kamil Napisano 25 Maj 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2012 Cordovan łatwo się rysuje i drapie, ale podobno łatwo go przywrócić do ładnego stanu. Tak właśnie jest z tą skórą i to jest element jej magii. Wystarczy, że Filip przez kilkadziesiąt sekund przejedzie po zarysowanych miejscach średnio twardą szczotką z włosia i rysy znikną. Sprawdzone wielokrotnie w praktyce. Oczywiście nie należy traktować butów potłuczonym szkłem, gwoździem, nożem itp., ale zdolność cordovanu do przyjmowania 'ciosów na klatę' w porównaniu nawet z bardzo dobrą skórą cielęcą robi duże wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 26 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2012 Nawiązując do cordovanów... co sądzicie o mokasynach z frędzlami? tzn. tessel mocs? Dla mnie wzorcowy model właśnie ze skóry cordovan proponuje Ralph Lauren dla którego buty te wykonuje najprawdopodobniej Crockett&Jones.. zdjęcie w załączniku ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 26 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2012 czy masz je na sobie? dziś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 26 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2012 No właśnie niestety nie ;] ale odniosłem wrażenie, że z tematu "Jakie buty mam dziś na sobie" ten dział zszedł trochę na ogólne dywagacje odnośnie męskiego obuwia stąd mój komentarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 26 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2012 Off topow sie nie uniknie ale jest temat o monkach, jest o trzewikach to dlaczego nie mialoby byc o loafersach viewtopic.php?f=9&t=536&hilit=loafer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 31 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2012 Nie pamiętam, czy już prezentowałem te buty:) barker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 31 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2012 Mannina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 31 Maj 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2012 Ładny i oryginalny ażur na nosku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiskeyPapa Napisano 5 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2012 Cheaney Holyrood (l. 208) Edit: Dodatkowe zdjęcia. Drugie z nich dość mocno zniekształca proporcje. Niestety, na razie nie mam wierniejszych fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 5 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2012 ładne kopyto i kolor:) i w ogóle mam fioła na monki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 5 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2012 Cheaney Holyrood (l. 208) Poproszę więcej zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiskeyPapa Napisano 5 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2012 @maciato - Dobrze, wieczorem wyedytuję poprzedni post i wkleję coś jeszcze. Zdjęcia nie są z dzisiaj (choć buty dziś na nogach), bo w miarę normalny aparat tylko miewam, więc wykorzystuję okazje. @constantin - Dzięki, ja zapolowałbym jeszcze na granatowy zamsz, ale do tego kursy walut musiałyby przestać wariować. Edit: Skasowałem omyłkowo oryginalne zdjęcie, więc przy okazji edycji/poprawy dorzuciłem tam dodatkowe fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 5 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2012 Moje Bally Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 5 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2012 Edit: Dodatkowe zdjęcia. dziękuję, są bardzo fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 5 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2012 Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 5 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2012 Jakie to zwierzątko z radością oddało swoje życie, byś miał te buty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 5 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2012 Rekin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 5 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2012 i krowa (obcas, podeszwa) - dla ścisłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiskeyPapa Napisano 5 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2012 @damiance - Buty, które wywalają z kapci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 6 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2012 Dziś C&J: a wczoraj i ostatnio najczęściej TJ'e.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 6 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2012 widzę że testujesz ostro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 6 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2012 widzę że testujesz ostro Na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 6 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2012 Haratasz nimi w gałę czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 6 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2012 Robiłem rozładunek i załadunek mebli z pierwszego piętra do wozu a później do garażu. Dwie szafy, wersalki, jakieś żelastwo itp. Sprawdzają sie bardzo dobrze, do tego stosuję je jako buty kontraktowe na tzw "melanż". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 6 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2012 stosuję je jako buty kontraktowe na tzw "melanż". Wiedziałem, moje często wyglądają identycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi