fan_dobrego_buta Napisano 20 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2015 Dziękuję Lorentz. Bardzo lubię te buty. Dziś Herring Stow by Trickers 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 20 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2015 U mnie były wczoraj też Trickers ale Woodstock. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 21 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2015 Piękne lusterko. Cholewka prawego buta tak mocno się złamała, czy też zdjęcie przekłamuje? Jedno i drugie:) A co do lusterka, to dość łatwo się robi na tej skórze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 21 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2015 Dzisiaj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 21 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2015 Beny, czy Twoje stopy tak je rozsadzają na boki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 22 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2015 Miękki zamsz po całym dniu chodzenia. Są to moje najmniej sztywne buty z zamszu i dopasowanie jest bardzo dobre ale na zdjęciu rzeczywiście wyglądają na rozepchane. Nie wiem czy to kwestia kąta pod którym robiłem zdjęcie telefonem. Na żywo nie wyglądają na rozepchane ale bardzo dopasowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 22 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2015 W prawym bucie widać wręcz kształt stopy. No i duże V. Bardzo ścisłe dopasowanie... Ale buty bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 22 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2015 Prawą stopę mam jakieś 3mm dłuższą od lewej a te buty są dość wąskie i to pewnie widać. Są za wygodne żebym ich nie wybrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 23 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2015 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 23 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2015 IMG_20151223_083212.jpgSuper. Te czubki same sciemnialy, czy pracowałeś nad nimi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 23 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2015 Yanko 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 23 Grudzień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2015 Crockett&Jones Harrogate Wybaczcie wielkość zdjęcia, zmniejszę jak dotrę do komputera. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 23 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2015 @Whitesnake - Rewelacyjne buty. Co to za spodnie? M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 23 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2015 Prosto z paczki, Tricker's na commando. Super but, u Herringa w dobrej cenie. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 23 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2015 To ten model? http://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?&brandid=50&shoeid=10888&x=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albinos Napisano 23 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2015 fajne, ale dla mnie wszelakie buty w tęgości "F" są bez szans :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 23 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2015 @Whitesnake - Rewelacyjne buty. Co to za spodnie? M Dziękuje. Spodnie to flanela z Jacob Cohen, manszet na życzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 23 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2015 @proki - nie, to Bourton, półbuty, nie trzewiki. @albinos - jest także G, ale tu nie bałbym się F. To nie włoskie loafersy, tylko potężny, wielki but do zadań specjalnych. Polecam pół numeru mniejsze niż zwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albinos Napisano 23 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2015 @albinos - jest także G, ale tu nie bałbym się F. Faktycznie, akurat sprawdzałem te ciemne i były tylko w "f". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 23 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2015 @Whitesnake - dziękuję za odp. Bardzo ładnie się prezentują @lubo69 - uwielbiam Trickersy. Mam Stow w tym kolorze i bardzo mi się podoba tworząca się patyna. Dziś również biegam w Bourtonach (zamsz łączony ze skórą) - wieczorem wrzuce fotkę. Ostatnio wygrałem na ebay Trickers Bowood za 82 GBP ze sklepu fabrycznego Trickers. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 23 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2015 Herring Devoke by Cheaney. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 23 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2015 Lubo, super zakup. Z Trickers Woodstock jestem szalenie zadowolony. Stow, ktore ma Fan, jest na mojej liście zakupowej. Kiedyś je kupię! Teraz też są w obniżonej cenie u Herringa ale wolałbym jednak nie commando. Btw przy okazji prośba Panowie o więcej fotek Trickers do wątku tego producenta. dzieki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 23 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2015 @Dan - Trickers Stow w II gat. można kupić z reTrickers (sklep fabryczny Trickersa sprzedający na ebay.co.uk) w cenie 250 GBP. Tak jak wcześniej wspomniałem, dziś w towarzystwie Trickers Bourton: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 23 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2015 Wszystkim Trickersom z dzisiaj dałem plusa, bo wierzę na słowo że to są świetne jakościowo buty. Równocześnie według mnie wszystkie trzy pokazane dziś pary są po prostu brzydkie Bardzo nie podoba mi się ten medalion niemalże wchodzący na podeszwę. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 23 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2015 Dałem pół plusa za szczerość i drugie pół w atmosferze świątecznej:-) No do garnituru to one nie są, a do lotników Whitesnake'a startu nie mają. Poza tym (piszę o moich) pomarańczowe buty ładne być nie mogą. Kupiłem je jednak także ze względu na wygląd i podobają mi się dużo bardziej niż rozważane do tego samego celu (planowany majowy spacer po bezdrożach) a dwukrotnie tańsze Meindle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi