Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 21 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2017 Dzisiaj przy herbatce: 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 21 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2017 "Dobry konik, dobry...": 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 22 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2017 Z dżinsami też je lubię łączyć : 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 22 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2017 @Jamjest - Będę opisywał i dokumentował na bieżąco, także w tym wątku. Póki co jestem wniebowzięty (ta skóra to naprawdę "something else"), ale powiedziałem sobie na starcie, że to mają być buty "rugged", do casualu, nie zamierzam się z nimi patyczkować i skórę przyjmę z dobrodziejstem inwentarza, purchlami, matowieniem itd. Póki co u nas słonecznie, choć zimno, więc deszcz nieprędko zobaczą. Tak mnie kuszą te nowe yanki ze chyba Ci dhlem podeślę trochę śniegobłota na testy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 22 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2017 H.Dinkelacker 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 22 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2017 W NYC już wiosna 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcatera Napisano 23 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2017 Wysoki poziom wód gruntowych w NYC widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 23 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2017 Yanko. 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 23 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2017 To moje pierwsze Vass'y na kopycie F. Dzisiaj w towarzystwie garnituru, dla którego były kupowane. 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kadam Napisano 24 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2017 Hejka, cześć po dłuższej przerwie. A na nogach Loake Aldwych 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 24 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2017 CS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Milten Napisano 24 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2017 To moje pierwsze Yanki na kopycie 915 F. Dzisiaj w towarzystwie garnituru, dla których był kupiony 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 24 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2017 Jeśli odcienie są w miarę dobrze dobrane (jasne buty i ciemny garnitur), to wg mnie takie zestawienie nie gra. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 24 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2017 Nawet lubię kontrast butów w kolorze tan. Choć raczej z granatowymi spodniami niz szarymi i jedynie w słoneczne dni; czyli raczej latem albo rozkreconą wiosną. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 24 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2017 Buty w kolorze tan (pomijając oksfordy bez zdobień) wydają się ładnie komponować z prostym granatowym dżinsem. Do ciemnych formalnych spodni jakoś mi nie pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 24 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2017 Przeglądam sobie ostatnią stronę wątku i nagle, he, he, he, niezły zbieg okoliczności i refleksja "choć jeszcze długo nie będzie mnie stać na takie buty, jak ma @Beny23, to na skarpetki mogę już sobie pozwolić ", bo u mnie dziś takie same John Partridge (tylko kura na zewnętrznej, więc nie widać) - swoją drogą świetnej jakości skarpety, jak ktoś spotka w TKMaxxie, to niech bierze bez zastanawiania. Buty to zamszowe Doucal's na podeszwie Vibram/commando - na aktualną pogodę wyśmienite. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 24 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2017 Zasady zasadami, ale kompozycyjnie nie wygląda to źle. A nawet wygląda dobrze! Dużo zależy od góry, ale @Miltenzaprezentował wg mnie odważne ale udane i ciekawe zestawienie! Skarpety Partridge faktycznie nie do zdarcia - szkoda że trochę grube i jest mi w nich za gorąco. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milten Napisano 24 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2017 Sztuczne, ciepłe światło bardzo przekłamało kolor spodni, ale jako iż głównie o buty chodzi, to zdecydowałem się na publikacje ze względu na piękny patynujący odcień jaki uzyskała koniakowa skóra (niestety zdjęcie robione telefonem tego nie odzwierciedli). Garnitur w naturalnym świetle jest o wiele jaśniejszy, chwilami zbliżony do koloru garnituru Pana Whitesnake'a. Postaram się zrobić w najbliższym czasie zdjęcie na zewnątrz w naturalnym oświetleniu, gdzie dodatkowo flanela zyskuje lekki atramentowy połysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 25 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2017 10 godzin temu, Milten napisał: Garnitur w naturalnym świetle jest o wiele jaśniejszy, chwilami zbliżony do koloru garnituru Pana Whitesnake'a. W takim przypadku, Pan Whitesnake zdaje się aprobować zestawienie. . . ...nie przesadzasz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 25 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milten Napisano 25 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2017 W takim przypadku, Pan Whitesnake zdaje się aprobować zestawienie. . . ...nie przesadzasz? Trochę, świadomość różnicy wieku jednak robi swoje ;•) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hush Napisano 26 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2017 Berwick 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 26 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2017 Skóra museum calf blue niczym kameleon dostosowuje się do okazji. W słońcu błyszczy odcieniami niebieskiego, a w pomieszczeniu poważnieje na czarno. (Laszlo Vass) 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 26 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2017 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 26 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2017 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi