Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 28 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2016 21 godzin temu, Vince napisał: Zdradzisz skąd koszula/tkanina? Osovski & Mr. Vintage 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 28 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2016 Dziś robiłem kilka zdjęć "reportażowych" w pracy i moja ulubiona marynarka OJ (wiecznie czekająca na skrócenie rękawów) grała pierwsze skrzypce. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 29 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2016 Dzisiaj. * Suitsupply * Tyrwhitt * krawat i poszetka od Poszetki * spodnie Benevento * Yanko 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 29 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2016 Blekit - krawat i buty niszczą Wszechświat i rozwalają system. Cóż to za Yankowy model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 29 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2016 16 minutes ago, Wuj said: Blekit - krawat i buty niszczą Wszechświat i rozwalają system. Cóż to za Yankowy model? Dzięki, buty to Yanko 743 TdM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukmal Napisano 29 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2016 Spodnie lniane Medicine w Galerii Echo w Kielcach, została ostatnia sztuka rozmiar M. Spodnie są dość szerokie, ja normalnie noszę 32 i na mnie M były za duże, za to S były OK. Kosztują 89,90 ja jeszcze miałem kupon na -20%, więc zapłaciłem 72zł. Ogólnie fajny kolor i fason. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 31 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2016 Dnia 24.07.2016 o 15:57, gribojedow napisał: Co to za koszula? Jakieś namiary na konkretny model? Przepraszam, że tak późno odpisuję. To ta koszula. Dostępna też w innych krojach: http://www.ctshirts.com/uk/extra-slim-fit-cutaway-collar-non-iron-twill-sky-blue-shirt/FON0580SKY.html#prefn1=fit&prefn2=season&prefv3=new|continuity|terminal&prefv1=Extra+slim&prefv2=AW16&prefn3=status&tib=TIB-shirts-formal-shirts&cgid=shirts-formal-shirts&start=7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lupin Napisano 31 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2016 Zestaw niedzielny: Marynarka- Havana SuitSupply Koszula: @Sklep Szarmant (zefir) Poszetka: @poszetka.com Spodnie: materiał tropik DugdaleBros, wykonanie @Ernestson Skarpety: HappySocks Buty: Berwick 4171 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Napisano 31 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2016 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 1 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2016 Dzisiaj. * Suitsupply * Tyrwhitt * krawat Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * Yanko 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 1 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2016 9 godzin temu, Styleman napisał: Dzięki, mam coraz więcej pomysłów na czarne monki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 1 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2016 Z piątku / walka z wzorami 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 1 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2016 4 godziny temu, flozbi napisał: Dzięki, mam coraz więcej pomysłów na czarne monki. Monki nie są czarne. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 1 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2016 Z piątku / walka z wzorami Co to za poszetka? Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egonax Napisano 2 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2016 Zapewne taka: http://www.poszetka.com/product-pol-295-Biala-lniana-poszetka-z-kolorowym-obszyciem-jeden-kolor.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 2 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2016 Jak zwykle badziewne zdjęcia badziewnych ubrań. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 2 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2016 Texture 3 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 2 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2016 Tomek, świetna jest ta marynarka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 2 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2016 3 godziny temu, musa19 napisał: Jak zwykle badziewne zdjęcia badziewnych ubrań. Skracałeś spodnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 2 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2016 24 minuty temu, mosze napisał: Skracałeś spodnie? Tak, robiłem manszety. Ale oprócz tego ta tkanina "żyje" - posiedzisz parę godzin za biurkiem, spodnie o parę centymetrów krótsze, pochodzisz kilka następnych, spodnie się "wydłużają" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 2 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2016 9 godzin temu, musa19 napisał: Jak zwykle badziewne zdjęcia badziewnych ubrań. Skracaleś też może marynarkę? Jaki masz rozmiar garnituru i wzrost? Ja przy 183cm własny, 102 skróciłem o prawie 4cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 2 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2016 @Denior przenosiłeś przy skróceniu kieszenie do góry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 2 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2016 51 minut temu, Hargin napisał: @Denior przenosiłeś przy skróceniu kieszenie do góry? Nie, jak uda mi sie zrobic ladne zdjecia w tej marynarce w przeciągu najblizszych dni to zaprezentuje jak to wyglada. Wg mnie jest okej. Lekki zapas materialu świadomie zostawiłem. Niedługo sam Ci też znac ile materiału zostanie z skracania nogawek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 2 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2016 Pytałem, bo u mnie kieszenie są akurat 4 cm nad brzegiem marynarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 2 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2016 Garnitur: T. Baś Koszula: Profuomo Sky Blue Szelki:Doleath.com Podkolanówki: Bresciani Buty: Bass Weejuns 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi