Zajac Poziomka Napisano 20 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 Bardzo ładne buty, tylko chyba za wąskie na Ciebie (bardzo szeroko rozchodzi się przyszwa). Czy może po prostu nie chciało Ci się ich porządnie zasznurować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 20 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 Pewnie idealnie się nie zejdzie, ale tu na zdjęciu tylko przyłapane sznurówki. Po ich zaciągnięciu jest tak 50% lepiej, ale jeszcze ich nie wziąłem na warsztat. Niestety wyboru nie było i nadal nie ma - w pułapie ok.1k jest SP, ale nie do końca mi się podobały. ... to poprawię jeszcze zdjęciem z dzisiaj: - Yanko 642Y (2014) 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 20 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 Nie moje stopy ale mój starszy brat kupił dzisiaj swoje pierwsze Kielmany. Mówi że pasują jak ulał i chyba dobrą rekomendację zrobiłem bo wszedł do sklepu i wyszedł ze swoją pierwszą parą Kielmanów 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Sartorius Napisano 20 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 Giulio Moretti - włoszczyzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 20 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 Ładne buty w moim typie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 20 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 Dzisiaj przy kręceniu kanadyjskiego filmu "Shiners Documentary" w Leffot. Kevin, założyciel A Shine & Co z 20-letnim doświadczeniem w shoe shining dał radę i pęknie wypastował moje buty. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 @ ZającPoziomka - co to za dżinsy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 Luxire - online MTM. Materiał to "Selvedge jeans by Japanese designer Hiroshi Kato, 13 oz Dark Indigo". Kosztowały 99$ (była promocja, która zresztą trwa do teraz, obniżka ceny z 250$). Jeżeli umiesz się dobrze zmierzyć, to zdecydowanie polecam. To świetna cena jak na taką jakość wykonania i materiału. Ja nie umiałem i nie wyszły do końca takie jak chciałem Po poprawkach krawieckich są w miarę OK. Jest gdzieś na forum cały wątek poświęcony Luxire. Myślę, że teraz bogatszy w pierwsze doświadczenia spróbuję za jakiś czas zamówić takie same, ze skorygowanymi wymiarami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 Piątek. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Blondas Napisano 22 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 Ogólnie muszę się poskarżyć na Wasze skandaliczne zachowanie: Yanko tu, Yanko tam, dołóż i kup Yanko. To karygodne. No i się doigrałem. Potrzebowałem czarnych trzewików i padło na... Yanko . Ładne są, wygodne, miękka skóra, długość dobrana dobrze, chociaż są przy tym obszerne w okolicy pięty i stawu skokowego. W porównaniu z brązowymi Berwickami są zdecydowanie smuklejsze, chociaż Berwicki również mają urok (są szersze, bardziej masywne). 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 Luxire - online MTM. Materiał to "Selvedge jeans by Japanese designer Hiroshi Kato, 13 oz Dark Indigo". Kosztowały 99$ (była promocja, która zresztą trwa do teraz, obniżka ceny z 250$). Jeżeli umiesz się dobrze zmierzyć, to zdecydowanie polecam. To świetna cena jak na taką jakość wykonania i materiału. Ja nie umiałem i nie wyszły do końca takie jak chciałem Po poprawkach krawieckich są w miarę OK. Jest gdzieś na forum cały wątek poświęcony Luxire. Myślę, że teraz bogatszy w pierwsze doświadczenia spróbuję za jakiś czas zamówić takie same, ze skorygowanymi wymiarami. Dzięki. Chyba się skuszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 Luxire - online MTM. Materiał to "Selvedge jeans by Japanese designer Hiroshi Kato, 13 oz Dark Indigo". Kosztowały 99$ (była promocja, która zresztą trwa do teraz, obniżka ceny z 250$). Jeżeli umiesz się dobrze zmierzyć, to zdecydowanie polecam. To świetna cena jak na taką jakość wykonania i materiału. Ja nie umiałem i nie wyszły do końca takie jak chciałem Po poprawkach krawieckich są w miarę OK. Jest gdzieś na forum cały wątek poświęcony Luxire. Myślę, że teraz bogatszy w pierwsze doświadczenia spróbuję za jakiś czas zamówić takie same, ze skorygowanymi wymiarami. Jeśli dobrze pamiętam, jest to ten sam materiał, na który narzekał Whitesnake, określając go jako "sztywny jak zbroja". Czy po pewnym czasie jest lepiej, tj. czy materiał staje się przyjemniejszy w noszeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 Moje nie były sztywne, ale to bardzo subiektywne odczucie. Proponuję przenieść dyskusję do tematu o Luxire i nie zaśmiecać więcej tego wątku https://forum.butwbutonierce.pl/topic/2458-luxire-custom-clothing/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dziaku Napisano 23 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2016 Shoepassion 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 23 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2016 Ogólnie muszę się poskarżyć na Wasze skandaliczne zachowanie: Yanko tu, Yanko tam, dołóż i kup Yanko. To karygodne. Dobrzzzz… Yanko już masz więc od teraz wpadasz w kolejny krąg wtajemniczenia pt. "dołóż trochę i kup Crockett & Jones". 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 23 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2016 Ja i mój portfel łudzimy się, że to już ostatni krąg wtajemniczenia, nie wyprowadzaj mnie proszę z tego błędu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 23 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2016 Jeszcze mogą być Alfred Sargent, niekoniecznie seconds. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 23 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2016 Carmina też uszczupli trochę portfel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 23 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2016 Podobały mi się Vassy, cena jednak też mnie rozwala, poza tym była tu krytyka ich podejścia do klienta. Yanko póki co mnie zadowala. Wiosną jeszcze przyjdzie czas na koniakowe brogsy i brązowe monki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 23 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2016 Tych możliwości jest całkiem sporo. A pózniej leża w kartonach samotnie ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 23 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2016 Ja i mój portfel łudzimy się, że to już ostatni krąg wtajemniczenia, nie wyprowadzaj mnie proszę z tego błędu Nie chcę Cię straszyć, ale krokiety jak pewnie już wiesz, otwierają drogę do całkiem nowych oczekiwań. Po pewnym czasie obserwujesz, że mimo woli zakładasz je częściej niż inne buty, a przy następnym zakupie nic rozsądniejszego cenowo już nie jest tak piękne jak wcześniej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinJarosz Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 Berwick 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 26 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2016 Herring Tiverton 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorentz Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2016 Nieźle je przyciemniłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi