eye_lip Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 To Vibram Gumlite. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 Zgadza sie @eye_lip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 Fajne te Normany. Jak się noszą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 Jak marzenie Super wygodne, bardzo lekkie. Kopyto udalo sie, dopasowane do mojej stopy bardzo dobrze. Idealne na podroz kiedy nie trzeba byc w garniturze Minusy to: w miare czesto rozwiazuja mi sie sznurowki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 A jak sznurujesz buty? To jest zupełnie poważne pytanie. Dla wytrzymałego węzła należy owinąć pierwszą pętelkę w przeciwnym kierunku niż zwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 Wyrobią się. Miałem ten sam problem w moich. Norman robi świetne buty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 Wiaze chyba w zwykly sposob, nie w przeciwna strone Teraz jest juz lepiej, na poczatku rozwiazywaly sie co 2 wyjscie. Mam je dopiero od wrzesnia/pazdziernika. Ktory masz model @Beny23 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Xune Napisano 16 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 Ostrożny debiut. TiKejowy Edward Green, maskująca flanela Benevento Pierwszy dzień na nogach, bardzo wygodne, żadnych obtarć nie odnotowano 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PGozdek Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 Bardzo ładne, chociaż nie jestem fanem tego wiązania, niech służą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 TJanuszkiewicz horween cordovan:20160312_091411~2.jpg Gdybym Cię spotkał na ulicy Filip, to najpierw bym Cię obezwładnił, uśpił eterem, a potem szybko wypolerował cordovanki;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 Ależ on był wypolerowany, tak na szybko Xune- czy frakcja BWB uberluksusowa (nie ma takich butów w tikeju, coś jest na rzeczy.., nie stać Cię jak kupujesz je w tk)/spiskowa (seconds!) nie wytykała Cię na ulicy palcami szepcząc /popatrz, Greeny z tikeja.. phi, biedak/ ? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 Xune- czy frakcja BWB uberluksusowa (nie ma takich butów w tikeju, coś jest na rzeczy.., nie stać Cię jak kupujesz je w tk)/spiskowa (seconds!) nie wytykała Cię na ulicy palcami szepcząc /popatrz, Greeny z tikeja.. phi, biedak/ ? Dlatego spodnie maskujące, żeby mnie nie zauważyli! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 To Vibram Gumlite. Zgadza sie @eye_lip Dziękuję. Chciałbym sobie zrobić coś podobnie lekkiego na lato, ale na razie szewc mi się buntuje twierdząc, że nie ma dobrych podeszw. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 16 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 Dzisiaj znowu słonecznie i single monks 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 17 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2016 (Torba: Skalpel, buty: Jan Kielman) 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 17 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2016 image.jpeg (Torba: Skalpel, buty: Jan Kielman) Aaaaaaaghhh! Cóż za zestaw, Whitesnake! David Coverdale byłby dumny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tordal Napisano 17 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2016 @Whitesnake Nawiązując do dyskusji z innego wątku, dla mnie to są najładniejsze buty od Kielmana jakie widziałem (uważam, że ładniejsze nawet od bezszwowych lotników). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 17 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2016 Zdjęcie butów wrzuciłem też do "co mam dziś na sobie", ale tutaj wrzucam drugie, z innego ujęcia Whitesnake: Niby niemal to samo co poprzednia "wersja niebieska", a jednak podobają mi się ze dwa razy bardziej. Piękne buty! 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 17 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2016 Piękne te Wazy;) @Zając, zazdroszczę świetnego wpasowania w tak wiele różnych kopyt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 17 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2016 Dziękuję. Po prostu mam wąską stopę Czasem biorę też pół rozmiaru większe buty (tak było w przypadku tych Vassów) - są wtedy trochę luźniejsze ale mi to nie przeszkadza. Nie lubię butów dopasowanych na styk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuj Napisano 17 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2016 Ja gram znowu cordovan:) Odpoczną, gdy przyjdzie para koniaków z Meermina:) Spodnie Benevento - super! Dzięki Bażant za dobry interes. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 17 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2016 Według mnie najładniej ten kolor wygląda wieczorem, przy sztucznym świetle na ulicy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lubo69 Napisano 17 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2016 Pomarańczowe, ciężkie, niezgrabne, średnio wygodne, drogie... Super:-) 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_P Napisano 17 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2016 Pomarańczowe, ciężkie, niezgrabne, średnio wygodne, drogie... Super:-) To Trickersy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 17 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2016 Tak, Trickers Bourton, kolor acorn calf, podeszwa commando. Buty były na nogach +/- 15 razy, co najmniej 10 km; załamania jak widać powyżej; po zdjęciu butów z nóg jest tak samo. To taki mój komentarz do allegrowych sprzedawców (nie mam na myśli nikogo z forum) którzy wystawiają buty "przymierzane na dywanie" dużo bardziej pogięte niż te. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi