Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 16 Lutego 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2016 Dzisiaj. * garnitur Havana od SS * koszula CT * krawat Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * zegarek Seiko Cocktail * pasek Massimo Dutti * buty Yanko 21 Cytuj
Hargin Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2016 @blekit: powinieneś nagrodzić swojego Seiko brązowym paskiem 4 Cytuj
Wodzu Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2016 Szkoda, że trzewiki Yanko mają tak obszerne cholewki, co odbiera im sporo dynamizmu... Cytuj
Hargin Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2016 Szkoda, że trzewiki Yanko mają tak obszerne cholewki, co odbiera im sporo dynamizmu... Niekoniecznie. Miałem to szczęście, że u mnie cholewki są idealne Cytuj
Aron Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2016 blekit ostatnio jakieś takie spokojniejsze zestawy prezentuje . 2 Cytuj
Hargin Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2016 Przejął się zarzutem o "dziadkowatość" 2 Cytuj
blekit Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2016 @Hargin pasek jest brązowy, skóra rekina od @MK_leathers @Wodzu dla mnie cholewki są w sam raz, węższe byłyby dla mnie chyba za ciasne. Cytuj
Hargin Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2016 @Hargin pasek jest brązowy, skóra rekina od @MK_leathers Ha ha Jeśli na zdjęciu pasek jest czarny, a w rzeczywistości brązowy, to jakiego koloru masz garnitur i koszulę ? Cytuj
blekit Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2016 Granat i róż zdjęcie robione w aucie prawie że przed wschodem słońca, światło płata figle Cytuj
Ataman Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2016 Koszula na zdjęciu z zegarkim jest różowa. Na zdjęciu sylwetki biała. Podejrzewam że jej kolor to lila . Mogę się mylić bo rozróżniam tylko 3 kolory Cytuj
Jakub Wieczorek Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2016 Nic dodać nic ująć! Perfekt! Cytuj
PantaRhei Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2016 a mnie zastanawiam pasek. gdzieś w głowie ubzdurane, ze taki casualowy pasek to raczej do strojów koordynowanych, casualowych, wakacyjnych... nie do garnituru. jak to w Waszej opinii jest? Cytuj
Mateusz3M Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2016 a mnie zastanawiam pasek. gdzieś w głowie ubzdurane, ze taki casualowy pasek to raczej do strojów koordynowanych, casualowych, wakacyjnych... nie do garnituru. jak to w Waszej opinii jest? Zgadzam się, pytanie jak jest w rzeczywistości, bo na zdjęciu ewidentnie gryzie się z resztą. Cytuj
Szydlowsky Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2016 To taki mniej formalny garnitur i chyba w takim wypadku pasuje ? Cytuj
Horalbet Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2016 Również nie widzę zgrzytu z paskiem. Cytuj
blekit Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2016 blekit - masz super podłogę i lustro w aucie I cytaty z Szymborskiej na ścianie - według mnie to najciekawszy smaczek 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blueloafers Opublikowano 16 Lutego 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2016 Dawno nic tutaj nie publikowałem 15 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 17 Lutego 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2016 Dzisiaj. * marynarka Havana SS * koszula Osovski * krawat Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * zegarek Seiko Cocktail * spodnie i pasek Massimo Dutti * monki Shoepassion 18 Cytuj
Szydlowsky Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2016 Kolego @blekit ,czy nie wydaje Ci się ,że swoją stylizacją uzyskałeś efekt kobiecej figury ? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Opublikowano 17 Lutego 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2016 koszula: MS&S marynarka: no name krawat: poszetka poszetka: afly 10 Cytuj
Johnny Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2016 Kolego @blekit ,czy nie wydaje Ci się ,że swoją stylizacją uzyskałeś efekt kobiecej figury ? Możesz to rozwinąć? Cytuj
szymonkrulewicz Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2016 Zawsze kiedy forumowicz BWB (z dłuższym stażem) zacytuje twój post, a następnie zapyta czy możesz to rozwinąć - wiedz, że masz kłopoty 3 Cytuj
Szydlowsky Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2016 Możesz to rozwinąć? Myślę , że moje pytanie jest właściwie zadane ,ale rozwijam.... "dopasowaniem stylizacji " . Zadałem pytanie koledze ze zdjęcia . Proszę się nie obrażać , trochę tak to wygląda . Cytuj
Hargin Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2016 Zawsze kiedy forumowicz BWB (z dłuższym stażem) zacytuje twój post, a następnie zapyta czy możesz to rozwinąć - wiedz, że masz kłopoty A jak dzieję się to dwukrotnie tego samego dnia to wiedz, że kłopoty stały się poważne Cytuj
Szydlowsky Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2016 Zawsze kiedy forumowicz BWB (z dłuższym stażem) zacytuje twój post, a następnie zapyta czy możesz to rozwinąć - wiedz, że masz kłopoty A jak dzieję się to dwukrotnie tego samego dnia to wiedz, że kłopoty stały się poważne 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi