zimmermann Napisano 13 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2018 Przez jakiś czas to całkiem możliwe. A przynajmniej w spodniach i butach które zmieszczą ortezę. Czas na wyprawę w meandry streetwearu Albo w meandry odzieży vintage, jak SJC 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 13 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2018 Albo w meandry odzieży vintage, jak SJC To już chyba wolę streetwear 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 13 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2018 Dziś mam na sobie chyba najrzadziej zakładany przeze mnie krawat z grenadyny fina w kolorze gołębim. Jednak preferuję krawaty ciemniejsze od marynarki i koszuli. 4 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 13 Listopad 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2018 12 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 13 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2018 2 godziny temu, blekit napisał: To już chyba wolę streetwear Przede wszystkim - szybkiego powrotu do zdrowia i formy! Ja bym chyba jednak wybrał SJC... 😅 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 14 Listopad 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2018 SuSu EoE Zack Berwick 9 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 15 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2018 Kombinacja Vistula, Poszetka, Bytom, H&M, Berwick. Kto zgadnie, co z H&M? 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 15 Listopad 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2018 Dzisiaj: 11 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 15 Listopad 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2018 Dzisiaj koncert polskich górali w Carnegie Hall 9 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 15 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2018 9 godzin temu, Karol G. napisał: Kto zgadnie, co z H&M? Trendowate spodnie w POW? Ten wzór to jedno z odkryć sezonu, szczególnie w tym i jeszcze wyższym stopniu ostrości. Gorzej będzie po sezonie. Będzie dziadkowy. 😩 Tak w ogóle ładny zestaw, ciekawe połączenie czterech krat (jeśli grenadynę wziąć za kratę) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 15 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2018 A dziękuję. Tak, spodnie. Co ciekawe, mają 5 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 15 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2018 Dzisiaj:Czy to marynarka od SuSu? Podoba mi się jej długość.Mam wrażenie, że to rozmiar long. Zgadza się czy tylko złudzenie przez zdjęcie? Przy jakim wzroście jeśli mogę spytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 15 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2018 20 minut temu, Karol G. napisał: A dziękuję. Tak, spodnie. Co ciekawe, mają 5 lat H&m jest zawsze do przodu😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 15 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2018 49 minut temu, michau napisał: Czy to marynarka od SuSu? Podoba mi się jej długość. Mam wrażenie, że to rozmiar long. Zgadza się czy tylko złudzenie przez zdjęcie? Przy jakim wzroście jeśli mogę spytać? @michau Cześć, Marynarka to SuSu wełna + kaszmir E Thomas, rozmiar 50 bez poprawek przy 177 cm:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 20 Listopad 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2018 6 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 21 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2018 Szachy 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 21 Listopad 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2018 SuitSupply flanela Lazio ostatnia przymiarka 10 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 22 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2018 Nowy płaszczyk DB w MTMie od MiMe z miękką, pięknie rolującą klapą 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyro52 Napisano 25 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2018 Niedzielnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 25 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2018 Wydaje się ładnie, ale jakość zdjęcia jest taka, że trudno coś powiedzieć więcej. No chyba, że podpytam czy brak butów to standard przez cały tydzień czy tylko w niedzielę? 😀 A tak poważnie, to zawsze lepiej założyć buty do zdjęcia, szczególnie gdy się jest "pod krawatem". 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De Lasalle Napisano 25 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2018 Może to dramat współczesnego chodzenia w gości? Założyć krawat czy zdjąć buty? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 25 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2018 Sądząc po zasobie biblioteki, to kolega nie jest ani prawnikiem, ani ekonomistą. Dlatego na początek jest ok. Zestaw należałoby uzupełnić np. takim obuwiem: https://shopmiler.com/pl/obuwie/monki/buty-berwick-3637-brown Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 25 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2018 2 godziny temu, Midlife-Crisis napisał: Sądząc po zasobie biblioteki, to kolega nie jest ani prawnikiem, ani ekonomistą. Grubo idziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 25 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2018 4 minuty temu, NieMy napisał: Grubo idziesz. Ależ nie, nie miałem takich zamiarów. Zawsze chętnie oglądam, jakie tytuły pojawiają się w tle. Niewiele widać, ale stawiam na historię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyro52 Napisano 26 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2018 20 godzin temu, Midlife-Crisis napisał: Ależ nie, nie miałem takich zamiarów. Zawsze chętnie oglądam, jakie tytuły pojawiają się w tle. Niewiele widać, ale stawiam na historię. Strzał w dziesiątkę, która pozycja eliminuje mnie z grona prawaków XD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi