Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, damiance napisał:

Koledzy, niezależnie od powyższej, najnowszej inicjatywy proponuję spotkanie forumowe 16 listopada po konferencji którą BwB robi z Łazienkami Królewskimi i UKSW

https://www.facebook.com/events/588709595202445/

Na konferencji wystąpi nasz forumowy kolega @LONG STORY SHORT - mamy cały wieczór do dyspozycji. Miejsce do ustalenia.

Na samą konferencję nie dam rady dotrzeć przez pracę, ale w spotkaniu chętnie wezmę udział, powinienem się akurat wyrobić :)

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano

Akurat ostatnio poznałem właściciela Domu Whisky który mnie zaprosił na degustację, więc świetnie że będzie okazja wypić tam whisky z kolegami z forum.

To może Dom Whisky po konferencji w sobotę 16 listopada i Charlie w czwartek 21 listopada?

Odnośnie obiadu to jestem otwarty na propozycje rdzennych Warszawiaków którzy najlepiej znają warszawskie knajpy. Ja bardzo lubię U Kucharzy na Arsenale bo takiego tatara nikt na świecie nie robi ;)

Mogę zrobić rezerwację tylko ustalmy ostateczną listę gości.

• Like 1
  • Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Świetnie w takim razie dzwonię i robię rezerwację w Dom Whisky po konferencji w sobotę od 16:30/17 i w Charlie w czwartek wieczorem po 20.

Czy te godziny odpowiadają kolegom którzy się wybierają?

• Like 2
  • Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
Świetnie w takim razie dzwonię i robię rezerwację w Dom Whisky po konferencji w sobotę od 16:30/17 i w Charlie w czwartek wieczorem po 20.
Czy te godziny odpowiadają kolegom którzy się wybierają?
Z doświadczenia forumowych spotkań podpowiem że zdecydowanie wygodniejszą godziną startu w tygodniu jest 18-19.
Opublikowano
47 minutes ago, bratdominik said:

Ja będę dziś ok. 17 w Domu Whisky, tylko byłbym wdzięczny za info czy kierować się na Kruczą czy Nowy Świat.

Cocktail Bar Max & Dom Whisky
Krucza 16/22, 00-526 Warszawa, Poland

• Like 1