Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 23 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 23 Października 2016 Dziś "konina od meermina". Kostka- granit ze Strzegomia (chyba ): EDIT OT: od parunastu dobrych tygodni organizuję sobie miejsce pracy (organizacja garderoby miała wyższy priorytet ). Od kilku dni jeden segment mam zajęty (miejsce powyższej "sesji" oddalone od kojca o dwa susy). Moment przed zrzuceniem zdjęć z aparatu : 27 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. alterte Opublikowano 23 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 23 Października 2016 Pozwolę sobie zadebiutować w tym temacie Berwick 3010 dark brown 15 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 23 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 23 Października 2016 Dobra, po południu była zmiana: w drodze na "najlepszy kebab w mieście" (wg mojego nastoletniego syna, córka prycha). I tak myślę tylko o szczegółach grupowego zamówienia u Vassa. Te trepy mnie przynajmniej nie rozpraszają: 15 Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2016 1 minutę temu, Krzysztof G napisał: @Tanatos70 na jakim kopcie są Meerminy? Rui? Hiro 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Opublikowano 24 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 24 Października 2016 Dnia 22.10.2016 o 07:34, Whitesnake napisał: ...są takie dni, do których pasuje jedynie zgniła zieleń. Dnia 22.10.2016 o 13:10, Milten napisał: Piękne buty, ale według mnie w tym świetle bliżej im do butelkowej zieleni, niż zgniłej. Zgniła zieleń podchodzi bliżej w brązowe klimaty np. skoro już przy zieleni jesteśmy 12 Cytuj
constantin Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2016 Sergio Rossi 7 Cytuj
Hush Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2016 Jesiennie. Barker 7 Cytuj
alterte Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2016 Crownhill Seattle Red Wine 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Opublikowano 24 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 24 Października 2016 Jeszcze nie na nogach, ale juz wkrótce. Przygotowanie trochę trwało. 22 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MateuszT. Opublikowano 24 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 24 Października 2016 @Tanatos70 czyżby Kraszkebab był tym najlepszym? Jesienne loafersy. 12 Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2016 3 godziny temu, MateuszT. napisał: @Tanatos70 czyżby Kraszkebab był tym najlepszym? BINGO ! Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 24 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 24 Października 2016 Gdzie ja dzisiaj nie byłem w tych Vassach. Model oslo (Oslo- taka wioska w Norwegii ), że niby takie "norwegopodobne". Kolor antic cognac, ale to raczej taka mleczna czekolada, dość smaczna : 31 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Opublikowano 24 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 24 Października 2016 na krawędzi... 33 Cytuj
musa19 Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2016 @Whitesnake, swoje Radstock masz na gumie czy skórze? Cytuj
Jamjest Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2016 11 godzin temu, Whitesnake napisał: na krawędzi... Jeśli to jest propozycja nowego stylu robienia zdjęć " na Whitesnaka" to ja się wypisuję;) 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. maciato Opublikowano 25 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 25 Października 2016 TJ 25 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Opublikowano 25 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 25 Października 2016 Pogoda taka, że dzisiaj waga ciężka od C&J 13 Cytuj
Whitesnake Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2016 4 godziny temu, musa19 napisał: @Whitesnake, swoje Radstock masz na gumie czy skórze? Na gumie. Im bardziej oficjalne buty, tym bardziej cenię sobię przyczepność Dużo biegam po marmurach i innych podstępnych posadzkach. Skóra po starciu zachowuje się podobnie, ale czuję się pewniej jeśli ryzyko wpadki jest zminimalizowane. 1 Cytuj
musa19 Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2016 8 minut temu, Whitesnake napisał: Na gumie. Im bardziej oficjalne buty, tym bardziej cenię sobię przyczepność Dużo biegam po marmurach i innych podstępnych posadzkach. Skóra po starciu zachowuje się podobnie, ale czuję się pewniej jeśli ryzyko wpadki jest zminimalizowane. Ja tam nie jestem podeszwowym fanatykiem, guma mnie nie mierzi Pytałem bardziej w kontekście tego, że C&J nie robi tego modelu na skórzanej podeszwie w tęgości E (swoją drogą dziwna polityka) a ciekawi mnie na ile "pocieniowane" jest to kopyto w tęgości C? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Opublikowano 25 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 25 Października 2016 Mokro, mgła, deszczowo, Berwick Country Calf. 15 Cytuj
O.v.K. Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2016 U mnie dziś ulubione Crownhille, model Philadelphia na kopycie Churchill, kupione jeszcze, kiedy Crownhill oferował GYW w cenie Berwicków. 5 Cytuj
damiance Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2016 Kenzo, model Gorillaz, hybryda butów typu jodhpur. Skóra polerowana. 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Opublikowano 26 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 26 Października 2016 Koń w wiśni o poranku... 25 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 26 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 26 Października 2016 Tetbury 14 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. maciato Opublikowano 26 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 26 Października 2016 TJ&Horween sc no.8 19 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi