kubaba5 Napisano 20 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2019 50 minut temu, laleczka napisał: @kubaba5 Na procesję bez butów? Ta dzisiejsza moda... Cóż, chciałem porządnie wyeksponować skarpetki na procesji... przez buty nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 20 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2019 Koszyczek z kwiatkami jest ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 20 Czerwiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2019 Dawno tu nic nie pokazywałem (zdjęcie bylejakie, wybaczcie): 17 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 23 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2019 Ślub w Texasie przy 37 stopniach Celsjusza. Tylko len z próbnika Holland & Sherry i garnitur od Michael Andrews Bespoke z podszewką pop art sprawdził się znakomicie. 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Blondas Napisano 24 Czerwiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2019 Co prawda ciepło, ale nie jak ostatnio, więc odważyłem się wskoczyć w lniany garnitur. Suit Supply, Lambert, poszetka.com, Yanko. 21 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 24 Czerwiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2019 20 godzin temu, Beny23 napisał: Beny! Strasznie Ci lubię i lubię obraz siebie jako osoby nieczepiającej się i nieodczuwającej konieczności pouczania innych. Dlatego proszę... pozbądź się tych spodni! Błagam, wykorzystaj moment, zaszalej i zgub je w Texasie. P.S Góra przepiękna! 14 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 24 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2019 Człowiek się uczy całe życie. My tu w Polandii sztywniaki, na ślub czesankowy granat, broń Boże royal blue, krawat stonowany, butelkowa grenadyna zbyt wyzywająca, a spróbuj brązowe oksfordy założyć! A tymczasem w Teksasie hulaj dusza, squarepants i obuwie plażowe...Ech, naprawdę, sto lat za... Teksańczykami... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 24 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2019 Beny! Strasznie Ci lubię i lubię obraz siebie jako osoby nieczepiającej się i nieodczuwającej konieczności pouczania innych. Dlatego proszę... pozbądź się tych spodni! Błagam, wykorzystaj moment, zaszalej i zgub je w Texasie. P.S Góra przepiękna! Ale buty ma Beny zostawić po zmianie spodni ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 24 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2019 Całkowicie się zgadzam z kolegami powyżej. Te spodnie zestawione nawet z najlepszą gorą rujnują wygląd całego zestawu. Pomijając wszelkie detale to przede wszystkim mają za nisko stan i kamizelka nie sięga do linii pasa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 25 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2019 On 6/23/2019 at 4:46 PM, xkoziol said: Buty pod kolor sukni partnerki? O noł.... W sumie to dopiero na ślubie się zorientowałem że są w podobnym kolorze. Ja planowałem żeby pasowały mi pod kolor krawata A co do spodni mi się podobają i są bardzo wygodne/przewiewne więc spełniły swoją rolę w Teksańskich temperaturach. Ślub bardzo udany. Było skromnie bo 400 gości, klasyczny meksykański ślub. A odnośnie butów to na wesele zmieniłem espadryle na bespoke velvet slippers od Stubbs & Wootton bo w espadrylach ciężko się tańczy 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żorż Ponimirski Napisano 26 Czerwiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2019 9 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 27 Czerwiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2019 Dziś mróz 24 stopnie: 12 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 28 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2019 Z tygodnia. * Suitsupply * Osovski * 2x Poszetka * Benevento * Patine 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Victor Napisano 28 Czerwiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2019 10 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. me.spoke Napisano 30 Czerwiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2019 Gorąco, ale dam radę 8 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 30 Czerwiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2019 Ostatnio. * Poszetka x2 (kapelusz i poszetka) * Andells * koszula Suitsupply Jort * Embassy of Elegance * Benevento * Yanko 7 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 1 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2019 Times Square 5 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 1 Lipiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2019 Zdjęcia może nie z dziś, ale garnitur jak najbardziej. Zestaw idealny, kiedy w pracy mam zebranie menedżmentu w sprawie strategii rozwoju mojego departamentu, a po południu wybieram się do cyrku: 9 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 2 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2019 Opera Italiana is in the Air w Central Parku 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 2 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2019 54 minuty temu, xkoziol napisał: Przepraszam, dlaczego mój zestaw został usunięty? Zazdrość, panie, zazdrość :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laleczka Napisano 2 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2019 Nie zadawaj za wielu pytań bo Ciebie też usuną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 2 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2019 Przepraszam, dlaczego mój zestaw został usunięty?Wyślij jeszcze raz, pewnie pomyłka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żorż Ponimirski Napisano 3 Lipiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2019 6 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 3 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2019 Lniany garnitur od Susu. 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 4 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2019 Przyjemna lniana marynarka od Lubiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi