Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 14 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2017 Tweed z grenadyną grossą / zainspirowany The Shine 14 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowoanglik Napisano 14 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2017 (edytowane) @poszetka.com Lekcja dla nas wszystkich, a szczególnie dla początkujących na forum. Unikaj kakafonii. Less is more. Edytowane 16 Grudzień 2017 przez Nowoanglik 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noise Napisano 15 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2017 Ja nie widzę nic złego w stylizacji poszetka.com. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowoanglik Napisano 16 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2017 @noise Właśnie. Szanowny kolega z @poszetka.com to mistrz! 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noise Napisano 16 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2017 Cóż, nie załapałem intencji przydałby się cudzysłów przez "unikaj kakofonii..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 16 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2017 45 minut temu, noise napisał: przydałby się cudzysłów przez "unikaj kakofonii..." Nie przydałby się. Nie taka rola cudzysłowu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 16 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2017 To już bedzie chyba 6 krawat, który kupię w poszetce, bo mi się podoba na zdjęciach w stylizacji;) Super zestaw @poszetka.com 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noise Napisano 16 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2017 4 godziny temu, bodzixon napisał: Nie przydałby się. Nie taka rola cudzysłowu. No co Ty nie powiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 16 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2017 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 17 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2017 They say less ist more ... ... with a tie by poszetka.com 8 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 17 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2017 Bardzo polubiłem ten "płaszczyk". Ciepły, wygodny, utrzymany w optymistycznej kolorystyce, a do tego bardzo praktyczny. "Stylowy" też chyba będzie na miejscu . 5 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 17 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2017 @Tanatos70 zazdroszczę Ci kolekcji tych „płaszczyków” 😬 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 17 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2017 8 minut temu, Midlife-Crisis napisał: @Tanatos70 zazdroszczę Ci kolekcji tych „płaszczyków” 😬 Dziękuję. Zaspokajam w ten sposób swój męski instynkt łowcy- zbieracza (taki atawizm ), a że o dziką zwierzynę w mieście trudno. to wynajduję różne substytuty.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. O.v.K. Napisano 18 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2017 Przy poniedziałku. Krawatem zaklinam porę roku 😉 5 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 18 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2017 Dzisiaj. * Daks * Suitsupply * Macaroni Tomato * Embassy of Elegance * Poszetka * Benevento * Herring by Cheaney 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziaku Napisano 18 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2017 Godzinę temu, blekit napisał: Dzisiaj. Pokaż ukrytą zawartość * Daks * Suitsupply * Macaroni Tomato * Embassy of Elegance * Poszetka * Benevento * Herring by Cheaney Moim zdaniem trochę się gryzie ta budrysowka z resztą stroju. Może gdyby nie było takiego kontrastu pomiędzy koszulą a krawatem to wyglądałoby to lepiej. A tak, ta część widoczna spod budrysówki wypada zbyt formalnie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 18 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2017 Koszula, krawat i marynarka są same w sobie mocno nieformalne i jako takie moim zdaniem nie gryzą się z płaszczem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Friedman Napisano 18 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2017 Odebrałem dzisiaj swój pierwszy płaszcz szyty na miarę i uznałem, że to dobry pretekst dla wrzucenia zdjęcia 😉. 4 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 18 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2017 1 godzinę temu, Friedman napisał: Odebrałem dzisiaj swój pierwszy płaszcz szyty na miarę i uznałem, że to dobry pretekst dla wrzucenia zdjęcia 😉. zdjęcie bardziej do temat "Jaki telefon mam dziś przy sobie" 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Blondas Napisano 18 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2017 A ja dzisiaj z kamizelką po raz pierwszy, granatowa z niewielką fakturą. Dużo różnych faktur, kolorów, eksperyment, ale chyba nie jest źle. Krawat, z którym mam problem (a wydawało się, że będzie łatwo), kiedy mało wystaje nawet jest spoko. Przybyło mnie ostatnio w ramionach i marynarka, która kiedyś wydawała się przyduża, teraz jest OK. Niestety te, które były dobre, teraz są ciasnawe, szlag by trafił te sporty. 6 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 18 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2017 1 godzinę temu, Krzysiek_W napisał: zdjęcie bardziej do temat "Jaki telefon mam dziś przy sobie" Mam wąskie lustro, dlatego musiałem istotnie przybliżyć telefon, żeby zdjęcie wyszło choć trochę estetycznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 18 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2017 @Blondas fryzura na duży plus 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 18 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2017 [mention=5711]Blondas[/mention] fryzura na duży plus A to już tak od jakiegoś czasu, jak fryzjerkę zmieniłem, a świeżo po cięciu jestem. Kiedyś miałem fazę loczka, ale bez sensu było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 18 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2017 Bardzo ładnie 4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 18 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2017 Bardzo ładnie ] A, to jeszcze muszę uśmiech poćwiczyć, dużo mi brakuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi