damiance Napisano 28 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2015 Ambiorix, model Donn. Oznaczenie (pytanie co mówią te skróty? ) GDY/SGL LTH PATIN Skóra z rekina niewiadomego gatunku, zawsze pytam fachowców co to za gatunek bo bym chciał trafić na nią i przerobić na portfele Buty MTO kupione od przedstawiciela Ambiorixa na Polskę (Jan Spilliaert), o ile pamiętam w 2010 roku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 28 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2015 Skórka świetna. Fajne byłyby też z niej paski do zegarków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 30 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2015 Weekendowy relaks z Friedrichem w błękitnych espadrylach 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 31 Sierpień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2015 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 31 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2015 Niezmiennie urzeka mnie ta skóra Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 31 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2015 Barker Mahler 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 31 Sierpień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2015 Yanko + skarpety + szantung 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 31 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2015 Yanko + skarpety + szantung super, a jakby tak napisać dwa zdania odpowiedzi w wątku dot. losów krawatu forumowego to byłoby jeszcze lepiej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 31 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2015 Poznaję mój krawat, przy zakupie w poszetce w Katowicach zapomniałem karty kredytowej, wróciłem nazajutrz i wziąłem go. Bardzo dobrze się sprawuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 1 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2015 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 1 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2015 Jak ma początku nie potrafiłem się do nich przyzwyczaić, to teraz nie chcą zejść z nóg 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 1 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2015 Co to za buty. Oryginalny kolor czy to te patynowane , ktore gdzieś się ostatnio w jednym z tematów przewinęły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 1 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2015 To Yanko do patynowania, zapaćkane na zielono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 1 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 1 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2015 Loake Cannon 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 3 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2015 Allen Edmonds Weybridge 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kset Napisano 3 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2015 W końcu to zrobiłem. Zamówiłem buty w tęgości G. Moje życie zaczyna się na nowo. Barker Luton. (chodzi oczywiście o te na nogach, z lewej podarte kapcie) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 3 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2015 I jak wrażenia ? Chodzi mi o Barker Luton oczywiście bo opinie są różne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kset Napisano 3 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2015 Wrażenia jak najbardziej pozytywne. Jeśli chodzi o tę półkę cenową, to oceniam bardzo dobrze. Skóra jest nieco bardziej miękka niż w podobnych modelach, a wygoda użytkowania na wysokim poziomie. Jedyne, co mnie dziwi, to różne logo na wkładce w lewym i prawym bucie Nie mam pojęcia czemu... Ziarnistość na zdjęciu jest ziarnistością aparatu, nie skóry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PantaRhei Napisano 3 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2015 Choroba postępuje.... Generalnie to Wasza wina! Tak sobie to tłumacze.... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 3 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2015 To Yanko do patynowania, zapaćkane na zielono Przy tak zacnym efekcie nie wypada pisać "zapaćkane":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kset Napisano 3 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2015 PantaRhei, można jakiś opis prosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PantaRhei Napisano 3 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2015 Sweeney London - cayton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 3 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2015 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 3 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2015 @PantaRhei- czy ten granat to zamsz? Czy są wykonane metodą GYW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi