Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lubo69 Opublikowano 4 Lutego 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2019 Bywają w życiu mężczyzny takie chwile, kiedy po prostu musi założyć czarne oksfordy. 7 6 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 4 Lutego 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2019 52 minuty temu, lubo69 napisał: Bywają w życiu mężczyzny takie chwile, kiedy po prostu musi założyć czarne oksfordy. Znam ten ból : 14 7 Cytuj
Egonax Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2019 12 godzin temu, Whitesnake napisał: Trzewiki to trudne buty. Zbyt luźno zawiązane utrudniają chodzenie po płaskich chodnikach, zbyt mocno, po schodach czy innych wertepach. (...) Nawet te z zamszem na cholewce? Co do C&J, to przymierzałem Northcote. Sprawiały wraźenie „pancernych”. Trudno było w nich chodzić po sklepie. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Victor Opublikowano 5 Lutego 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2019 14 9 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. zimmermann Opublikowano 5 Lutego 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2019 6 8 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rafix Opublikowano 5 Lutego 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2019 London Brogues 5 5 Cytuj
coyote Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2019 @Lorentz-odważne zdjęcia Fajne buty. Odsalacz w pogotowiu? Cytuj
Lorentz Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2019 1 minutę temu, coyote napisał: @Lorentz-odważne zdjęcia Fajne buty. Odsalacz w pogotowiu? Nie było to planowane Cytuj
Żorż Ponimirski Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2019 Chromexcelowi nic nie będzie. Po trzech zimach nie mam ani śladu soli na swoich, a używam ich w najgorsze dni. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 6 Lutego 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2019 AS plain toe (dla J. Crew) z zamówienia grupowego zorganizowanego przez Marcina ( @fan_dobrego_buta) pod koniec 2015 roku. Nie katuję ich jakoś specjalnie, ale i tak uważam, że krupon użyty na podeszwę w tych butach zaliczyć należy do bardziej trwałych: 4 8 Cytuj
Karol G. Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2019 Bordo, Meermin. Puryści pewnie będą narzekać, że V-ka. 1 3 Cytuj
Piotrwawa Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2019 2 minuty temu, Karol G. napisał: Bordo, Meermin. Puryści pewnie będą narzekać, że V-ka. „Purystami” bym się nie przejmował. Zdaj się na własne odczucia komfortu i estetyki. Inna kwestia może być fakt, że nie ma uniwersalnych kopyt. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. KIERMAN Opublikowano 8 Lutego 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2019 4 10 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Opublikowano 8 Lutego 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2019 (Cheaney) 6 10 Cytuj
mds Opublikowano 8 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2019 @Wodzu Czy te buty są na kopycie 12058? To F czy G fitting? Cytuj
Wodzu Opublikowano 8 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2019 @mds, zgadza się, kopyto 12508 (wkradła Ci się literówka) w tęgości F. Cytuj
Lorentz Opublikowano 9 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2019 Lubię połączenie czarnego z brązem 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 10 Lutego 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2019 Vass: 5 8 Cytuj
dziko Opublikowano 10 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2019 Ośmioletnie buty polskiej produkcji z czasów, gdy te polskie produkcje potrafiły być całkiem niezłe (szycie Blake'em czy skórzane podeszwy). 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. roter6 Opublikowano 11 Lutego 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2019 Löf & Tung 9 10 Cytuj
blekit Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2019 @roter6 jak oceniasz jakość tych butów? I jak wygląda ich rozmiarówka? Cytuj
roter6 Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2019 @blekit tu masz więcej zdjęć od razu po zakupie: Po kilku miesiącach noszenia jestem bardzo zadowolony. Mam Yanko na kopycie Y960G - zbliżona tęgość, może trochę węższe L&T są. W Y915 się nie mieszczę. W monki TLB Oliver F też nie wszedłem. Carminy za wąskie. Więcej miejsca mam z kolei w Loake Cannon - Capital. L&T były od początku prawie ok. Po tym jak się uleżały są super wygodne. Nic nie ocierało, skóra bardzo przyjemna w dotyku, miękka. Mankament jeden jak dla mnie - górne paski przy zapięciu nie są na gumce - trochę z nimi "walczyłem" na początku, ale już się uleżały. Edit: jeszcze jeden drobny minus - podeszwa mnie lekko denerwuje, a konkretnie jej faktura/struktura. Ciężko się czyści te rowki jak się kamyczki w nie powbijają. 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 12 Lutego 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2019 Całkiem zgrabne jak na tęgość G TLB Mallorca 5 7 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi