damiance Napisano 17 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2019 Koledzy - dzięki za spotkanie, jeden wieczór to za mało na wszelkie tematy warte dyskusji. Do następnego! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 17 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2019 Było mi bardzo przyjemnie móc spędzić z Kolegami te kilka chwil. Do zobaczenia w czwartek lub następnym razem! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 18 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2019 Wrzucicie jakieś zdjęcia? Jak byłem na spotkaniu chyba dwa lata temu, to @damiance zrobił zdjęcie smartfonem, ale chyba coś nie wyszło, bo nie zostało wrzucone. (RODO ... ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 18 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2019 może odnajdę tamto zdjęcie ... tymczasem najnowsze foto z podsumowania konferencji BwB bez long drinków, tylko short rumy i giny z Kolegą @LONG STORY SHORT w tle fototapeta nawiązująca do renesansu hutnictwa szkła, foto by @Beny23 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 20 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2019 @Beny23 zatem 19 jutro? Koledzy kto jeszcze potwierdza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 20 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2019 będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najmniejszy Napisano 20 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2019 Ja będę, ale przez inne niespodziewane rzeczy dotrę dopiero po 20:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wimon Napisano 20 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2019 Ja też pewnie bliżej 20, ale będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roter6 Napisano 20 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2019 Ja też będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astaroth Napisano 20 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2019 Ja będę (chyba, że jakiś kryzys w firmie, ale na ten moment się nie zapowiada) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meander Napisano 21 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2019 Będę chwilę po 20, uderzam prosto z pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 21 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2019 Pytanie czy mamy tam jakąś rezerwację ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 21 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 21 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2019 @eye_lip - chyba coś jest: W dniu 13.11.2019 o 20:10, Beny23 napisał: Świetnie w takim razie dzwonię i robię rezerwację w Dom Whisky po konferencji w sobotę od 16:30/17 i w Charlie w czwartek wieczorem po 20. Czy te godziny odpowiadają kolegom którzy się wybierają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 21 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2019 To było co najmniej przed dwoma spotkaniami na których Beny miał sposobność wykasować pamięć podręczną, więc nie jestem pewien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roter6 Napisano 21 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2019 @Beny23 jest jakieś tajemne hasło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 21 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2019 jak tajemne hasło, to tylko 'OKOŃ' 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 21 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2019 20 minut temu, xkoziol napisał: w pewnym lokalu gastronomicznym 21 minut temu, xkoziol napisał: ochroniarzy Taa, gastronomicznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 21 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2019 dobre 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 21 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2019 wrzucicie zdjęcie z dzisiejszego spotkania, pls? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astaroth Napisano 22 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2019 Dzięki Panowie za świetne spotkanie i wyborne towarzystwo !!! Do następnego. @damianceDopóki byłem zdjęcie niestety nie zostało zrobione. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 22 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2019 Również dziękuję za spotkanie i miłe towarzystwo. Lokal też niczego sobie. @damiancena 99% żadne zdjęcie nie zostało zrobione (było tam też dośc ciemno, więc i tak by raczej nie wyszło jakieś super). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 22 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2019 Ja przepraszam kolegów bo z powodów rodzinnych musiałem pojechać niespodziewanie do Łodzi i dlatego mnie nie było. Mam nadzieje impreza była świetna i odbijemy to sobie następnym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najmniejszy Napisano 22 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2019 Również dziękuję za spotkanie, było sympatycznie, a drinki też niczego sobie. Ale jednak na przyszłość skłaniałbym się w stronę miejsca, gdzie jest jaśniej, większa część siedzeń ma oparcia, a trunki nie są tak zasypane lodem, dla dobra naszych oczu, pleców, oraz zębów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 10 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2021 Cześć! Jeżeli ktoś obserwuję ten wątek to zapraszamy dzisiaj na spotkanie o godzinie 20:00 w Drugim Dnie : https://www.facebook.com/drugiednowarszawa/ https://www.facebook.com/events/1160478707809374?ref=newsfeed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi