Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2018 Alden: 12 7 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. zimmermann Opublikowano 3 Grudnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2018 5 14 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2018 Gaziano & Girling 7 7 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2018 Gaziano & Girling 5 7 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szydlowsky Opublikowano 4 Grudnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2018 (Meermin) 5 12 Cytuj
Rafix Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2018 Nie chcą zejść z nóg :) 2 7 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Opublikowano 5 Grudnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2018 7 7 Cytuj
Rafix Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2018 6 godzin temu, Koval napisał: @Rafix, a jeans skąd? Replay Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2018 Brooks Brothers z tweedem 14 9 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2018 Saint Crispin’s 12 6 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuj Opublikowano 7 Grudnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2018 Meerminy 8 7 Cytuj
Szydlowsky Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2018 Godzinę temu, Beny23 napisał: Saint Crispin’s @Beny23 moje ulubione Twoje buty ? 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Opublikowano 7 Grudnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2018 Moje najwygodniejsze buty. Kupione na początku przygody z lepszym obuwiem, nie znałem wtedy zupełnie tej marki. Kupione za 30% ceny. Obecnie w użyciu piąty sezon, przy czym sezon dla nich rozpoczyna się jesienią a kończy wiosną. W tym czasie używane często, niejednokrotnie 2-3 dni pod rząd. Zamsz z którego zostały wykonane jest świetnej jakości, jest to co najmniej ta sama półka jakościowa jak skóra stosowana przez Vassa. Widziałem już sporo zdjęć zamszowych butów z różnych półek cenowych i nie tak rzadkim widokiem są jasne poprzeczne pręgi w miejscu zginania się skóry. Tutaj ich nie ma. I nie, nie zostały rozczesane przed zdjęciem (w ogóle rzadko to robię w przypadku tych butów). Niedawno wymieniłem w nich sznurówki, bo w fabrycznych zwyczajnie nastąpiło zmęczenie materiału i się przetarły. Po tym sezonie zostaną wymienione fleki i buty posłużą kolejnych 5 sezonów. A potem kolejne, i następne... (Cheaney) 8 12 Cytuj
mayor Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zamsz z reguły jest robiony z dwoiny, ale od każdej reguły są wyjątki.,Czasami buty wyglądają jak by były za-mszowe , ale jakość i trwałość mają taką jak buty za-swoje., 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Opublikowano 8 Grudnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2018 Woły robocze na grudniowe słoty... (Alfred Sargent Hampstead) 8 6 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mosze Opublikowano 8 Grudnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2018 6 10 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2018 VASS: 13 10 Cytuj
Żorż Ponimirski Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2018 @KrzysztofS, komentarze o rozwarciu za 3, 2, 1... A tak na serio to nie boli Cię to ?? U mnie jak na 2-3 milimetry obłożyny się nie schodzą to po prostu ciśnie w podbicie przy chodzeniu. Cytuj
KrzysztofS Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2018 10 minut temu, Żorż Ponimirski napisał: @KrzysztofS, komentarze o rozwarciu za 3, 2, 1... A tak na serio to nie boli Cię to ?? U mnie jak na 2-3 milimetry obłożyny się nie schodzą to po prostu ciśnie w podbicie przy chodzeniu. To jest ich drugie wyjście, więc pewnie będzie lepiej Nic mnie nie ciśnie, bardzo wygodne buty. Cytuj
Żorż Ponimirski Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2018 1 godzinę temu, KrzysztofS napisał: To jest ich drugie wyjście, więc pewnie będzie lepiej Nic mnie nie ciśnie, bardzo wygodne buty. No to na zdrowie ! Buty piękne, sam takie kupiłem na BF 1 Cytuj
Don_Mateo Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2018 Dzisiaj premierowe wyjście ? 4 4 Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2018 38 minut temu, Don_Mateo napisał: Dzisiaj premierowe wyjście ? Brzmi trochę, jakbyś to Ty pierwszy raz wychodził a nie buty. Cokolwiek to jest, jest to ładne klasyczne i w dobrym kontekście. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi