Ataman Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 Wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 12 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2016 Dzisiaj. * marynarka Havana SS * dżinsowa koszula CT * krawat Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * spodnie SS * buty Yanko 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Napisano 12 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2016 dziś trochę klasyki na sportowo - garnitur: Hudson SuSu - bawełna/wełna - kamizelka: H&M - koszula: ThinRedLine - krawat: Burberry's jedwab - poszetka: len noname - buty: Yanko 306 TdM 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 12 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2016 Świetne są te kołnierzyki w TRL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargo Napisano 12 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2016 Tym razem krawat idealnie pasuje do twarzy No a poważnie, to kamizelka mz fajnie przełamuje kolorystycznie zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 12 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2016 @blekit Wybacz, ostatnio się czepiamy , ale nie lepiej pasowałyby brązowe buty? Te wydają się bardzo formalne przy bardzo nieformalnej koszuli. Plusa i tak dałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 12 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2016 @Aron byłoby lepiej, ale miałem nieprzemożną ochotę na te Yanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 12 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2016 Nie masz brązowych Yanko?! To jest niemożliwe, musisz dołożyć koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 12 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2016 Mam, ale póki co leżą w pudełku. Chociaż pewnie już niedługo Tak więc nie mam nic na swoje usprawiedliwienie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 12 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2016 Pantero, ta marynara wydaje się wymięta jakbyś po drzewach skakał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 12 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2016 Też o tym pomyślałem ale nie chciałem tego przelewać na posta;-) W składzie więcej bawełny niż wełny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. marian o Napisano 12 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2016 Marynarka: sartoria mariana Koszula: CT Krawat: SuSu Poszetka: poszetka.com But w butonierce: But w Butonierce 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 12 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2016 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 12 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2016 Pantero, ta marynara wydaje się wymięta jakbyś po drzewach skakał Urok bawełny. Trzeba byłoby w niej tylko stać, bo przy jeździe w aucie nie ma siły, aby pozostała idealnie wyprasowana Faktycznie jednak dziś było wczesne wyjście i ubieranie "po ciemku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horalbet Napisano 12 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2016 @marian o - świetny ten krawat, ogólnie zestaw bardzo dobry!@Hargin - krawat tak mocno się zwęża/to kwestia ujęcia/czy tak mocno zacisnąłeś węzeł? Bo krawat nie jest wąski sam w sobie, za to węzeł tak wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 12 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2016 @Horlabet: podwójny odwrócony 4inH, a krawat ma bardzo cienkie wypełnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregx Napisano 12 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2016 Panowie, co sądzicie o takim zestawie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymonkrulewicz Napisano 12 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2016 Jakoś nie mogę się przekonać do bransoletek w towarzystwie marynarki :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 12 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2016 Nie mówiąc już o tym, że nosi je już prawie każdy. A na pewno 99% polskich blogerów modowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregx Napisano 12 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2016 Nie mówiąc już o tym, że nosi je już prawie każdy. A na pewno 99% polskich blogerów modowych. Casual Friday Bardziej chodziło mi o ocenę zestawu, jako takiego. Uwielbiam to forum, kiedyś zwrócono mi uwagę, że szlufkę od zegarka mam w złym miejscu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael.Sh Napisano 12 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2016 Jak na piątek, zestaw ogólnie ładny. Ja bym tylko, może spodnie nieco skrócił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 12 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2016 O ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 12 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2016 O ile? Na moje oko ~3,54 cm, uwzględniając ewentualne opadanie spodni, jeśli trzyma je pasek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 12 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2016 A na moje oko ~1,68 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 12 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2016 @gregx, a co chciałeś poddać pod ocenę na trzecim zdjęciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi