chodzi o modele wędkarskie czy rolnicze. Polecam każdemu. Problem pogody i tego co na chodniku zostaje całkowicie rozwiązany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 17 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2012 To są jeszcze modele myśliwskie, tak czy siak w mieście nie bardzo... masz jakieś fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 17 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2012 od 3 lat sezonów nie ruszam się z domu bez kaloszy Jeśli jest taka potrzeba, zabieram ze sobą buty na zmianę Czyli codziennie nie masz takiej potrzeby i po prostu chodzisz w kaloszach po mieście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdk Napisano 17 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2012 Czyli codziennie nie masz takiej potrzeby i po prostu chodzisz w kaloszach po mieście?Ach ta ironia...Nie mam takiej potrzeby, nie pracuję na etat w korporacji. Kalosze zakładam oczywiście w dni kiedy chodniki grożą zalaniem. To są jeszcze modele myśliwskie, tak czy siak w mieście nie bardzo... masz jakieś fotki? http://www.decathlon.pl/buty-do-jazdy-s ... 68836.html Mam lat dwadziesia pare, może starszym facetom mniej pasuje taki "gumiak", nie wiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 17 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2012 Niby można ale po co? Odpowiednio zaimpregnowane skórzane buty na gumowej podeszwie w miejskich warunkach nie mają prawa przeciekać. Swoje zimówki zaprawiłem porządnie kilkoma warstwami tłuszczu i do tego od czasu do czasu psikam je nano protectorem od Tarrago. Jak do tej pory zero zacieków/śladów po soli (no i oczywiście sucho w środku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 18 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2012 Czyli codziennie nie masz takiej potrzeby i po prostu chodzisz w kaloszach po mieście? Ach ta ironia...Nie mam takiej potrzeby, nie pracuję na etat w korporacji. Kalosze zakładam oczywiście w dni kiedy chodniki grożą zalaniem. W mieście mieszkają nie tylko ludzie, którzy pracują na etat w korporacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 18 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2012 Są jeszcze np. biznesmeni z wall street Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 18 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2012 No i nie zapominajmy o ludziach z miasta pod wodzą Krzysztofa Jarzyny ze Szczecina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilkomir Napisano 19 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2012 w drodze do PGR-u (takie wiejskie korpo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubao Napisano 19 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2012 Coś więcej na ich temat? Producent, gdzie kupione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 19 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2012 Sorel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilkomir Napisano 20 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2012 Coś więcej na ich temat? Producent, gdzie kupione? Sorel, ja kupiłem na ebay-u ale w sumie pełno sklepów w sieci, najważniejsze to dobranie rozmiaru, mam w większości wypadków (C&J, AS, etc) rozmiar 10 UK, te kupiłem 11 UK i są idealne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 21 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2012 A ja dzisiaj wyjątkowo autem, więc i buty lżejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mercer Napisano 27 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2012 W nawiązaniu do porzedniego wpisu o butach SOREL, dodam dla przypomnienia, że identyczny fason znajdziemy w Timberlandzie http://shop.timberland.com/product/inde ... d=10880471 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilkomir Napisano 28 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2012 C&J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 6 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2013 Granatowe golfy od TJ po kilku miesiącach użytkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi