Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Napisano 7 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2016 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarloS Napisano 7 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2016 Przekonaliście mnie - nie kupię sobie już sztybletów. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eustachu Napisano 7 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2016 @Ataman Piona! Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 7 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2016 Dnia 4.11.2016 o 18:52, Beny23 napisał: TGIF WOW factor bardzo wysoki. Nie twierdzę, że kupiłbym takie, ale jestem pod wrażeniem, jako znaku graficznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 8 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2016 Herring Totnes i szara flanela od Benevento. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 8 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2016 @blekit u mnie dzisiaj też chukka i flanela Benevento 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 8 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2016 Chukkka i flanela mówicie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. D.T. Napisano 8 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2016 Dzisiaj Loake Strand 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 8 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 8 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2016 Parę lat już minęło razem. Cordovan od T.Januszkiewicza. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 8 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2016 Moje pierwsze i na razie jedyne chukka z mini wzorkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Napisano 8 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2016 11 godzin temu, Ataman napisał: Chukkka i flanela mówicie. Polecam Nordy, mają bardzo dużo miejsca w podbicu/śródstopiu. Może to kwestia ujęcia, ale wygląda jakby w stopę ukąsiła cię pszczoła, albo jakbyś nałożył but na nogę w bandażach, nie chciałem być złośliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 9 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 9 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Napisano 9 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2016 Carlos Santos 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najmniejszy Napisano 9 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2016 @Ataman Takie wysokie monki mi się nigdy nie podobały. Bond mnie nie przekonał, a nawet zniechęcił, a tu nagle się pojawiasz i żałuję, że nie mam takich w szafie. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 9 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2016 Sezon zimowy czas zacząć. Ocieplane SP #681. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 9 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2016 Herring 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 9 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2016 Nie wiem dlaczego, ale kiedy muszę się ubrać trochę bardziej elegancko, zawsze pada. Jak nie deszcz to śnieg. Na szczęście lotniki Vassa dzielnie znoszą trudne warunki Świetne kalosze! 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 10 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2016 Dziś buty firmy Lendvay & Schwarcz. Swoją drogą poszukuję jakiegoś info na temat firmy (kupiłem je okazyjnie na Allegro) ktoś zna, może się wypowiedzieć odnośnie jakości ? Dla mnie wydają się bardzo ok jeśli chodzi o jakość ale znawcą nie jestem, dopiero raczkuję jeśli chodzi o dobre buty 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 10 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2016 Polecam Nordy, mają bardzo dużo miejsca w podbicu/śródstopiu........ Nordy powiadasz. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
user66 Napisano 10 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2016 Berwick na wykładzinie Politechniki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Napisano 11 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2016 22 godziny temu, Ataman napisał: Nordy powiadasz. W mojej mekce niestety już przyszwa nachodzi na siebie, ale tak delikatnie i tylko jak mocniej ścisnę, a w palcach są dosyć ciasne... Może jakaś półwkładka mi pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Gdańsk Napisano 11 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2016 Ataman, nie obraź się, ale mogą Cię uratować tylko buty na miarę. W każdych butach z Twojej kolekcji wyglądasz niestety nie źle, ale bardzo źle. Masz potężną stopę, która optycznie rozsadza buty od wewnątrz. To widać na każdym Twoim zdjęciu. Co z tego , że masz drogie buty, jak zawsze efekt jest taki sam. Na Twoim miejscu kupiłbym 3 pary od TJ, wyjdzie Ci taniej niż u Kielmana, ale w końcu będzie to jakoś wyglądać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 11 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2016 Dzisiaj Święto Niepodległości więc captoe oxfordy Gaziano & Girling 42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi