Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, Tanatos70 napisał:

Mam jakieś stare zestawienie z szarościami i w wersji kolorowej. Tak mnie przy piątku natchnęło- fajne buty do kiltu by były. Kiltu chwilowo nie posiadam, więc znalazłem uroczy substytut :twisted::

5a6b9986c0fbf_aldencordblack.thumb.jpg.04e6bb22a829c26dbe87c951ebd3445c.jpg5a6b99acf2373_kiltkot.thumb.jpg.089f47cecb487a8fd6e1d85c89600e4b.jpg

Widzę że ktoś tu ma jazdę, żona wyjechała i zakładasz damskie ciuszki? :mrgreen:

• Like 1
  • Odpowiedzi 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
2 minuty temu, Krzysiek_W napisał:

Widzę że ktoś tu ma jazdę, żona wyjechała i zakładasz damskie ciuszki? :mrgreen:

Próbuję zasłużyć na łatkę forumowego transwestyty- zoofila ;-). Żona prosiła tylko nie rozciągnij, czytaj-nie pracuj przeponą (ma o połowę mniejsze gabaryty i choć w biodrach jesteśmy zbliżeni to jednak brzuch mam... hmmm  okazalszy).

Opublikowano
2 godziny temu, Midlife-Crisis napisał:

@Tanatos70 Mam takie pytanie i przepraszam z góry, jeżeli okaże się zbyt osobiste:  czy podczas pielęgnacji butów raczysz się winem, czy jakimiś mocniejszymi trunkami? :-)

Szczotkowanie kordowanu wymaga sporej dawki energii, pragnienie gaszę bursztynowym płynem o niskiej zawartości alkoholu. Do założenia spódnicy nie trzeba mnie specjalnie namawiać, ale już zatańczyć w niej  np.na stole nie mam śmiałości i potrzebuję czegoś mocniejszego ;-)

• Like 1
  • Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
35 minut temu, Tomasz T napisał:

Pamiętasz może, które to kopyto? :) Mierzyłem dwie pary czarnych lotników CS i jedno kopyto było dobre, drugie nazbyt ściskało stopę. 

Z145.

Są jeszcze na 397 chyba i one są obszerniejsze znacznie.

Opublikowano
10 godzin temu, Mateo86 napisał:

Z145.

Są jeszcze na 397 chyba i one są obszerniejsze znacznie.

U kurcze, ja myślałem że kopyto to 6903! Ale wygląda na to, że to te

IMG_2457.thumb.jpg.c5afbff0d7377073f6f8e45f4edcceaf.jpg

IMG_2458.thumb.jpg.902a5a2fcfd3de71911f470915b65da7.jpg

Były jeszcze takie i te były zbyt wąskie. Niestety nie zrobiłem zdjęcia pudełka :( 

IMG_2456.thumb.jpg.bd9adb54b347e4d51f46f4898e5392bd.jpg