lukmal Napisano 25 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2016 @Miro dokładnie ten model o którym myślisz. Podobnie jak Artisan jestem z niej bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 25 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2016 Sprawdziłem, tak, ma 30 % poliamidu i trzy guziki, w zasadzie dwa i pół, pomimo tych 30 % poliamidu jest bardzo ciepła. Mam inną tweedową marynarkę z MD z przed 2 lat i mimo że ma 100 % wełny to nie jest bardziej ciepła niż ta w/w. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 25 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2016 Ten model jest lepszy niż tegoroczny Trzy guziki, laty, nakładane kieszenie z klapkami i zgrzebniejsza tkanina - właśnie takiego rustykalno-brytyjskiego szukam. I pojawia się niejaka szansa, że ten model znajdę w swoim rozmiarze Bardzo mnie w takim razie cieszy wiadomość, że jest ciepła i ze to 2.5 guzika Miałem trzyguzikowca z miękkiego brytyjskiego tweedu made in UK w jodełkę 100% wełna MD - był w miarę ciepły (ale nie mam punktu odniesienia), ale niestety, był w szerszym kroju i nie leżał mi. Mam nadzieję, że ta jest w kroju slim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 25 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2016 Czy slim to nie wiem ale MD ma raczej wąskie kroje, na pewno węższe nie brytyjskie. Chyba jednak mocno zaczęliśmy odbiegać od tematu wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 25 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2016 No, ta moja wspomniana, z którą musiałem się rozstać, była regular - też M. Dutti. To był chyba model sprzed kilku lat, wtedy M.Dutti często robiła (robili?) szersze kroje, oprócz slim. OK - racja - koniec OT Jak zdobędę omawiany model - to go tu wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 27 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2016 Dzisiaj we Wrocławiu wieje * płaszcz Henry Cottons * garnitur Suitsupply Havana * koszula i kaszkiet MiMe * krawat i poszetka od Poszetki * Yanko * torba Baron 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 28 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2016 Kalkulator dostał aktualizację oprogramowania aparatu ale zdjęcia (i model) dalej do d.... użej poprawki 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 29 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2016 Dzisiaj. * marynarka Suitsupply Havana * koszula OCBD od Tomka Milera * krawat @poszetka.com & @blueloafers, poszetka od Poszetki Krawaty z wełny challis to moje chyba największe osobiste odkrycie w 2016. Zarówno te od @poszetka.com jak i te od @Embassy of Elegance są naprawdę rewelacyjne i bardzo je polubiłem. Gratuluję wykonania świetnej roboty! 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 29 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2016 Jeden z 5 ulubionych krawatów. W tej piątce również znajdują się wool challis, przy okazji dziękuje @blekit 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWojtylak Napisano 29 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2016 Za rękawiczki w kolorze (dość mocno) innym niż buty kajam się. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 29 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2016 Godzinę temu, MWojtylak napisał: Za rękawiczki w kolorze (dość mocno) innym niż buty kajam się. Udany zestaw. Rękawiczek bym sie nie czepiał, raczej zmieniłbym buty na ciemny brąz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 29 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2016 1 minutę temu, Whitesnake napisał: Udany zestaw. Rękawiczek bym sie nie czepiał, raczej zmieniłbym buty na ciemny brąz. I spodnie na jakieś bardziej eleganckie niż chinosy. Góra bardzo elegancka, dół bardzo casualowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Napisano 29 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2016 Płaszcz Dawid Kukliński 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Napisano 30 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2016 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 30 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2016 Według mnie poszetka do wymiany, na białą, granatową (jak tło krawata) lub błękitną (jak wzór na krawacie i paski na koszuli). Poza tym ta ma dziwny połysk. Poza tym zestaw udany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 30 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2016 Powoli, powoli łapię na co zwracać uwagę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skr Napisano 30 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2016 Miałem delikatną przerwę w odwiedzinach na forum i teraz aż miło popatrzeć na Twoje postępy Ataman. Oby tak dalej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 30 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2016 @Ataman Poszetka jest niepotrzebnie w intensywnym odcieniu, a reszta - stonowana. Wydaje mi się, że jakakolwiek spokojna kombinacja bieli, szarości, granatu, może i brązu, zagrałaby znacznie lepiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 30 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2016 Właśnie nad podobną się łamałem, ale ręka drgnęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 31 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2016 Kolor zimorodka. A chrzanić to, lubię tę barwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 31 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2016 Fuksja z dżinsem 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 1 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2017 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! * garnitur Suitsupply Lazio * koszula Tyrwhitt * krawat Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * Yanko 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo102425 Napisano 1 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2017 Podoba mi się ten krawat 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 1 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2017 Niedzielny tweed 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 2 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2017 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi