saphir.pl Napisano 5 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2012 Bardzo mi się podobają. Aż chce się podotykać Proszę o więcej fotek, jeżeli to możliwe - zewnętrzna część cholewki + podeszwa. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 5 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2012 Bardzo mi się podobają. Aż chce się podotykać O tym samym pomyślałem Może da się zorganizować spotkanie dla "macaczy"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 5 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2012 Dzieki za komplementy, a wlasciwie to naleza sie mistrzowi. Chętnie zorganizuje spotkanie, ale dla macaczek. Chyba sami rozumiecie... Postaram się wrzucić wiecej zdjęć do działu bespoke jak znajdę chwile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 7 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2012 C&J Weymouth Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skar Napisano 7 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2012 Chukka od Wielądka O, widziałem je "w robocie" - już wtedy fajnie wyglądały. Nie wiedziałem, że dla kogoś z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 9 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2012 Przepraszam za jakość zdjęcia, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 9 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2012 Przepraszam za jakość zdjęcia, To żeś zaszalał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 9 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2012 Były takie od początku czy je przemalowałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 9 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2012 oczywiście przemalowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 9 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2012 A mi się podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 9 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2012 oczywiście przemalowałem. a takie były fajne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buzz_1 Napisano 10 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2012 Nietrafiony zakup Bede je chcial przemalowac bardziej na czarno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 10 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2012 Buty, jak widzę, fioletowe? Spokojnie. Są mocno ekstrawaganckie, ale przemalować zawsze zdążysz. Popróbuj, pokombinuj. Być może w odpowiednim zestawie "błysną". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buzz_1 Napisano 11 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2012 Buty, jak widzę, fioletowe? ... fioletu tam nie ma, sa szare z czubkami czarnymi, problem w tym ze o ile w naturalnym swietle wygladaja na szare to przy sztucznym swietle wpadaja troche w srebrny i to juz nie wyglada dobrze Spokojnie. Są mocno ekstrawaganckie, ale przemalować zawsze zdążysz. Popróbuj, pokombinuj. Być może w odpowiednim zestawie "błysną". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 11 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2012 Dziś buty niemalowane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 11 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2012 Dziś balmorale od markowskiego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 11 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2012 Dobrze się trzymają pomimo dość częstego użytkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 11 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2012 Jedyny minus a w zasadzie dwa: -firmowe sznurówki to crap, nie powinno tak być w butach z tej półki -wkładka wewnątrz jest jakaś taka śliska, nie mogę się w nie wczuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 11 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2012 Pomysłowe spodnie- pasują. Buty piękne. Na następną zimę zapoluję na balmorale u Markowskiego, ale trochę inne. Ten kolor jest ekstrawagancki ale nie dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 11 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2012 Filip spodnie mają moc To garnitur ? Marynarka w takiej kratce bylaby super; a balmorale jak to balmorale - świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 11 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2012 Tak, to garnitur. Remy - kolor jest klasyczny burgundowy, to chyba nie ekstrawagancja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 11 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2012 Remy - kolor jest klasyczny burgundowy, to chyba nie ekstrawagancja Na polskiej ulicy i w powszechnym postrzeganiu, tak. Czerwone buty można czasem zobaczyć, burgundowych już nie, do tego "dwukolorowych". Przypomina mi się zdjęcie grupowe z rozdania nagród "Zegarek Roku 2011"- od razu rzucały się w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo Napisano 11 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2012 Dziś balmorale od markowskiego: Czy ten garnitur to Vistula, bodaj model Bronx? Masz zdjecia calosci? Chetnie zobaczylbym jak sie prezentuje, choc wydaje mi sie ze marynarka i spodnie w ta krate raczej nadaja sie tylko do noszenia osobno, chyba ze ktos lubi wygladac jak postac z Boardwalk Empire. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość grzesiek Napisano 11 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2012 chyba ze ktos lubi wygladac jak postac z Boardwalk Empire. Czyli dla Eye_lipa jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 11 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2012 Do taaakich butów trzeba odpowiedniego garnituru... http://image.ceneo.pl/data/products/141 ... nx-red.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi