Dan Napisano 18 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2012 po prostu piątek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 21 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2012 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 22 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2012 Na szaro (z płytkimi stopkami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 22 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2012 co na tym zdjęciu jest szare? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 22 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2012 co na tym zdjęciu jest szare? buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 22 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2012 zgadujesz? może to to że to komputer żony i ona jakoś ma kolory inaczej ustawione, tak po kobiecemu ale u mnie to one jakieś brązowe są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 22 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2012 zgadujesz? może to to że to komputer żony i ona jakoś ma kolory inaczej ustawione, tak po kobiecemu ale u mnie to one jakieś brązowe są A u mnie czarne, ale ja podobno jestem daltonistą I faktycznie tak bez widocznych skarpetek wygląda to trochę dziwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 22 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2012 przyznaję że nie widać dobrze szarości, ale takie są podmienię jutro na zdjęcie zrobione przy naturalnym świetle, będzie widać lepiej (i ze skarpetą) edit - fotka potwierdzająca kolor szary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazik Napisano 23 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2012 Co to za buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 23 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2012 Michał, ale masz idiotyczne buty, na nieparzystą liczbę dziurek gdyby nie to to by były super ps. dodałem fotkę 3 posty powyżej, widać już chyba bardziej że ten czarny bądź brązowy to jednak szary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 23 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2012 Co to za buty? Chyba Prime Shoes, ale poczekajmy na odpowiedz właściciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 23 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2012 Xkoziol powiedz, że jaja sobie robisz. W życiu nie widziałem takich butów w CCC a jestem tam dość często (z powodu żony ) Gratuluje, z miejsca bym je wziął. Bardzo ta forma mi przypadła do gustu. Zabij nas jeszcze ceną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiskeyPapa Napisano 23 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2012 Ładnie się przyszwa schodzi. Nie udało mi się jak dotąd tego osiągnąć w żadnych wiedenkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 23 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2012 Problem może być po paru miesiącach, kiedy skóra się rozciągnie i nie będzie już miejsca na przyszwie do ściągania Dlatego lepiej zawsze aby na początku nie schodziła się za mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 23 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2012 Co to za buty? Chyba Prime Shoes, ale poczekajmy na odpowiedz właściciela. CCC Kolekcja by Olivier Janiak. Mierzyłem dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiskeyPapa Napisano 23 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2012 Problem może być po paru miesiącach, kiedy skóra się rozciągnie i nie będzie już miejsca na przyszwie do ściągania Dlatego lepiej zawsze aby na początku nie schodziła się za mocno.Racja, wciąż trochę liczę na ten efekt w moich butach. Ciekawe, jak długo (lub jak intensywnie) xkoziol użytkuje te pokazane powyżej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 23 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2012 Wy tak na poważnie z tymi butami z CCC? Chyba się jutro przelecę skontrolować co mają na stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 23 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2012 Od miesiąca obecna jest w CCC linia executive Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 24 Maj 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 Wow, moje pierwsze skojarzenie to było Sutor Mantellassi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 Wprost z placu boju, warszawskiego smrodu i klimatyzowanych pomieszczeń kapiących pseudo luksusem.. TJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 Cordovan łatwo się rysuje i drapie, ale podobno łatwo go przywrócić do ładnego stanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
francuz_lbn Napisano 25 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2012 Te miałem dziś na sobie Ten sam model co Breslauer 2 strony wcześniej, w mojej interpretacji. Derby Wittchena, z ażurem na nosku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 25 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2012 @francuz_lbn czyli jaki to model? A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 25 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2012 Wprowadźmy zwyczaj, że wrzucając zdjęcie wpisujemy od razu producenta i model. Dzięki temu unikniemy tak licznych pytać o te informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
francuz_lbn Napisano 25 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2012 Poprawione, jeśli to mieliście na myśli. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi