Zajac Poziomka Napisano 24 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2016 Wersja popoludniowa. image.jpeg Kształt buta dziwnie znajomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 24 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2016 To się nazywa rotacja. O ile nie jestem zmuszony do noszenia jednej pary przez kilka godzin, to faktycznie rotacja potrafi być spora. Kształt buta dziwnie znajomy Tzn, że trzymają kształt skoro da się go rozpoznać . To dobrze. Przypomniałeś mi, że zapomniałem o opisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 24 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2016 KH? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 24 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2016 Polecano ostatnio na forum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 24 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2016 GB ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 25 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2016 Moja zagadka będzie łatwiejsza. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 25 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2016 Vass. Czekamy na trudniejszą! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 25 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2016 GB ? Stawiam na PS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 25 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2016 Hmmm... ja nie mogę się zdecydować, pod wpływem wczorajszej dyskusji o tan cap toe. Doradźcie, Panowie. Meerminy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 25 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2016 Wg. mnie zamszaki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 25 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2016 Hmmm... ja nie mogę się zdecydować, pod wpływem wczorajszej dyskusji o tan cap toe. Doradźcie, Panowie. Meerminy. Nie znam dyskusji, ale na te buty spojrzysz inaczej za jakiś miesiąc, może dwa. Koniakowe buty zyskują w pełnym słońcu. Zimą wyglądają tak nie na miejscu, że ciężko podjąć decyzję. Z przedstawionych wybrałbym cap toe, lotniki meermina wyglądają marnie - szczególnie w zamszu, który po rozchodzeniu traci kształt. Polecam jednak dobór właściwego kopyta, to ważniejsze niż kolor. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Friedman Napisano 25 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2016 Mój debiut. Lustro było zdecydowanie ładniejsze, ale troszkę się zarysowało, a nie miałem czasu się nimi zająć. 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 25 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2016 Nie znam dyskusji, ale na te buty spojrzysz inaczej za jakiś miesiąc, może dwa. Koniakowe buty zyskują w pełnym słońcu. Zimą wyglądają tak nie na miejscu, że ciężko podjąć decyzję. Z przedstawionych wybrałbym cap toe, lotniki meermina wyglądają marnie - szczególnie w zamszu, który po rozchodzeniu traci kształt. Polecam jednak dobór właściwego kopyta, to ważniejsze niż kolor. Wczoraj trwała dyskusja, po co komu czarne brogi lub tan cap toes:) No i dziś zacząłem przymierzać do szarych spodni jedne i drugie, a potem dorzuciłem lotniki Meermina (mają 3 lata). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 25 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2016 Berwick 317 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 26 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2016 G&B 2318 Buty za 290 zł. Nie mam zastrzeżeń. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 26 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2016 Zamszowo: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 26 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2016 Jak zobaczyłem ten lewy but, to pomyślałem, że to zdjęcie podeszwy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panam Napisano 26 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2016 Jak zobaczyłem ten lewy but, to pomyślałem, że to zdjęcie podeszwy Nie, nie, buty ładne tylko zdjęcie kalkulatorem robione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 27 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2016 Nie, nie, buty ładne tylko zdjęcie kalkulatorem robione Oczywiście, buty ładne, po prostu taka perspektywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 27 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2016 Moja zagadka będzie łatwiejsza. Whitesnake, co to za świetne spodnie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanJohnson Napisano 27 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2016 Zamszowe monki od meermina w towarzystwie skarpetek camo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 27 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2016 Nie są za luźne w okolicach pięty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanJohnson Napisano 27 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2016 Mogłyby być pół numeru mniejsze, ale nie czuję żeby człapały albo się zsuwały. Na 20 km wycieczce pieszo po Rzymie zdały egzamin. Może tak wyglądają przez ułożenie stopy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 27 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2016 Loake 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 27 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2016 @PanJohnson z lewą nogawką wszystko w porządku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi