Dziaku Napisano 25 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2016 23 godziny temu, Zajac Poziomka napisał: One tak skracają stopę? Chyba muszę sobie nabyć podobne na moje 30,5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiskeyPapa Napisano 25 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2016 3 godziny temu, McQueen napisał: @Beny23 wiązałem podwójnie. Węzeł płaski powinien trzymać wystarczająco mocno w codziennym użytkowaniu - upewnij się, że nie wiążesz babskiego. Jeśli dodatkowo chcesz poradzić sobie z nadmierną długością sznurówek i ustabilizować kokardę, to polecam węzeł Berluti lub jego (imo zgrabniejszy) wariant z pojedynczym przejściem na dole i podwójnym na kokardzie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojwroc Napisano 25 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2016 Witam, Również potwierdzam, iż 2428 dark brown są bardzo ładne, ale rozważając ich zakup trzeba brać pod uwagę np. zdjęcia ze strony 5 tematu o Berwickach. Zdjęcia na stronach sklepów nie oddają rzeczywistości. Dodam, iż te buty mają oznaczenie 2428-K4 sicalf testa. Najlepiej upewnić się przed zakupem, aby oszczędzić sobie odsyłania i wymiany. Do mnie wysłano za pierwszym razem 2428-K3 siclaf gris, ale ich kolor nie ma nic wspólnego z brązem, kolor wpada raczej w szary. Chciałbym zapytać jaki kolor kremu wybraliście do ich pielęgnacji. Na podstawie zdjęć, w sklepie poradzono mi kolor nr 35 - medium tabacco brown, a na noski pastę nr 5 ciemny brąz, czyli: http://multirenowacja.pl/saphir-pommadier-50ml-krem-do-obuwia-butow.html http://multirenowacja.pl/pasta-do-butow-wosk-50ml-puszka-saphir.html Podpowiedzcie czego używacie do pielęgnacji tych butów. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 25 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2016 Pierwszy raz na poznańskich brukach. Tutaj parę słów komentarza: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/3153-producenci-butów-vass/?do=findComment&comment=226619 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 25 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2016 Dzisiaj Sent from my iPhone using Tapatalk 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 26 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2016 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. dziko Napisano 26 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2016 W piaskownicy PrimeShoes, niedawno upolowane w TKMaxxie. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinJarosz Napisano 26 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2016 Ostatnio moje ulubione. Sebago Classic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faber Napisano 26 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2016 Dnia 24 sierpnia 2016 o 13:35, secondhand_man napisał: Przyszedłeś z Hype5 ? nie, i nie bardzo wiem co to jest. lubię dobrze się czuć, gdy mam na sobie coś co mi się podoba. Czasem są to brogsy, monki, klasyczny garnitur, krawat, a kolejnym razem lniane spodnie ze sportowymi butami, i rozumiem, że nie każdemu się to musi podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 26 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2016 Dzisiaj piątkowo Sent from my iPhone using Tapatalk 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 27 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2016 W Gdańsku pomimo trwającego lata widać pierwsze oznaki jesieni... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 27 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2016 C&J 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 27 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2016 Żeby pozostać w węgierskich klimatach-koniak w pełnym słońcu: 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lupin Napisano 27 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2016 Spotkanie forumowe Trójmiasto #indywidualizm 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 28 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2016 Letni rooftop Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. piquille Napisano 28 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2016 Yanko pozdrawiam! 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 29 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2016 Niedzielny spacer 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hush Napisano 29 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2016 Piątkowe obowiązki... Carlos Santos 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dunlop Napisano 29 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2016 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 29 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2016 @dunlop co to za buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dunlop Napisano 29 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2016 @Hush Barker Northcote. Pierwotnie w kolorze jasny brąz, poddane rekoloryzacji przez sklep klasyczne buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lolo Napisano 29 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2016 Dzisiaj Yanko od Mistrza Andrzeja. 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 29 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2016 Piękne buty @lolo gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolo Napisano 29 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2016 @Jamjest - dziękuje bardzo ale moja zasługa jest najmniejsza, ja tylko wybrałem kolor. Buty są fantastycznie pomalowane, a ich cały urok i mistrzostwo Andrzeja widać w mocno słoneczne dni. Postaram się kiedyś wrzucić jakieś zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 29 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2016 22 minuty temu, lolo napisał: @Jamjest - dziękuje bardzo ale moja zasługa jest najmniejsza, ja tylko wybrałem kolor. Buty są fantastycznie pomalowane, a ich cały urok i mistrzostwo Andrzeja widać w mocno słoneczne dni. Postaram się kiedyś wrzucić jakieś zdjęcia. Wrzuć. Zdjęć pięknych butów w polskim necie nigdy za wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi