Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 15 Lipiec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2020 Grenadyna jedwab + len 11 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 15 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2020 @phantom, Tylko Como w tle brakuje.. 😎 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 15 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2020 34 minuty temu, Koval napisał: @phantom, Tylko Como w tle brakuje.. 😎 Będzie pod koniec sierpnia😎 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 15 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2020 9 godzin temu, Koval napisał: @phantom, Tylko Como w tle brakuje.. 😎 Byle nie Cocomo... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 16 Lipiec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2020 Granatowa dwurzędówka / Butelka grenadyna / Barcelona w kieszonce 15 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 25kamil25 Napisano 20 Lipiec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2020 7 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanielMagic Napisano 20 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2020 Z dzisiaj: 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domixon Napisano 20 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2020 6 minut temu, DanielMagic napisał: Z dzisiaj: Granatowy pasek mi tu nie pasuje. Zlewa się z resztą zestawu, a buty w brązie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astaroth Napisano 20 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2020 W dniu 16.07.2020 o 16:12, poszetka.com napisał: Granatowa dwurzędówka / Butelka grenadyna / Barcelona w kieszonce I już nie długo księżyc w butonierce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matematyk60 Napisano 20 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2020 On 7/16/2020 at 4:12 PM, poszetka.com said: Granatowa dwurzędówka / Butelka grenadyna / Barcelona w kieszonce Co to za garnitur? Wygląda pieniężnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 20 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2020 2 godziny temu, matematyk60 napisał: Co to za garnitur? Wygląda pieniężnie Stare Susu, mamy podobnego Clarka, wkró†ce reedycja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 25kamil25 Napisano 24 Lipiec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2020 8 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 26 Lipiec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2020 Z tygodnia: 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 27 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2020 Jakiś czas temu. * marynarka od Andells * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Benevento * Yanko 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 27 Lipiec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2020 Fresco + Grenadyna 14 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 27 Lipiec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2020 Miał być bespoke u Dawida, ale wiadome wydarzenia pokrzyżowały moje plany i skończyło sie na RTW (ciekawostka - nogawki mają 22,5 cm szerokości na dole ). Guziki oraz kieszenie powinny być z 2-3 cm niżej, ale całościowo patrząc podoba mi się. 23 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 28 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2020 Ładnie. Co to za rtw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 28 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2020 19 minut temu, Stormont napisał: Ładnie. Co to za rtw? Charles Tyrwhitt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 28 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2020 13 minut temu, Wodzu napisał: Charles Tyrwhitt. Dobry wybór! Garnitury CT są bardzo przyzwoicie wykonane, stosunek ceny do jakości mają IMO bardzo dobry. Według mnie to lepszy wybór niż SS, o ile tylko dobrze leżą. Niestety dla mnie, zupełnie nie pasują do mojego typu sylwetki. Mierzyłem kilka ich garniturów i marynarek i wszystkie leżały na mnie fatalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 28 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2020 13 minut temu, Zajac Poziomka napisał: Dobry wybór! Garnitury CT są bardzo przyzwoicie wykonane, stosunek ceny do jakości mają IMO bardzo dobry. Według mnie to lepszy wybór niż SS, o ile tylko dobrze leżą. Niestety dla mnie, zupełnie nie pasują do mojego typu sylwetki. Mierzyłem kilka ich garniturów i marynarek i wszystkie leżały na mnie fatalnie. Dzięki. SS skreśliłem z marszu głównie ze względu na rurkowate spodnie. Z CT spróbowałem i jak widać został ze mną. W marynarce poprawiałem u krawcowej tylko plecy, przód nie był ruszany. Bardzo fajny materiał, nadaje się na woła roboczego (przez CT oznaczony jako travel suit). Zapłaciłem 1200 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 28 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2020 Nie zgadzam się z opinią, że spodnie SS są rurkowate. Jeśli tak faktycznie uważasz, to musisz mieć wyjątkowo umięśnione nogi (w stosunku do sylwetki), być może jesteś kolarzem Ja mam również umięśnione nogi (sporty amatorskie, nie siłka) i w SS się mieszczę. Są na granicy komfortu - tzn. dają radę, ale siadając czasami muszę lekko spodnie podciągnąć. Rurki robi większość włoskich marek ze średniej półki. Z ostatnich dwóch garniturów jeden kupiłem o rozmiar za duży, a drugi - dekomplet ze spodniami o rozmiar większymi. I tak musiałem je nieco poszerzyć na całej dłuości nogawki. Obie pary natomiast redukowałem w pasie. Nie wiem, o co chodzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 28 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2020 Rurkowatość odnosiłem do siebie, więc oczywiście możesz mieć inne zdanie. Nogi mam rozbudowane, to fakt (nawet z hobby trafiłeś), jednak przy moim wzroście się to trochę gubi i na mnie spodnie o szerokości 22 cm na dole wyglądają po prostu normalnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. adamW Napisano 31 Lipiec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2020 8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 31 Lipiec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2020 26 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 2 Sierpień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2020 Boggi, Osovski, EoE, PRL, VASS 13 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi