Rafix Napisano 17 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2017 Tod's 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 17 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2017 21 minut temu, Rafix napisał: Tod's czyżby skarpetki na "N"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 17 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2017 13 minut temu, Vit napisał: czyżby skarpetki na "N"? Levi's Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 17 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2017 1 minutę temu, Rafix napisał: Levi's No to dziś mam całkiem podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nokturn Napisano 17 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2017 Dnia 11.04.2017 o 21:39, O.v.K. napisał: Berwicki jaki to model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 17 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2017 Sztuka ludowa z Mazowsza (jak to kiedyś określił Macaroni Tomato) ; ) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 18 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2017 Wysłużone Levety po świątecznej zabawie Renomatem i ciemniejszymi kremami. Gordon & Bros 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 18 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2017 @Tanatos70 zapeszyleś chyba wiosnę na dobre, bo dziś spadł śnieg przynajmniej jest dobra okazja, żeby odkurzyć trzewiki... 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 18 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2017 11 godzin temu, Nokturn napisał: jaki to model? Wstyd przyznać, nie mam pojęcia. Sprawdzę na pudełku, ale to dopiero w poniedziałek, chyba, że wcześniej ktoś podpowie. Buty bardzo fajne ale mają okrutnie twardą piętę. Niby już rozchodziłem, ale obtarcia są nadal częstą opcją, zależnie jak danego dnia byt się ułoży na stopie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piquille Napisano 18 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2017 Barker Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Napisano 18 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2017 Yanko 306 + Benevento ("szary" jeans) 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 18 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2017 6 minut temu, Hargin napisał: Benevento ("szary" jeans) Nabieram podejrzeń, że moje "szare" Benevento są z jakiegoś innego materiału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 18 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2017 @Hargin przekonujesz się powoli do czarnych butów? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 18 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2017 Rano jeszcze przymroziło, więc konsekwentnie (słowo się rzekło)- trzewiki do kartonów. Jeszcze nie fizycznie, ale już mentalnie tam są . Teraz czekam na skutek w postaci wiosennego ocieplenia : 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWojtylak Napisano 18 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2017 Stare, dobre i wysłużone już granatowe brogsy Shoepassion 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 18 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2017 Yanko,benevento Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 18 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2017 6 godzin temu, Zajac Poziomka napisał: @Hargin przekonujesz się powoli do czarnych butów? Nie.... to chlubny wyjątek potwierdzający moją regułę może jeszcze trzewiki kiedyś. Pozostałe pary nadal w niełasce. Pominę kłopoty wynikające ze zmiany paska zegarka i przepakowywania torby 6 godzin temu, Whitesnake napisał: Nabieram podejrzeń, że moje "szare" Benevento są z jakiegoś innego materiału Uroki balansu bieli. Moje są równie niebieskie jak Twoje, a Twoje równie szare jak pokazany egzemplarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 19 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2017 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 19 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2017 H. Dinkelacker 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. bodzixon Napisano 19 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2017 Ostatnio często pokazywane są GB Levety, więc pokażę i swoje: 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 19 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2017 Yanko. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. adamW Napisano 19 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2017 Berwick 3637 Country Calf 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 19 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2017 Śniegu nie ma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. shinobi Napisano 19 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2017 CarminaWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Breslauer Napisano 19 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2017 Szaro i zimno we Wrocławiu. Wiosna sie wystraszyła... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi