Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
12 godzin temu, Whitesnake napisał:

Trzewiki to trudne buty. Zbyt luźno zawiązane utrudniają chodzenie po płaskich chodnikach, zbyt mocno, po schodach czy innych wertepach.

(...)

Nawet te z zamszem na cholewce? Co do C&J, to przymierzałem Northcote. Sprawiały wraźenie „pancernych”. Trudno było w nich chodzić po sklepie. 

Opublikowano
2 minuty temu, Karol G. napisał:

Bordo, Meermin.

Puryści pewnie będą narzekać, że V-ka. :D

„Purystami” bym się nie przejmował. Zdaj się na własne odczucia komfortu i estetyki. Inna kwestia może być fakt, że nie ma uniwersalnych kopyt. 

Opublikowano

@blekit

tu masz więcej zdjęć od razu po zakupie: 

Po kilku miesiącach noszenia jestem bardzo zadowolony. Mam Yanko na kopycie Y960G - zbliżona tęgość, może trochę węższe L&T są. W Y915 się nie mieszczę. W monki TLB Oliver F też nie wszedłem. Carminy za wąskie. Więcej miejsca mam z kolei w Loake Cannon - Capital. L&T były od początku prawie ok. Po tym jak się uleżały są super wygodne. Nic nie ocierało, skóra bardzo przyjemna w dotyku, miękka. Mankament jeden jak dla mnie - górne paski przy zapięciu nie są na gumce - trochę z nimi "walczyłem" na początku, ale już się uleżały.

Edit: jeszcze jeden drobny minus - podeszwa mnie lekko denerwuje, a konkretnie jej faktura/struktura. Ciężko się czyści te rowki jak się kamyczki w nie powbijają.image.thumb.png.e73f6e9ec2ca4def395bbbfe310f346d.png

• Oceniam pozytywnie 2