Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Breslauer Napisano 30 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2018 Wczoraj. 5 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 30 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2018 I jeszcze raz AE 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 30 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2018 Casual friday w poniedziałek. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 30 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2018 5 minut temu, Wodzu napisał: Casual friday w poniedziałek. Bardzo fajne. Co to za marka i model? Asics? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 30 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2018 6 minut temu, Bażant napisał: Bardzo fajne. Co to za marka i model? Asics? Konkretnie to Onitsuka Tiger: https://www.zalando.pl/onitsuka-tiger-gsm-tenisowki-i-trampki-ti315b01l-j11.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 30 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2018 A jak jest z rozmiarówką? Bo znowu dziwne oznaczenia. Noszę UK12, warto brać ten sam rozmiar? Bo tutaj UK12 to 46,5 a powinno być 46. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 30 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2018 W sportowych butach zawsze nosiłem 45, te wziąlem w takim rozmiarze i pasują (mam szeroką stopę z wysokim podbiciem). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 30 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2018 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 30 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2018 Brooks Brothers 4 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 30 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2018 8 godzin temu, Whitesnake napisał: Wprost przeciwnie. Najlepsze byłyby pumpy, ale derby w wersji 2-3 eyelet też są ok. Oksfordy do black tie, to taki sobie wybór - po najmniejszej linii oporu. mnie się takie połączenie nie podoba ani wcale,; już wolę kontusz, który rzec by można jest "klasyczniejszy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. el-biczel Napisano 30 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2018 Enzo Bonafè po raz kolejny 2 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 30 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2018 4 godziny temu, spiryt napisał: mnie się takie połączenie nie podoba ani wcale,; już wolę kontusz, który rzec by można jest "klasyczniejszy" tylko trudno w nim pójść na bal, nawet jeżeli to bal fundacji „kościuszkowskiej”. 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz T Napisano 30 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2018 13 godzin temu, Whitesnake napisał: Wprost przeciwnie. Najlepsze byłyby pumpy, Parę miesięcy temu po raz pierwszy zobaczyłem monki. Wydały mi się dziwne i pomyślałem, że bym takich nie chciał. Po jakimś czasie czasie zmieniłem decyzję. Potem ta sama sytuacja z tassel loafersami. Teraz patrzę na pumpy... i cieszę się, że nie ma sytuacji, w których by się mogły sprawdzić Co mi zrobiliście? Tak się zastanawiam, czy kiedyś takie buty pojawiły się w tym wątku? Ciekawe ile osób w tym kraju takowe posiada i używa i jakie są reakcje ludzi? Takie małe OT majówkowe! Udanego wypoczynku! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 30 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2018 Godzinę temu, Tomasz T napisał: Tak się zastanawiam, czy kiedyś takie buty pojawiły się w tym wątku? Ciekawe ile osób w tym kraju takowe posiada i używa i jakie są reakcje ludzi? Tutaj chyba nie, ale koledzy noszą eskarpiny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 30 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2018 11 minut temu, FONos napisał: Tutaj chyba nie, ale koledzy noszą eskarpiny Buty dla statecznych matron po 50-tce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 1 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2018 15 godzin temu, Beny23 napisał: Brooks Brothers Jak na Brooks to dziwnie wygląda dokładność wykonania, bo są krzywo zszyte (chyba że seconds?). Tweed na pierwszy rzut oka jest symetrycznie ułożony, ale symetria obu sztuk nie jest zachowana wzdłuż osi, tylko analogicznie na lewym jak i prawym (tak jakby był z dwóch lewych, albo dwóch prawych), plus to co widać na zdjęciu - "szpic" skóry kończy się w innym miejscu, czyli jest dłuższy. Poza tym, buty oryginalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 1 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2018 Meermin w wiśniowym kordowanie: 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 1 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2018 Yanko 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 1 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2018 19 godzin temu, Tomasz T napisał: Tak się zastanawiam, czy kiedyś takie buty pojawiły się w tym wątku? Ciekawe ile osób w tym kraju takowe posiada i używa i jakie są reakcje ludzi? To nie sa zwyczajne buty, to cześć formalnego stroju na wyjątkowe okazje. Tzn. dla mnie to cos jak kilt, albo toga. Takie okazjonalne przebranie. Nie założyłbym ze względu na to jak wyglądają w moim rozmiarze, ale cenie jako cześć kanonu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz T Napisano 1 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2018 23 minuty temu, Whitesnake napisał: To nie sa zwyczajne buty, to cześć formalnego stroju na wyjątkowe okazje. Tzn. dla mnie to cos jak kilt, albo toga. Takie okazjonalne przebranie. Nie założyłbym ze względu na to jak wyglądają w moim rozmiarze, ale cenie jako cześć kanonu. Wiem wiem, na mnie taki strój robi duże wrażenie. Tzn źle wyglądają w dużych czy małych rozmiarach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 1 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2018 ... zaś na wieczorny spacer z kotem zabrałem zdecydowanie lepszy kordowan. Trickers: 5 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 1 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2018 8 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz T Napisano 2 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2018 10 godzin temu, Zajac Poziomka napisał: Loake? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 2 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2018 @Tomasz T Crockett & Jones Lowndes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuchn63 Napisano 2 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2018 Tak spytam o koszule bo calosc bardzo fajne dobrana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi