Santino Napisano 27 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2017 Zima, piątek... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 28 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 29 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2017 Kilkuletni Cordovan na niedzielę: 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 30 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2017 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 30 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2017 Dziś dowód na to, że "się nie zejdzie nawet po roku". Barkery, kupione za małe o numer,(teraz to wiem) rozwarcie jakby się do porodu przygotowywały. No ale co zrobić, trzymać wyłącznie w pudełku?Zaciskam zęby i noszę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 30 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2017 Auć. Stopy bolą od samego patrzenia. Dużo im jeszcze życia zostało? Też mam jende, które podobnie leżą, może jutro założę, to pokażę w ramach solidarności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 30 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2017 Nie bolą - ale były rozbijane u szewca. Po zabiegu są całkiem wygodne. Może też kwestia dobrej skóry?Życia to im jeszcze tyle, że będą ze mną do końca, mojego lub ich W sumie dobry pomysł, będę mógł się pocieszać, że nie tylko ja mam wtopy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWojtylak Napisano 30 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2017 Kolejny dzień testowania ostatniego prezentu, pod spodem Clarksy szyte GYWem 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. shinobi Napisano 30 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2017 AS, ostatnio moje ulubione buty. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 31 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 @swordfishtrombone zrobiłeś mi wczoraj incepcję z tymi butami (JM Weston) 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrwawa Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 Dębowe "mocne":) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 31 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 Takie, o 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrwawa Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 21 godzin temu, Jamjest napisał: Dziś dowód na to, że "się nie zejdzie nawet po roku". Barkery, kupione za małe o numer,(teraz to wiem) rozwarcie jakby się do porodu przygotowywały. No ale co zrobić, trzymać wyłącznie w pudełku?Zaciskam zęby i noszę Musisz mi wybaczyć, ale tak mi się skojarzyło:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 31 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 @Whitesnake świetne są te buty. Najbardziej podobają mi się chyba klamerki. Nie widziałem jeszcze tak ładnych klamerek w żadnych monkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jamjest Napisano 31 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 Ze szczególnymi pozdrowieniami dla @saphir.pl , Mistrza Grzegorza oraz całej ekipy patine.pl 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 2 godziny temu, Zajac Poziomka napisał: @Whitesnake świetne są te buty. Najbardziej podobają mi się chyba klamerki. Nie widziałem jeszcze tak ładnych klamerek w żadnych monkach Dziękuję. Klamerki są faktycznie bardzo ładne. Kiedy zamawiałem buty trochę obawiałem się ich wielkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De Lasalle Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 Dnia 30.01.2017 o 14:22, MWojtylak napisał: Kolejny dzień testowania ostatniego prezentu, pod spodem Clarksy szyte GYWem Ogumiania trzewików tu jeszcze nie grali. Stawiam, że kolega wyprzedza trendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWojtylak Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 1 godzinę temu, De Lasalle napisał: Ogumiania trzewików tu jeszcze nie grali. Stawiam, że kolega wyprzedza trendy Skórzana podeszwa niezależnie od tego czy w trzewiach, czy w zwykłych półbutach mokra zużywa sie szybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 31 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 Sluszne podejście - ja np. w niektórych butach w ogóle nie chodzę aby wolniej się zużywały. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 5 minut temu, eye_lip napisał: Sluszne podejście - ja np. w niektórych butach w ogóle nie chodzę aby wolniej się zużywały. Pomaga?Czy to tylko urban legend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 31 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 Niektórzy na wczasach sobie zdjęcia z dziećmi robią . Całkiem udane te plażowe zamszaki : 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuj Napisano 31 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 33 minuty temu, Tanatos70 napisał: Niektórzy na wczasach sobie zdjęcia z dziećmi robią . Całkiem udane te plażowe zamszaki : Niektórzy każą dzieciom wejść do wody, żeby tatusiowi zrobiły zdjęcia z odpowiedniej perspektywy:) U mnie Meerminy pancerne:) 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 2 godziny temu, Wuj napisał: Niektórzy każą dzieciom wejść do wody, żeby tatusiowi zrobiły zdjęcia z odpowiedniej perspektywy:) Przyznam, że taka piekielna myśl przyszła mi do głowy, ale ostatecznie tę perspektywę obsłużyłem sam. Ma się tę gibkość nabytą... dzięki kotu (niełatwo jest złapać to futrzate paskudztwo w kadr- dokładnie między obute nogi ) . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 @Wuj Jak brzmi oficjalna sklepowa nazwa koloru tych butów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi