Bażant Napisano 4 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2012 Wykończenie krawędzi, pionowe przeszycie od wewnętrznej strony cholewki, zwieńczenie sznurowania - nie wiem jak się to fachowo nazywa... generalnie widać rękę p. Kielmana - szczególnie jeśli wczoraj przeglądało się dogłębnie całą galerię jego dzieł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 4 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2012 Wykończenie krawędzi, pionowe przeszycie od wewnętrznej strony cholewki, zwieńczenie sznurowania - nie wiem jak się to fachowo nazywa... generalnie widać rękę p. Kielmana - szczególnie jeśli wczoraj przeglądało się dogłębnie całą galerię jego dzieł 'Widać rękę Kielmana' - jest to o tyle ciekawe, że Kielman swoich butów nie robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 4 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2012 Moje pierwsze skojarzenie viewtopic.php?p=56682#p56682 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 4 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2012 To jednak moja pewność siebie mnie zawiodła. Zwracam honor stokroć http://www.kielman.pl/galeria/img/p_croc%20005.jpg http://www.kielman.pl/galeria/img/p_modele%20097.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 7 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2012 Kiedy na dworze szaro i mokro, w grę wkracza cordovan: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jash Napisano 9 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2012 W pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 9 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2012 A ja takie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 13 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2012 A.Testoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 27 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2012 Nie pamiętam nazwy modelu,Church's custom grade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warawadina Napisano 27 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2012 Jash czy to są martensy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 27 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2012 Odpowiem za kolegę - nie nie są, to GR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 5 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2012 Trzewiki od Wielądka pierwsze dni... przepraszam za jakość, ale to komórka i to przy sztucznym świetle. Dorzuciłem jeszcze 2 trochę lepsze zdjęcia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 5 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2012 Ale możemy liczyć na (foto) relację z zamówienia w odpowiednim dziale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 5 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2012 O tak, mam parę pytań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 5 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2012 Koniecznie! Widzę tam pebble grain i kontrastowe przeszycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 6 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2012 Hmm... No właśnie, jakie ja mam buty dzisiaj na sobie...? Podoba mi się tytuł tego wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 6 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2012 Koniecznie! Widzę tam pebble grain i kontrastowe przeszycie? Dobrze widzisz:) To pebble grain i kontrastowe przeszycia. Dorzuciłem jeszcze 2 zdjęcia, gdzie to lepiej widać. Jak będę miał chwilę, to postaram się zrobić zdjecia normalnym aparatem i wrzucić do bespoke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skar Napisano 6 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2012 Hmm... Chyba mam lotniki z tej samej skory Czy zamawiales te buty relatywnie niedawno - ca. 1,5 m-ca temu? Bo chyba bylem przy tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 6 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2012 Tak. Jeśli rozmawialiśmy o podeszwach, to byłem ja:) Wrzuć zdjęcia swoich lotników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 6 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2012 Hmm... Chyba mam lotniki z tej samej skory Czy zamawiales te buty relatywnie niedawno - ca. 1,5 m-ca temu? Bo chyba bylem przy tym Nie zagajaj kolegi tylko wrzuć zdjęcia i pokaż lotniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 6 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2012 Hmm... Chyba mam lotniki z tej samej skory Czy zamawiales te buty relatywnie niedawno - ca. 1,5 m-ca temu? Bo chyba bylem przy tym Nie zagajaj kolegi tylko wrzuć zdjęcia i pokaż lotniki Tak to jest jak spotkają się w realu dwaj mastersi, którzy - można rzec - codziennie "mijają" sie na forum i jeden drugiemu nie zareklamuje forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 8 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2012 Moje kolorowe kamaszki na dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 9 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2012 Wojasu + tweedowe spodnie. Idealny zestaw aby wyjazd z garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 12 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2012 Szare trzewiki, kupione w Helsinkach na lotnisku kilka lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 12 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2012 Herring Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi