O.v.K. Napisano 11 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2017 U mnie dziś tak (wybaczcie jakość, zaskoczyła mnie słabość tego "kartofla" ). - koszula PRC by Próchnik - krawat Wólczanka - marynarka Lancerto - poszetka Bytom - sztruksy Marks&Spencer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baniaartur Napisano 11 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2017 @poszetka.com a mógłbyś powiedzieć, co to za świetna koszula? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 11 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2017 20 minut temu, baniaartur napisał: @poszetka.com a mógłbyś powiedzieć, co to za świetna koszula? Ha! Ja wiem - MTM by @poszetka.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baniaartur Napisano 11 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2017 Mi się nigdy nie udaje zrobić podświetlonego napisu :/ Dzięki, tego się obawiałem, że nie jest RTW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 11 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2017 Mnie się coś w dopasowaniu tej koszuli nie podoba. Ma zapas w klatce, ale wygląda na mocno dopasowaną, by nie powiedzieć przyciasną, w talii. No ale to jest ocena na podstawie zdjęcia, a wiadomo jak z tym bywa. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 12 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2017 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Napisano 12 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2017 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lebowski32 Napisano 12 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2017 Dnia 10.04.2017 o 09:15, blekit napisał: Dzisiaj. Ukryj zawartość Ten dwurzędowiec nakrywa czapką wszystkie inne dwurzędówki. To jest matka wszystkich dwurzędówek. Piękna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz Fedak Napisano 12 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2017 Debiut na forum 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 13 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2017 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 13 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2017 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 13 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2017 Racing green 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 13 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2017 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz Fedak Napisano 13 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2017 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 13 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2017 @Tomasz Fedak Twoja marynarka wygląda na dzisiejszym zdjęciu bez filtrów o wiele lepiej niż na wczorajszym Fajnie się to prezentuje, tylko poszetkę zmieniłbym na spokojniejszą (białą lnianą). Nie jestem też przekonany co do kolorowych obszyć dziurek na "sztangę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Fedak Napisano 13 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2017 25 minut temu, Zajac Poziomka napisał: @Tomasz Fedak Twoja marynarka wygląda na dzisiejszym zdjęciu bez filtrów o wiele lepiej niż na wczorajszym Fajnie się to prezentuje, tylko poszetkę zmieniłbym na spokojniejszą (białą lnianą). Nie jestem też przekonany co do kolorowych obszyć dziurek na "sztangę". Dzieki za cenne uwagi. Co do kontrastu w dziurkach to błąd w szyciu niż mój świadomy wybór, a że często ją użytkuje to nigdy nie ma czasu jej odesłać. Swoją droga i tak chce wymienić cały kołnierz bo proporcje przestały mi sie podobać. Rzeczywiście dopiero na zdjęciu widzę jak jasna jest ta poszetka w tym zestawieniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 13 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2017 8 minut temu, Tomasz Fedak napisał: Dzieki za cenne uwagi. Co do kontrastu w dziurkach to błąd w szyciu niż mój świadomy wybór, a że często ją użytkuje to nigdy nie ma czasu jej odesłać. Swoją droga i tak chce wymienić cały kołnierz bo proporcje przestały mi sie podobać. Rzeczywiście dopiero na zdjęciu widzę jak jasna jest ta poszetka w tym zestawieniu! Mnie podoba się ta poszetka. Taki kolor pomiędzy krawatem, a koszulą i wg mnie ładnie uzupełnia to wszystko. Gdzie zamawiałeś koszulę? Ta sztangielka nie za długa? Co Ci się nie podoba w tych proporcjach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Fedak Napisano 13 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2017 3 minuty temu, bodzixon napisał: Mnie podoba się ta poszetka. Taki kolor pomiędzy krawatem, a koszulą i wg mnie ładnie uzupełnia to wszystko. Gdzie zamawiałeś koszulę? Ta sztangielka nie za długa? Co Ci się nie podoba w tych proporcjach? Koszula z MT, kołnierz to mój własny projekt bazując na dostępnych modelach. Na ten moment wyłogi sa dla mnie za krótkie, ale bardziej przeszkadza mi rozstaw tzw "tie space". Generalnie ze względu na mój rozmiar kołnierza 36,7 preferuje kiedy wspomniany tie space jest mniejszy niż większy. Tym bardziej do tej konkretnej koszuli pin collar. Dostepne szpilki/sztangi sa w dwóch rozmiarach 6 i 4 cm bodajże. Ja mam te większa i jest ona ciut za długa biorąc pod uwagę zarówno mój rozmiar kołnierza jak i w/w tie space. Mierząc 4 cm jest to znów za mało co zniekształca za mocno kolnierz. Wyjściem jest zrobienie idealnej długosci na zamowienie u jubilera, można wtedy poszaleć tez z materiałem i kształtem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 13 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2017 @Tomasz Fedak Zapytanie o zdjecie podpisane "debiut". Garnitur z ? Piękny jest. W tym zestawie z kamizelką. I świetna koszula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 13 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2017 4 minuty temu, Tomasz Fedak napisał: Koszula z MT, kołnierz to mój własny projekt bazując na dostępnych modelach. Na ten moment wyłogi sa dla mnie za krótkie, ale bardziej przeszkadza mi rozstaw tzw "tie space". Generalnie ze względu na mój rozmiar kołnierza 36,7 preferuje kiedy wspomniany tie space jest mniejszy niż większy. Tym bardziej do tej konkretnej koszuli pin collar. Dostepne szpilki/sztangi sa w dwóch rozmiarach 6 i 4 cm bodajże. Ja mam te większa i jest ona ciut za długa biorąc pod uwagę zarówno mój rozmiar kołnierza jak i w/w tie space. Mierząc 4 cm jest to znów za mało co zniekształca za mocno kolnierz. Wyjściem jest zrobienie idealnej długosci na zamowienie u jubilera, można wtedy poszaleć tez z materiałem i kształtem. Tu masz ok 5 cm (na stronie jest, że 5,5 cm, ale z bolcami), tyle że złota. http://sklep.szarmant.pl/produkt/zlota-spinka-do-koszuli-5 Mnie się podoba ten kołnierz. Zmieniłbym tylko sztangielkę i oczywiście kolor obszycia dziurek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Fedak Napisano 13 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2017 2 minuty temu, bodzixon napisał: Tu masz ok 5 cm (na stronie jest, że 5,5 cm, ale z bolcami), tyle że złota. http://sklep.szarmant.pl/produkt/zlota-spinka-do-koszuli-5 Mnie się podoba ten kołnierz. Zmieniłbym tylko sztangielkę i oczywiście kolor obszycia dziurek. O! Wielkie dzięki za informacje. Co prawda to złoto, ale do np. krawata w butelkowej zieleni jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Fedak Napisano 13 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2017 7 minut temu, BrotherM napisał: @Tomasz Fedak Zapytanie o zdjecie podpisane "debiut". Garnitur z ? Piękny jest. W tym zestawie z kamizelką. I świetna koszula. Semi bespoke z Atelier Zabłotny. Mój projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 13 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2017 Garnitur: Baś Koszula: Profuomo Sky Blue ( lepszych RTW nie ma) Krawat: Michaelis 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Fedak Napisano 13 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2017 @phantom ładne proporcje ma ta marynarka. Btw szerokość wyłogów to chyba 11-12 cm sadzać po tym jak jeden z nich przykrywa brustasze ? Przyznaje, że nie znam wspomnianej marki koszulowej. Mógłbyś napisać co w tych koszulach jest wyjątkowego? Wchodząc na stronę oprócz ładnych modeli kołnierza i kolorów tkanin rzuca sie w oczy cena 100-130 € to IMHO dosyć duzo na koszule RTW, tym bardziej kiedy w tej cenie można zamówić dobrze dopasowana w MTM z naprawdę dobrych jakościowo tkanin. Ładnie wyglada ozdobne stebnowanie na brzegach rękawów. Widziałem juz "AMF" wszędzie, ale w tym miejscu jeszcze nie miałem okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 14 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2017 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi